Ben bu konuda uzun uzun yazıcam çünkü zamanında çok araştırdım ona rağmen yanlış karar verdim

Ben park yatak almadım hiç. Düşündüm ama çok sağlıklı vs olmadığı ile ilgili bir şeyler okudum vazgeçtim. Ahşap büyüyebilen bir yatak aldım. Hatta stokke sleepi aldım ikinci el. Bence çok şık ve kullanışlı(!!!) bir yataktı. Yatağı satın aldığımız kişi eşime bizimki 4 yaşında hala bizimle yatıyor size bol şans demiş hatta

Bir süre çok rahat kullandım çünkü bebeği gece eşim veriyordu vs. Ama sonra anne yanı olmadığı için zorlanmaya başladım. Kenardaki parçasını çıkardık anne yanı gibi kullanmaya başladık. Ama çocuk dönmeye ayağa kalkmaya başladıkça kabus oldu. Benim oğlum iri bir çocuktu. En alt seviyeye indirip beşiği tamamen kapatınca çocuğu gece alıp koymak ızdırap oldu. Çoğu zaman gece 3’de emzirdikten sonra co-sleeping yapıyorduk. Çünkü eğilip koyamıyordum çocuğu. Park yatağın bir avantajı var mı bilmiyorum burda.
Bir de benim oğlum dönmeye başladıktan sonra çılgınca döne döne uyumaya başladı. Çoğu zaman yatağa çarpıp uyanıyordu.
1 yaşında montessoriye geçtik. Döne döne yatıyor şimdi 20-21 aylık oldu sanırım işte

hatta gece bazen hızını alamayıp yataktan falan inip oyun matında uyumaya devam ediyor. Ben 90x190 almıştım şimdiki aklım olsa 120x190 falan alırdım. Ama kiracı olduğum için başka bir evde sığmama riskini almak istemedim.
Şimdi geriye dönüp baktığımda muhtemelen o ahşap beşiği hiç almadan 1 yaşına kadar kullanılabilecek direkt anne yanı olmaya uygun bir şey alıp ayaklandığında da montessoriye geçerdim. Şimdi ahşap beşiği satmadın diye her gün kavga