arkadaşlar şükürler olsun artık bendeki soranlar da sustu..:) bende hamileyimmm...ilk ayımızdan itibaren hep hep hep.... şuan 1,5senelik evliyim..
herkesten öte biz istiyoruz ama yok yok yok.. varda bizmi yapmıyoruzlmaz:
bende çok sıkıldım bu sorudan ilk aydan beri tedavi görüyorum.. 3aşılamayı geride bıraktım şuan tüpbebek yaptırdım sonuç bekliyorum.. kendi ailem dışında herkese düşünmediğimizi bastıra bastıra söylüyoruz.. inş. bu defa hayırla-sağlıkla kavuşursak meleğimize,camiden anons yaptırcaz artık...:kedi:
allahım ne uğurlu bir topic açmışım da haberim yokmuşş
inşallah bana da uğurlu gelir tebrik ederim canım sağlıkla kucağına da al inşallah tüp bebek oldu galiba dimi
arkadaşlar şükürler olsun artık bendeki soranlar da sustu..:) bende hamileyimmm...
RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inş..
kimsenin diline düşürmeden hayırlı-sağlıklıca nasip etsin...
Boşver canım takma kafana hiçbişeyi Allah gönlüne göre versin isteklerini :)bende 2 yıl bitecek biteli eşimin ailesi hiç oralı değil zaten ne zaman bebek konusu açılsa daha erken diyip duruyorlar sanki kaynanam doguracak ve o bakacak , çalısıyorum ama asla bakarım demiyorda ama zaten ben bakıcı tutabilecek aşamaya geldiğimde yapacağım yani başkasına güvenip bbek yapacak kadar cahil değilim gecenelrde eşimin bir akrabası sordu çok nazik bir şekilde bende kbrca istiyoruz ama kısmet dedim ama daha 1 yıl sonra istiyoruz ertesi ay aradı kadın beni merak ettim bebk var mı diye bende başımdan gitrsin diye ay yok olmazsa da olmaz napıyım dedim soranlara yaşımı küçük sölüyorum zaten (sülaledeki en büyük gelin benim diğerleri heemn dogurdu bazıları 2.tura dönüyo ) yaşım 32 .... 2010 da hamile kalmak istiyorum zaten pko hastasyım gelmeyin üzerime kardeşim :))
bende 2 yıl bitecek biteli eşimin ailesi hiç oralı değil zaten ne zaman bebek konusu açılsa daha erken diyip duruyorlar sanki kaynanam doguracak ve o bakacak , çalısıyorum ama asla bakarım demiyorda ama zaten ben bakıcı tutabilecek aşamaya geldiğimde yapacağım yani başkasına güvenip bbek yapacak kadar cahil değilim gecenelrde eşimin bir akrabası sordu çok nazik bir şekilde bende kbrca istiyoruz ama kısmet dedim ama daha 1 yıl sonra istiyoruz ertesi ay aradı kadın beni merak ettim bebk var mı diye bende başımdan gitrsin diye ay yok olmazsa da olmaz napıyım dedim soranlara yaşımı küçük sölüyorum zaten (sülaledeki en büyük gelin benim diğerleri heemn dogurdu bazıları 2.tura dönüyo ) yaşım 32 .... 2010 da hamile kalmak istiyorum zaten pko hastasyım gelmeyin üzerime kardeşim :))
bebegını karnında hıssetmeye baslayınca bu dusunduklerıne guleceksın arkadasımm ben usg cekılırken bıle Allaha nasıl yalvardım anlatamam kotu bısey olmasın dıye artık kendımı deıl bebegımı dusunmeye basladım ona bısey olmasın tek derdım o artık calısmamın para kazanmamaın da bı anlamı var artık
kesinlıkle megryann içinde bı canlıya hayat verdıgını bıldıgımden berıı cok mutluyummm onu saglıkla kucgıma alsam baska bısey ıstemıyorumm dusunun bız ıyı beslenırsek onlarda ıyı beslenıyo bız moralmen ıyı olursak onlarda mutlu oluyorr inşllh en kısa zamanda hamiş kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?