• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yatağı sorunu

Benim ikizlerim var 2,5 yaşındalar.Doğduklarında pek durumum yoktu.Bir adet Park yatak 2 adet de Reflü yatağı aldım.Park yatağın içinde yerleştirdim ikisi birlikte yattılar.Zannederim yaptığım Bebek alışverişinde parasının en çok hakkını veren bu ürünler oldu.Şimdide pamuktan iki yatak yaptırdım,yer yatağı şeklinde biraz daha yüksek,güzel uyuyorlar.

Ben hep kırıldığını falan gördüm ayırı gıcırdıyor diyorlar sizin aldığınız marka model neydi acaba bu arada tavsiyeniz için çok teşekkürler
Kırılma olmadı bilmem ki
Zorlasam olurdu belki de.
Kanz with me II
Bizim beşiğimiz

Anne yanı yatağı herkes hem övüyor hem yeriyor gıcırdıyor kırılıyor diye kırldığı için çocuk araya sıkışmış birkaç şikayette..kaliteli kırılmayan gıcırdamayan olsa direkt onu almak isterim kararsız kaldım sizde böyle bir sorun var mı acaba yoksa kullandığınız marka modeli önerir misiniz..bu arada ahşap beşiğiniz büyüyenlerden mi? Tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim bu arada
Yani bebeğim 7 aylık ve hiç yerinde durmayan uyurken bile sürekli sağ sol dönen bir bebek ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Kanz with me II kullanıyorum ben. Çok memnunum çevremde kullanan arkadaşlarım da var onlardan da hiç şikayet duymadım memnunlar.
Ahşap beşiğim büyüyen model değil ben onu gün içinde uyuduğunda aşağı katta kullanabilmek için aldım sürekli yukarı çık aşağı in yapmayayım diye. Uzun bir süre bizi götürecek büyük bir model o da.

Biz hala koyun koyuna yatıyoruz 1 yaşına girecek park yatak portatif beşik var reflü yatağı var şuan gündüz aşağı katta baza var onda yatıyor ama oda ayırmayı düşünüyorum yere sıfır montessori düşünüyorum ama o aralara kolu bqcağı sıkışır diye korkuyorum

Arkadaşlar bebek yataklarına bakıyorum.Benim önemsediğim şeyler kaliteli olması,uzun süre dayanması,bebeğin iskelet gelişimi için önemli olması..Anne yanı beşikler vs küçük olduğu için onları eledim bile gözümde...Büyüyen ahşap sallanan beşikler var bir de park yatak.Park yatağı çok öneriyolar ama araştırdığımda en kaliteli markanın bile kırıldığını gıcırdadığını söylemişler.Büyüyen beşik de ahşap diye pek istemiyorum şimdilik bi de daha pahalı diye park yatak daha kafama yatmıştı ama şikayetleri görünce kararsız kaldım.Park yatak ya da büyüyen sallanan ahşap yatak kullanan memnun kalan ya da şikayetleri olanların görüşlerini çok menak ediyorum.Memnun kaldıysanız hangi markalardan memnun kaldınız acaba önerirseniz çok mutlu olurum.
Anne yanı olabilen park yataktan almıştık ama o kadar gıcırdıyodu ki hiç kullanamadım nefret ettim. Oğlum şu an benimle yatıyo ama yere sıfır büyük montessori karyola aldık ona geçicez

4 yaşa kadar park yatak kullandık yine olsa yine park yatak alırım ben. 4 yaşta da yerden yatak aldım yumuşacık döne döne yatıyor

Arkadaşlar bebek yataklarına bakıyorum.Benim önemsediğim şeyler kaliteli olması,uzun süre dayanması,bebeğin iskelet gelişimi için önemli olması..Anne yanı beşikler vs küçük olduğu için onları eledim bile gözümde...Büyüyen ahşap sallanan beşikler var bir de park yatak.Park yatağı çok öneriyolar ama araştırdığımda en kaliteli markanın bile kırıldığını gıcırdadığını söylemişler.Büyüyen beşik de ahşap diye pek istemiyorum şimdilik bi de daha pahalı diye park yatak daha kafama yatmıştı ama şikayetleri görünce kararsız kaldım.Park yatak ya da büyüyen sallanan ahşap yatak kullanan memnun kalan ya da şikayetleri olanların görüşlerini çok menak ediyorum.Memnun kaldıysanız hangi markalardan memnun kaldınız acaba önerirseniz çok mutlu olurum.
Ben bu konuda uzun uzun yazıcam çünkü zamanında çok araştırdım ona rağmen yanlış karar verdim😂😂
Ben park yatak almadım hiç. Düşündüm ama çok sağlıklı vs olmadığı ile ilgili bir şeyler okudum vazgeçtim. Ahşap büyüyebilen bir yatak aldım. Hatta stokke sleepi aldım ikinci el. Bence çok şık ve kullanışlı(!!!) bir yataktı. Yatağı satın aldığımız kişi eşime bizimki 4 yaşında hala bizimle yatıyor size bol şans demiş hatta😂😂
Bir süre çok rahat kullandım çünkü bebeği gece eşim veriyordu vs. Ama sonra anne yanı olmadığı için zorlanmaya başladım. Kenardaki parçasını çıkardık anne yanı gibi kullanmaya başladık. Ama çocuk dönmeye ayağa kalkmaya başladıkça kabus oldu. Benim oğlum iri bir çocuktu. En alt seviyeye indirip beşiği tamamen kapatınca çocuğu gece alıp koymak ızdırap oldu. Çoğu zaman gece 3’de emzirdikten sonra co-sleeping yapıyorduk. Çünkü eğilip koyamıyordum çocuğu. Park yatağın bir avantajı var mı bilmiyorum burda.
Bir de benim oğlum dönmeye başladıktan sonra çılgınca döne döne uyumaya başladı. Çoğu zaman yatağa çarpıp uyanıyordu.
1 yaşında montessoriye geçtik. Döne döne yatıyor şimdi 20-21 aylık oldu sanırım işte😂 hatta gece bazen hızını alamayıp yataktan falan inip oyun matında uyumaya devam ediyor. Ben 90x190 almıştım şimdiki aklım olsa 120x190 falan alırdım. Ama kiracı olduğum için başka bir evde sığmama riskini almak istemedim.
Şimdi geriye dönüp baktığımda muhtemelen o ahşap beşiği hiç almadan 1 yaşına kadar kullanılabilecek direkt anne yanı olmaya uygun bir şey alıp ayaklandığında da montessoriye geçerdim. Şimdi ahşap beşiği satmadın diye her gün kavga😂

ben oğlumda park yatak, kızımda sezaryen olduğum için anne yanı aldım. park yatak prego, anne yanı maxi cosi aldım. ikisinden de ben memnun kaldım. sadece su sıkıntı vardı oğlum 1 yasından sonra asırı döndüğü için kolu bacağı hep araya sıkışıyordu. bu yüzden 1 yasına geldiğinde montessori yatak aldık ona ve odasını ayırdık

Back
X