Demekki o arızadan bi bende yok gerçi benim bir değil 2 tane var basımda diğerinin de 4 yıl olmadı sonra oldu o bile hiç acımadan laf koyuyo görüncemın hamileligini duymuş testleri yaptırırken gitmiş yanında bana anlatıyo gerçi sen böyle şeyleri bilmezsin falan hamile kalamadığın için diyo yok benim için orda burda fal baktıriyo çocuk yap çocuk yap diye resmen yakama yapışıyo yok bütün kadınlar ona soruyomuş bıkmış falan falan sanki keyfinden yapmıyorum salak ya kendiside çekti aynı şeyleri ama bana gelince kimse bu kız ne hisseder üzülürmu deniyo köye gideceğiz oda gelecek eşime gitmeyelim diyorum oda yılda bir herkes oradayken gitmek istiyo ne yapıçam bilemiyorum allahm hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin ınş onlari sevindirmesinSevil hepmi eltiler böyle oluyor ya. Benimkide yeni evliyken niye yapmıyorsunuz bak ben hemen yapacağım önüne geçerim dedi oysaki bizimde 3 senedir olmadığını biliyordu. Şimdi hamile bende bayramda köye gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü psikolojim daha önemli hem gelen giden laf söyleyecek hem eltim bana naz yapacak hamileliğini gözüme sokacak. Eşime söyledim gitmeyeceğim.
Bende çok etkileniyorum çünkü.
Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip eder inşallah.
İşte kimse kimsenin haLinden anLamio..
ßen ne zaman bu durumun içine girDim çocuğu oLmayanLarı yeni anLadm haLİni..
€skiden çocuğu oLmayan biri oLunca üzüLürdük geÇerdik..
Meğer ne zor şeyLer yaşioLArmıŞ bizzat yaşayınca anLAdım : (
Her '' Çocuk yok mu ? '' sorusuna karŞı sinir oLmak ..
Her doğum yapan ya da hamiLe kaLan insanLArın yanında bi imrenmek,kendine üzüLmek ama bu duyguLarı asLa beLLi etmemek..
ßütün insanLara asLında çOk kafaya takmiomuş gißi gözükmek..
DuyguLarını bastırmak sürekli etrafa yaLandan gülümsemek..
MeĞer Ne ZormuŞ !..
İnsan herşeyi yaşayınca anLio işte..
ßende bu durumu yaŞAdığımdan beri yeni evLi ya da zaman geÇmiş evLiLere asLa çocuk var mı sorusunu sorMuorum..
ßeLki çocuğu oLmuodur üzüLmesin die..ßeLki de aynı soruyu bana sormasın die..
Hey ALLahm!.. bu görümceLeriniz eLtiLeriniz bu kadar cahiLLer mi ALLahın verdiği nimetle hava atioLar ?
ßilMioLar mı ki ALLah nasıl verdiyse aynen de öLe aLmasını biLir die ..ßence bu cümLeyi söLeyin yeter onLara..
Yinede saßredin bununLa imtihan oLduğumuzu unutmayaLım..
Ama bu imtihanı çekmiş birisinin daha oLgun oLması Lazım taßiki..üzüCü oLan da bu zaten..
evet daha dün eşimin babaannesi sordu ben yok demeye kalmadan görümcem olacak kadın... yok nasip kısmet olur zamanla bilmem ne diye lafa girince şok oldum
daha ben düşünmüyorum bir süre daha bile diyemedim..eşimle ikimizde sustuk.. hiç bişey diyemedikkk
cok üzülüyorum çook hemde o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam...
ağlamayamadım içimde kaldı ama sanki günlerde ağlamışım gibi hissediyorum kendimii
çok mutsuzum...
benim kaynanamda 7 yıldır yapıyo bunu bana o kadar sinir oluyorum ki her şeye laf yetiştirmek zorundaya.üstelik olmuyo ama kimseye söyleme dedim ona kadın söymedik bi Allahın kulunu bırakmadı.bide yalan söylüyo demedim diye.daha olur Allah verir daha gençler olr inşallah diyosun karşındaki bundan ne anlar olmuyo demek istiyosun diyorum karı anlamıyo.kimseyi ilgilendirmiyo niye söylüyosun diyorum yok herkese yaydı.eşimde varikosel var ameliyat oldu biliyolar ama sorunun kimde olduğu belli olmaz bile dedi bana.üstelik onunda 7 sene olmamış çocuğu ona rağmen yaptı bunları.bende ne zaman konuyu açsalar genetik diyo doktorlar demeye başladım sesi kısılıyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?