"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar...

canımne kadar güsel anlatmışsın hepimize yaşatsın Allah o güzel duyguyu:Saruboceq:
yuh cidden ne cesaret yaaa hamileyim desen nolcak onu merak ediyorum başı göğe mi ercek alıp kendimi bakcak nolcak yani
kesinlikle katılıyorum canım elalemin bebeğinin derdi seni mi gercek yani dimi. olmayan da olmuyor demez tabiiki içine atıp üzülür ne gerek var insanları o duruma sokmaya
Ay evet evet birde bu muhabbet var.Ben ikinciyi doğuruyorum daha duruyomusun diyenler bile var.İyide her sene afedersin gıdaklıyorsun diye ben senin hızına nasıl yetişeyim dimi ama?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin taktik de iyiymiş canım hem belki öyle diyince utanırlar edepsizliklerinelmaz:
tebrik ederim seni sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
ay karar verdiler 1 yıl olmuş yap soran yok istermisin hazırmısın bakabilcenmi maddi gücün varmı.sadece yapın artık niyeee sananee dimi yaaa

afedersin ama bu kadarına da başka bişi denmezz
e yuhhh yanii :1shok: :1shok:

bencedeee canım :roflol:

Bana da surekli sorarlar bende yok dusunmuyoruz daha erken derim.
Dun de teyzem sordu yine bebek yok mu diye
yok dedim yuzume bi bakti soyle sonra dusunmuyoruz dedim.
Olur mu cocuk dusunulmez mi, hersey zamaninda da bilmem neyde basladi,
bende dedim ki evet hersey zamaninda demek ki zamani degilmis daha,
eskiden mis oyle hemen cocuk dogur o deviri gectik artik sonra hala israr ediyor
olur mu kizim benden dost lafi sen bir an once bebek yap,
dogurunca sen mi bakacan teyze dedim oda sen yeter ki dogur ben bakarim da demez mi.
Allahim yarabbim yav dogdugunda birde cidden almaya da gelir ha bu. :1shok:

ay kızlaaar ne güzel tercuman olmuşsunuz duygularıma böyle millete ne oluyosa bebek yokmu hala diyip duruyolar ben de yooo daha düşünmüyoruz diyip duruyorum gıcık olarak içimden size ne diiye bağırmak geliyo hasta olup doktora gitssem ne doktorun gidiyosun kadın doğumamı hamilemisin yoksa:bbo: ayyyy sinir oluyorum

Hemde nasıl bıktım yaa..:sinifsinif:
Bir rahat yüzü göstermiyorlarklava:
Marsa gidesim var bu patavatsız insanlardan kaçasım varkaydirigubbakcemile

yaaaa bu soruyu soranların hepsi dedikoducuu hele de olmuyomu yoksa diyenlere deli oluyorum erken diyorum daha ya geçen bi bayanın olmamış bu sefer onane deseler beğenirsiniz neden evlatlık almadın diye soruyolar yaa hayrt bişi zaten o kadıncaız üzgündür heralde aha ne üstüne gidiyorsunuz kiiiii
eğer bebiş olrsa da önce kimseye söylemeyi düşünmüyorum kıskançlıklarından nazar bile ederler önce bi 3 aylık falan olsun diye düşünüyorum ama yinede sevinten ağzımdan kaçablir heralde sanki olursa bebişe sevinecekler ya da şimdi yok diye üzülüyolr ya tanımadığım kişşiler soruyo sizene de diyemiyorum kiiii 1 senemiz dolmuş efendim artık gecikmişiz ya hayat bizim hayatımız ne karışıyorsunuz
çok uzattım galiba dolmuşum kusura bakmauyın

aynen tatlişkom bende olsa bi ilk 3 ay kimselere söylememeyi düşünmüyorum nazar filan ederler sadece burdan sizlerle paylaşırımmmm kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bu soruya çözüm buldum sorduklarında ben düşünmüyorum ama eşim istiyorsa yapsın ben ona yardımcı olurum diyorum bir daha da sormuyorlar olsa heralde söyleriz dimi ya şeker değil ki bu cebimmizde saklayalım bu laftan sonra ne ailem ne arkadaş çevrem soramaz oldu bir de ben ve eşim yoğun bir iş temposunda çalışınca bu arada şeyi buldum çalışmaktan çocuk yapmaya zamanımız yok

sende haklısın cnm

aklıma bi fikir geldi
ben görünmez adam özelliği olan bi adamla evlendim bebek de babasına çekmiş o yüzden göremiyorsunuz desek nasıl olur?

aklıma bi fikir geldi
ben görünmez adam özelliği olan bi adamla evlendim bebek de babasına çekmiş o yüzden göremiyorsunuz desek nasıl olur?

kaydirigubbakcemile3 yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz dimi şekerim kaydirigubbakcemile5

bende tam tüp bebek tedavisine başlamadan 1 hafta öncesinde hamile kaldıgımı ögrendim bizim de 1.5 sene olmadı varikosel var eşimde hala da var ama allah işde ol dedi ve oldu. bizede okadar çok soruyolardıki artık yüzsüzlüğü ele alıp soranlara senimi biüyütücen nekadr meraklısın benim dogurmama diyodum susup kalıyolardı.

malum tatile girdik ailelerimiz yanına geldikokullar kapanınca ağustosta bi yıllık evliolcaz kayınvalidem annem ne kadar bebek hırkası mırkası flan varsa örmüş patik matik almışlar kim görse hoşgeldin demedn bi karnıma bakıolar sormadan oturup kalkmama hani anlamaya çalışıolar sonraa ee bebek yok mu ay Allah ım çıldırcam he var ama ben kimseye sölemeden doğurcam çok sinirlerim bozuluo eşimede soruolar geçen yaşlı bi teyze sormuş sırra sizde hadi bi bebek yapın die o da demiş ee sıra sende teyze sen ne zaman gidiosun öbür tarafa demiş ddaha sormuolar

canımmm hayırlısı olsun ne güsel olmuş yaaa. bencede en iyi cevap aslında:lepi:
ayyy bir de buna da tav oluyorum yaa anlamaya çalışıyorlar dediğin gibi yada miden bulanınca noldu hamilemisin diyorlar. ya saklancak birşeymi de bu siz sorana kadar ben söylemicem lmaz: eşinin cevabına bayıldım yalnız iyi cesaret sırnaşık şey

bebek yokmu hallaaa diye hala soruyolar zaten pisikolojimiz bozuk off off allah elindiline düşürmesin benim evlilikde 2 yıl 1 ay oldu anasını satım zaman nası geciyo her ay bi ümit götürdü
sıkıldım sıkıldım sıkıldım hamileliğin moda olması döneminde yala söylemekde cok zorlanmaya baslıyorum daha düşünmüyoruz demekten bıktım bıktım bıktım sıkıcan boynuna sarılıcan allahım güc ver yarabbim bebegimi ver off off allah bizide görsünde bebeişlerimiz hemencik gelsin insallah
bu gün soranlar yarın gördüklerindede sormaz larmı onada deli oluyorum bir günde nedeceksem hayret ya ben artık bebek yokmu diyenlere evde yatıyo diyorum sırıtarak
şakada yaparmısım bu halde mafoldumben
ama napim gözlerimdeki ışık söndü ama sırıtmaktanda dudagımın kenarları çizildi sahte sahte sırıtmadan mafoldumben
alllahımmmm bizide güldür :Saruboceq:

valla canım benim 5 sene bitecek bu kasımda ve yine bu kasımda bir oğlumuz olacak allahın izniyle biz eşimle evlendiğimizde ben 21 yasımı bitirmek üzreyedim ve hemen cocuk yapmak istemedik standartlara göre uzun bi ara verdik ama biizm için uygun zaman buydu sorulara gelince kendimce bi yöntem geliştirmiştim soranlara benim cocugum olmuo diodum belki saçma ama bunalmıstım artık herkes sizi anlamıo ben eşimle vakite gecirmek istiom zamanı var dedikce gülüolardı bende sonunda bizim bebeğimiz olmuo sormayın dedim o gün bugün kimse sormadı :)):roflol: şidmi hamileyim diede deli gibi sevinio saflarrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

öldürdünüzz beni kızlar yaaaa:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…