Bebek ziyaretine gidecek gücüm yok 😢

İşte ben de konudan rahatsız olduğum için sizlere açtım içimi.Bu his beni çok rahatsız ediyor çünkü kendimi tanıyamıyorum

Yasadiginizi yasamadigim icin hislerinizi ve davranislarinizi elestiremem ama bilin ki bu sizin sinaviniz. Hepimizin sinavi farkli, benim de evlatlarim var ama bambaska acilar icindeyim. Bu düsünceyle yasadiklarimi kabullenmek ve metanetle yaklasmak daha kolay oluyor. Rabbim hayirlisiyla anneligi size de yasatsin insallah.

Onlarda sizi surece dahil etmeyince kirilacaginizi dusunebilirler. Basta gitmezseniz sonra daha zor olacak. Inan bebegin olacak unutup gitceksin bu anlari

Ben bir çok yanlış anlamayı, niyet belliyken karşıdakinin farklı anlamasını burada öğrendim.
Hiçbir şeylerine çağırmamaları çok daha kötü bir psikoloji değil midir?

Ben kürtaja girerken ailem sadece "operasyona giriyorum" diye haber verdim. Durumdan haberleri vardı zaten. Benden 10 gün sonra hamile kalan ablam duramayıp hastahaneye geldi. "Hamile olarak geldi" diye mi düşünseydim?

Benden sonra bebeği olanlar oldu gittim gayet rahat sevdim. Bu bir yarış değil kısmet meselesi. Allah'a teslim oldum ertesi gün raporluyum diye evimin işine baktım..

Ateş düştüğü yeri yakar elbette ki ama hayatın da bir akışı var . Bu akışta herkesin bir sınavı var. Siz de bir sınav yaşamışsınız ama bu sınavın süresini uzatıyorsunuz. Bir bebeğini karnında 8 haftalıkken, bir bebeğini de doğumdan 1 ay sonra cennete uğurlayan biri olarak nacizene tavsiyem buna da şükür diyerek çevrenizde değer verdiğiniz insanların mutluluklarını paylaşmaya başlamanız.

Ne kadar naifçe bir yorum.Teşekkür ederim

Bebeklerin için de çok üzgünüm Allah ahirette kavuşmak nasip etsin

acınızı tahmin edebiliyorum ama olaya bir de onların açısından bakın. hamile bir kadın yaşadığı en küçük hisleri, olayları bile başkalarıyla paylaşmak ister. 20 haftalık bebeğin boyunu sorsanız milimine kadar size anlatır. yani bu herkesin başına gelmiş ve asla içinizde tutamayacağınız aşırı bir paylaşma isteğidir. sizden uzak dursalar belki o zaman daha çok canınız yanacaktı. umarım bu heyecanlı paylaşma hissini siz de bir an önce yaşarsınız

Bebeklerin için de çok üzgünüm Allah ahirette kavuşmak nasip etsin
Amin inşallah. Siz de sabredin ve olumlu olmaya çalışın. Yaşadıklarıma rağmen şükretmekten geri kalmadım. Sınavımı en iyi şekilde vermeye çalıştım ve Rabbim bana sağlıklı bir evlat nasip etti şükür. Siz de bol bol dua edin, şükredin. Allah size de sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Bence burdaki tek garip kişi sizsiniz bebeginiz doğmamış bile doğmamış bebeginiz için herkesin yaş tutmasini mi bekliyorsunuz beşik montajına cagirmasida çok normal hayat devam ediyor sonuçta siz bebek isini takinti haline getirmissiniz

Seni çok iyi anlıyorum. Trajik şeyler yaşadım. Yakın dönemde ben de bebeğimi kaybettim hem de Doğuma sayılı gün vardı. Tedavi ile olan bir bebekti ve her şey yolunda gidiyordu. Günlerce kendime gelemedim hatta Deliriyorum sandım. İlk Zamanlar hastanede yatarken bebek sesi duymaya tahammmül edemiyordum hamilelere bakamıyordum. Benimle aynı yerde kalan kadınlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına almışlardı ama benim kucağım boş kalmıştı. Aylarca sütüm nasıl çok olur diye yazılar okurken birden süt nasıl kesilmeli önlenmeli gibi şeyler uygulamak zorunda kaldım, o sütler hep çöp oldu. Her gördüğüm bebekte kendi bebeğimin yüzünü arıyorum acaba benziyor mu diye. Algıda seçicilik bu olsa gerek her yerde gebe var tv de radyoda reklamlarda bile hep bebek. Ben ilk zamandan beri psikolojik destek alıyorum. Lütfen sen de al.

Kızlar çok güzel bir şey oldu.Bu postu açtığım günün ertesi gecesi bir rüya gördüm.Rüyamda yengem 10 yıl önce ölen bebeğini gösterip bak bu Fatma Zehra dedi (kızının adı)kocaman kız olmuştu gülerek bakıyordum.Sonra yengem yine gülerek bak bu da Hz.İbrahim aleyhisselam dedi.Rüyamın devamını hatırlamıyorum sabah uyanır uyanmaz bilgili bir hocaya sordum dedim böyle böyle bir rüya gördüm anlamı nedir ? Bebek kaybettiğimden haberi yoktu bu tür rüyaları biz evlatla tabir ediyoruz inşallah yakın zamanda evlat müjdesi alacağına dair bir rüyadır, bol bol dua et bu aralar dedi.Kendimi çok iyi hissediyorum o kötü duygularım sanki benden uçtu gitti bebeği de görmeye gittik kucağıma aldım sevdim hiç kötü hissetmedim

Merhabalar evladını kaybeden anneler hepimizin başı saolsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 36 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim iki ay oldu bunada şükür demekten başka çarem yok yeni yeni dışarı çıkmaya insanlarla görüşmeye başladım bu acıdan ne kadar kaçarsak sanki içinizde okadar büyüyorki bu konuda kimse kimseyi eleştiremez herkes yaşadığı acıyı kendi biliyor Allahım herkese dayanma gücü versin

Aynı zamanda kalmadık.Ben bebeğimi kaybedeli 1ay 9 gün oldu yeni daha
biraz abartmıyor musunuz ? yani anne değilim anne olmayı düşünmüyorum da ama bu doğmamış hiç bvir anının olmadığı , karnında bile cok kısa süre hissettiğin bir canlı için gün sayacak kadar yas tutmak cok abartı geliyor .
kendinizi bu ruh durumunda ısrarla tutmak isteyen sizsiniz bence

Çocuk sahibi olmak matah bir şey değil, olmamak da dünyanın sonu değil. Hem siz abartmışsınız hem de onlar ne yazık ki. Bir yakınınız ölmedi, aç değilsiniz, başınıza felaket gelmedi. Çocuk istemek güzel tamam ama olmayınca da dünyaya küsmeyin artık. Vardır bir hayır deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…