"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar...

ne belirtilerin vardı kasık ağrısı göğüs acısı hepsini yaşadınmı bir de kaçıncı gün test yaptın

arkadaşlar şükürler olsun artık bendeki soranlar da sustu..:) bende hamileyimmm...
RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inş..
kimsenin diline düşürmeden hayırlı-sağlıklıca nasip etsin...

allahım ne uğurlu bir topic açmışım da haberim yokmuşş
inşallah bana da uğurlu gelir tebrik ederim canım sağlıkla kucağına da al inşallah tüp bebek oldu galiba dimi

allahım ne uğurlu bir topic açmışım da haberim yokmuşş
inşallah bana da uğurlu gelir tebrik ederim canım sağlıkla kucağına da al inşallah tüp bebek oldu galiba dimi

gerçekten öyle tatlım ya kaydirigubbakcemile5
hallisna, winx tebrik ederim çok sevindim
hayırlı uğurlu olsun inş. :lepi:

bende katılayım topiğe belki banada uğurlu gelir kafamçokkarıştı allahım her yere atlıyorum uğurlu gelsin diye
hallisna,winx tebrik ediyorum ikinizide bu arada hallisna camiden anonsu vermeyi unutma kaydirigubbakcemile5

saolun canlarım.. RABBıM hepimize nasip etsin inş. anneliği...
cami anonsu yerine tlf anonsunu kullandım..:)
benim tüp bebek.. havalı.. çok havalı..:)

arkadaşlar şükürler olsun artık bendeki soranlar da sustu..:) bende hamileyimmm...
RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inş..
kimsenin diline düşürmeden hayırlı-sağlıklıca nasip etsin...

canım hayırlı olsunnhihoyyythihoyyythihoyyyt..bu bügün aldığım 2. güzel haberr...ikinci bebek isteyenler topiğindede hamiş haberi geldii..yaww ne hayırlı ay bu böylee..bende boş durmayayımmm bol boll çalışayımmmkaydirigubbakcemile

bende çooooook yaşadım canım takmayacaksınnnn ..boşşver..düşün artık durakta bekleyentanımadığım şahıslara varana kadar bu soru bana çook yöneltildiii..o günki ruh halimle bazılarına ufak bir açıklama yaparken ,bazılarına da düşünümüyorum gibi beyaz yalanlar söyleyerek geçiştiryorumm..çok usandımmm amayapacak bişey yok çünkü,patavatsız insanlar topluluğunda yaşıyoruzzz ,malesef biraz ağır konuşuyorum ama bu konu da çok dilim yandı çokkkk

bende 2 yıl bitecek biteli eşimin ailesi hiç oralı değil zaten ne zaman bebek konusu açılsa daha erken diyip duruyorlar sanki kaynanam doguracak ve o bakacak , çalısıyorum ama asla bakarım demiyorda ama zaten ben bakıcı tutabilecek aşamaya geldiğimde yapacağım yani başkasına güvenip bbek yapacak kadar cahil değilim gecenelrde eşimin bir akrabası sordu çok nazik bir şekilde bende kbrca istiyoruz ama kısmet dedim ama daha 1 yıl sonra istiyoruz ertesi ay aradı kadın beni merak ettim bebk var mı diye bende başımdan gitrsin diye ay yok olmazsa da olmaz napıyım dedim soranlara yaşımı küçük sölüyorum zaten (sülaledeki en büyük gelin benim diğerleri heemn dogurdu bazıları 2.tura dönüyo ) yaşım 32 .... 2010 da hamile kalmak istiyorum zaten pko hastasyım gelmeyin üzerime kardeşim :))

Boşver canım takma kafana hiçbişeyi Allah gönlüne göre versin isteklerini :)
tez zamanda bebecikler nasip etsin sana a.s.

canım bende pco hastasıyım korunmayı bıraktım ve ılk denememde hamıle kaldımm sanda nasıp eder inşallah Allah:Saruboceq::CüvCüv:

bebek sahibi olmayı hiç denemedim bi kere kazayla oldu ondada kısmet olmadı ama arkadaşlarım şu an bırakın artık bebek yokmu diye sormayı beni gaza getirmek için plan yapmaya bile başladılar,olmuyo işte nası bişeyse hadi yapalım deyip yapamıyoruz, ne beklediğimide bilmiyorum.Çok yakınımın bebek doğduktan sonra biten evliliği, çekilen sıkıntıları, benim çalışmamın getireceği sıkıntılar, v.s v.s korkuyorum ben , bu konuda tek duam hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı iyi kaderli bi evladımın olması.Bu arada da 31 yaşındayım.Sanki zaman çabuk geçmeyecek gibi geliyo ama bakıyorum evleneli 6 sene olmuş.Bilmiyorum Rabbim hakkımda hayırlısını versin.

bebegını karnında hıssetmeye baslayınca bu dusunduklerıne guleceksın arkadasımm ben usg cekılırken bıle Allaha nasıl yalvardım anlatamam kotu bısey olmasın dıye artık kendımı deıl bebegımı dusunmeye basladım ona bısey olmasın tek derdım o artık calısmamın para kazanmamaın da bı anlamı var artık

Bu dediğine kesinlikle katılıyorum.Düşükle sonuçlanan hamileliğimde hiç beklemiyordum o ay hamile olmayı öğrenince çok şaşırdım aslında pek istemiyorda gibiydim buna rağmen düşük sıkıntılarım başladığında anladımki ona çok alışmışım.Onu kaybedeceğim korkusu yüzünden kendi çektiğim acıları bile umursamadım.Yeterki ona bir şey olmasın diye wc ye bile korkarak gidiyordum.Bacaklarımı kapatarak yürüyordum.Çok zor ama garip bir duygu.Bir insanın görmediği bir canlıyı kendinden çok önemsemesinin nasıl bir şey olduğunu anlıyorsun.O düşükten sonrada deli gibi çocuk istemeye başladım.Onu hissetmeyi ve tekrar hamile olmayı çok istiyorum şimdi.Minicik bir kese bir karartı gördüğüm şey ultrasonda ama ona çok bağlanıyorsun tarif edemiyorum bile bu duyguyu.İçinde bir canlının olması inanılmaz güven veriyor ve güçlü kılıyor kişiyi.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. bu güzel duyguları....

kesinlıkle megryann içinde bı canlıya hayat verdıgını bıldıgımden berıı cok mutluyummm onu saglıkla kucgıma alsam baska bısey ıstemıyorumm dusunun bız ıyı beslenırsek onlarda ıyı beslenıyo bız moralmen ıyı olursak onlarda mutlu oluyorr inşllh en kısa zamanda hamiş kalırsın canım

Amin canım sağol inş. sende sağlıcakla evladını kucağına alırsın .....

bende evleneli gelecek ay tam 1 sene olucak...ve 22 yaşındayımm...ve gelin görünki bu soruları duymak benimde epeyce canımı sıkıo..hele kayınbabamın falan bebek gördüğünde ''nezaman yapıcaksınız'' bakışlarından nefret ediorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…