canımne kadar güsel anlatmışsın hepimize yaşatsın Allah o güzel duyguyu:Saruboceq:Bu dediğine kesinlikle katılıyorum.Düşükle sonuçlanan hamileliğimde hiç beklemiyordum o ay hamile olmayı öğrenince çok şaşırdım aslında pek istemiyorda gibiydim buna rağmen düşük sıkıntılarım başladığında anladımki ona çok alışmışım.Onu kaybedeceğim korkusu yüzünden kendi çektiğim acıları bile umursamadım.Yeterki ona bir şey olmasın diye wc ye bile korkarak gidiyordum.Bacaklarımı kapatarak yürüyordum.Çok zor ama garip bir duygu.Bir insanın görmediği bir canlıyı kendinden çok önemsemesinin nasıl bir şey olduğunu anlıyorsun.O düşükten sonrada deli gibi çocuk istemeye başladım.Onu hissetmeyi ve tekrar hamile olmayı çok istiyorum şimdi.Minicik bir kese bir karartı gördüğüm şey ultrasonda ama ona çok bağlanıyorsun tarif edemiyorum bile bu duyguyu.İçinde bir canlının olması inanılmaz güven veriyor ve güçlü kılıyor kişiyi.Allah isteyen herkese nasip etsin inş. bu güzel duyguları....
yuh cidden ne cesaret yaaa hamileyim desen nolcak onu merak ediyorum başı göğe mi ercek alıp kendimi bakcak nolcak yanibana da habire soruyorlar daha 1 yıllık evliyim
en son birisine off midem bulanıyo dedim
bence hamilesin sen dedi bana ben de hayır değilim imkansız dedim
yok yok dedi kesin hamilesin ben de sonunda hayır adetiim dedim :1shok:
olsun üstüne görüyosundur dedi kafamçokkarıştı:1shok:
düşünün yannniii
yuh yaa insanlar bu hakkı nerde buluyolar ki kendilerinde:umursamaz:
kesinlikle katılıyorum canım elalemin bebeğinin derdi seni mi gercek yani dimi. olmayan da olmuyor demez tabiiki içine atıp üzülür ne gerek var insanları o duruma sokmayaKendini bilen insan ikide bir ''bebek''sorusunu sormaz.Belki insanların çocuğu olmuyor.Ne kadar ayıp. kafamçokkarıştı
Yok yaşın geçer ,yok işten önemli mi,falancanın kızı ikinciyi doğurdu...
Off,çok banal laflar bunlar.Sıkıcı da. şakkıdı
Bir kulağımdan girer,diğerinden çıkar.
Millet keyfimin kahyası mı ? :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ay evet evet birde bu muhabbet var.Ben ikinciyi doğuruyorum daha duruyomusun diyenler bile var.İyide her sene afedersin gıdaklıyorsun diye ben senin hızına nasıl yetişeyim dimi ama?
senin taktik de iyiymiş canım hem belki öyle diyince utanırlar edepsizliklerineBana da çok sorarlardı, ve de çok utanırdım. Yani bu kadar özel bir dururmu, nasıl sorabiliyorlar alenen anlayamıyorum doğrusu.
Üstelik daha 2 yıllık evliyiz.
Ben de herkese "Böyle şeyleri konuşmam, ailemden öyle öğrendim ben, bizde çok ayıptır bu konular" deyip konuyu kapattım, sonra bi daha soramadılar.
Ama şimdi hamileyim, daha da çok yeni bir aylık, ve en az üç ay olana kadar da kimseye söylemeye niyetim yok.
tebrik ederim seni sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
ay karar verdiler 1 yıl olmuş yap soran yok istermisin hazırmısın bakabilcenmi maddi gücün varmı.sadece yapın artık niyeee sananee dimi yaaabende bu aralar acayip sıkıldım bu sorudan ya üff düşünmüyoruz diyodum bu sefer sonradan pişman olursun diyolardı şimdi eşim istemiyo ben istiyorum diyorum muhabbet daha da uzuyor 1seneniz dolmuş artık yapın diyolar en tatlı şeyçocukmuş evde ya tamamda siparişle olmuyo ki bu olduk olmadık ortamlarda tanıdık tanımadık herkes soruyo deli oluyorum laelaelaelaelae
afedersin ama bu kadarına da başka bişi denmezz
e yuhhh yanii :1shok: :1shok:
bencedeee canım :roflol: