kaydirigubbakcemile3 yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz dimi şekerim kaydirigubbakcemile5
Tam olarak bu başlıkla bir konu açmayı düşünürken varolduğunu gördüm.
Konuyu hortlatma şerefine nail oldum.
Çünkü;
Bebek yok mu hala sorusundan çok sıkıldııım.:95:
al bende de o kadar...sanki kime ne ise sinir oluyorum...doğurursun o zaman da ee başka düşünmüyor musunuz derler...
Bende varımmmm bende bıktımm bu tarz sorulardan onları ne ılgılendırıyosaaa ustlerınde gıymeye dogru durust t-shırt bulamazlar ama patır patır dogururlar ondan sonrada allah'tan deyıp gecıstırırler tamam hersey allahtan ona bıseydemıyorum ama bende 2 sene korunmasaydımm belkı benımde olurduu bıde baskalrını deŞerler hayret bısı yanı.kayınvalıdem,kocamın Üvey ablasıı,komsular sohbet kılıtlenınce bı yerlerde mutlaka soruyolar olsa haberınız olur zatenn.korundugumu soledıgımde kayınvalıdeme; kayınvalıdem bana olmuyosa doktora gıt bıle dedı yanı sınır olmustum destek olmaları gerekırkenn bole daha cok strese sokuyolar
offf offf bende çok dertliyim bu sorudan yana allahım bıktım artık 3 yıldır çocuğum olmuyo kendi akrabalarıma çok yakınım aynı sorular kafa dinlemeye eşimin ailesine doğru giderim kim görse aynı bide bu bayram gidecegiz eltim ve görümcem yeni doğum yapmış olacak gelen giden hep laf laf valla psikolojim bozuldu yazarken bile ağlamaya başladım bide eltim olcak allahın belası inadına demezmi bu bayram görümcemle ikimiz doğum yapmış olacağız memleketteki evde cümbüş var şimdiden içime dert oldu kendinin 4 - 5 ay olmadı delirdi nasıl olmaz diye şimdi inadıma iş yapıyo ben ne yapıcam nasıl üstesinden gelicem allahım bana yardım etsin ne diyim
bu sorudan nefret ediyorum
soranlarında bogazını sıkmak istiyorum
canım benim durumumda seninkine benzer sanki ben istemiyomuşum gibi konuşuyolar oysa içimde ne fırtınalar kopuyo bilen yok onlar ben hiç umursamıyorum sanıyolar oysa çocuk görünce bile ağlayan biri oldum artık onlar beni teselli edecekleri yere ben onları teselli ediyorum valla onlar diyo ki neden olmuyo şöyle böyle bende diyorumki daha yaşımız küçük olur olmazsa ne yapalım allahın taktiri diyorum tam tersi anlıycan
offf offf bende çok dertliyim bu sorudan yana allahım bıktım artık 3 yıldır çocuğum olmuyo kendi akrabalarıma çok yakınım aynı sorular kafa dinlemeye eşimin ailesine doğru giderim kim görse aynı bide bu bayram gidecegiz eltim ve görümcem yeni doğum yapmış olacak gelen giden hep laf laf valla psikolojim bozuldu yazarken bile ağlamaya başladım bide eltim olcak allahın belası inadına demezmi bu bayram görümcemle ikimiz doğum yapmış olacağız memleketteki evde cümbüş var şimdiden içime dert oldu kendinin 4 - 5 ay olmadı delirdi nasıl olmaz diye şimdi inadıma iş yapıyo ben ne yapıcam nasıl üstesinden gelicem allahım bana yardım etsin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?