Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi kadın şişman da kocasının yorumu ne alakaay bunlar manyak kız
kafayı yemişler
sizene milletin memesinden g*tünden
Ne iyi niyeti? Saf misiniz anne kız anlamadım kiBişey dememiş iyi niyetli olduğunu düşünmüştür ben başka şekilde öğrendim zaten dediği şeyi
Ben iyi niyetli olmadığını biliyorum zaten görüşmem de annem ters bişey de demez işteNe iyi niyeti? Saf misiniz anne kız anlamadım ki
Kadının yanında oturuyordum halalar kızlara benzer diye konu açıldı benim halalarımda şişman insanlar yengemde bana döndü bak gelecek halin diyo kendi halası yanındaydı bu arada Ben arama mesafe koydumNe iyi niyeti? Saf misiniz anne kız anlamadım ki
Akşam akşam iyi güldümYeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar
Diğer konuna ekleme yapsaydın,Yeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar
Oha baya gençmiş yav. Hani 75-80i bulup kafası hafiften gitmiş insanları filan hoş görürsün de. 45 - 50-60 ne dediğini bilsin Bi zahmet. Dümdüz terbiyesizlikÇok yaşlı değil ya 45 falan işte
Hayır ya baya belliOha baya gençmiş yav. Hani 75-80i bulup kafası hafiften gitmiş insanları filan hoş görürsün de. 45 - 50-60 ne dediğini bilsin Bi zahmet. Dümdüz terbiyesizlik
Bu ne demek anlamadımHayır ya baya belli
Orta yaşlı işteBu ne demek anlamadımBelli olan ne? Başkasına mı atacaktın acaba cevab
Benim oğluma da kara bu çocuk dediler , ben ve eşim beyaz tenliyiz , benim anne tarafım buğday tenli. Ki oğlum da buğday tenli. Hem kara olsa ne olacak, çocuk benim çocuğum ben seviyorum. Sen kimsin ki daha oturmadan teninin rengine yorum yapabiliyorsun. Lohusalık dönemimde unutmayacağım saçma anlardan olacak maalesefYeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar
Ben halayım Onu adam söyledi bu arada onu zaten hiç anlamadım kadın 45 li yaşlardaBenim oğluma da kara bu çocuk dediler , ben ve eşim beyaz tenliyiz , benim anne tarafım buğday tenli. Ki oğlum da buğday tenli. Hem kara olsa ne olacak, çocuk benim çocuğum ben seviyorum. Sen kimsin ki daha oturmadan teninin rengine yorum yapabiliyorsun. Lohusalık dönemimde unutmayacağım saçma anlardan olacak maalesef
Bence bunu en çok kadınlar yapıyor , genelde de yaşı büyük olanlar. Bunun sebebi bence kıskanmaları, çünkü onlar çoktan çocuklarının en güzel en tatlı bebekliklerini yaşadılar bitti gitti. Kıskançlıklarına böyle diyip eleştiriyorlar başka bi şey değil
Memeleri agzına geliyor muYeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar
Kadın aşırı kilolu bu arada küçük değildir hem kocası hem o eleştirdi o yüzden şaşırdımMemeleri agzına geliyor mu
Küçük memeli bir kıskanç teyze diyelim.
Ben iri meme sevıyom cunku![]()
Bunlar benim akrabam değil ki kardeşimin evlendiği kişinin teyzesi oluyor çekiyoruz galiba hsjsjsjDiğer konuna ekleme yapsaydın,
Sizin toksik akrabalar insanlara body shaming yapıp, b..klayıp, oluşan kaostan besleniyor galiba.
Ne takıyorsun bunları?
Amann dert etmeyin böyle şeyleri..Benim de göğüslerim küçük,biraz büyük olsun isterdim.Ama teyze biraz patavatsız ve ağzının lafını bilmeyen kişi belli..Yeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar