- 22 Ocak 2013
- 41.686
- 210.579
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Çok üzüldüm size. Düşünceleriniz karışmış. Toparlar kendini gidersin. Allah sana da nasip etsin en kısa zamandaEşimin en yakın arkadaşı bana oldu.Eşi de benim arkadaşımdır eşli olarak görüşüyoruz iyilerdir sağolsunlar.Düğünlerimiz bile 1 hafta arayla oldu.1 ay öncesine kadar ben de hamileydim ama kalbi durdu işte miniğimin...Sağolsunlar geçmiş olsun dediler arayıp sordular ama bebek heyecanından olsa gerek her yerde ultrason fotosu paylaşıp görüştüğümüzde de sürekli bebeklerinden bahsettiler.Bebeğe beşik aldıklarında bile bebeğimizi kaybedeli 2 hafta olmuşken eşimi beşik monte etmeye çağırdılar.Ya da olağan konuşmalardı olası şeylerdi ben çok üstüme çektim.İçimde kıskançlık yokken kıskançlık oluştu kıskançlık da değil duyguyu adlandıramıyorum bebek sağlıkla doğdu şükür gözüm yok Allah her türlü kötülükten korusun ama elimde değil işte üzülüyorum kıskanıyorum benim bebeğim de doğacaktı nasip olmadı diyorum onlar adına sevinip kendime üzülüyorum.Dün eşim eve gelip bebek doğdu dediğinde oturdum hüngür hüngür ağladım ben nasıl ziyarete giderim nasıl görüp de güçlü durabilirim diye ne hamile kadın göresim var ne bebek göresim var asla güçlü duramam ama gitmek zorundayız.Gitmesek kıskandı diyecekler belki de.Eşim de kızıyor kıskançsın o adam benim kardeşim gibidir o bebeğin amcasıyım ben gitmemiz lazım bizimki öldüyse onların suçu ne diyor ama benimki fesatlık kıskançlığı değil üzüldüğüm için böyle hissediyorum.Herşey kader kısmet biliyorum kalbime söz geçiremiyorum o bebeğe hediye almak için mağazaya girdiğimizde hüngür hüngür ağlayarak çıktım iyi değilim ne yapayım ben bana moral verin
Seninle aynı duyguları yaşadım. Eltim benden sonra evlendi hemen çocuğu oldu ama ailede benim yanımda bu konu hiç konuşulmadı üzülürüm diye... Bende bu süre zarfında hiç görüşmedim çünkü çok üzülüyordum hayırlı olsun derken bile sesim titredi... Hastaneye gittim ama ne duygularla içimde yaşadım hepsini hiç belli etmedim... Arkadaşların çok düşüncesiz, senin yaşadığın duygular normal... Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Uzman yardımı almalı mıyım sizce ? Ben bunu yakınlarımla paylaşamam.Gerçekten fesat bir insan değilim, çoğu zaman kendimden çok karşımdakini düşünen biriyim eminim ki birine anlatsam fesat diyecek bana çünkü etrafımda bebeğini kaybeden kimse hiç olmadı.İçimi döksem anlayacak kimsem yok kıskanıyor, fesat Allah alır işte öyle diyivereceklermiş gibi geliyor.Ben bu duyguyu istemiyorum zaten başkasının mutluluğu kendime dönüp baktığımda hüzün olsun istemiyorum herkes mutlu olsun istiyorum
Amin canım rica ederimallah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahevet konu sahibinin yaşadıkları çok zor anlayabiliyorum. ama bu şekilde en başta kendisine yazık. piskolojisi yeni bebek için okadar önemli ki.. nazik duanıza çok teşekkürler amin
Hamile kalamamak başka da kadının bebeği ölmüş beşik montajına kocasını çağırıyorlar normal mi yani bu ? Ben de bir süre bebek sahibi olamadım ama bebek kaybetmek başka bir şey. 9 ay kaybetme korkusuyla yaşamış biri olarak söylüyorum ki bebek sahibi olamamak ile karnında kaybetmek çok başkaevliliğimde 7. yılı devirdik çok şükür, gel gör ki bir kere bile hamile kalamadım. bu 7 yılda birçok hamilelik, doğum haberi aldım, aldık, en yakınımızdan en uzaklarımıza kadar. hepsine o kadar çok sevindim ki, neden? çünkü her hamilelik haberi bana da umut oluyordu, anlatabildim mi.. eşinizin en yakın arkadaşıymış üzüntüsü kadar, sevinçleri de paylaşılmalı.. tutum ve davranışınızı yanlış buluyorum daha doğrusu çok yanlış düşünüyorsunuz. hem kendinize hem eşinize hemde arkadaşlığınıza haksızlık bu.
Eşimin en yakın arkadaşı bana oldu.Eşi de benim arkadaşımdır eşli olarak görüşüyoruz iyilerdir sağolsunlar.Düğünlerimiz bile 1 hafta arayla oldu.1 ay öncesine kadar ben de hamileydim ama kalbi durdu işte miniğimin...Sağolsunlar geçmiş olsun dediler arayıp sordular ama bebek heyecanından olsa gerek her yerde ultrason fotosu paylaşıp görüştüğümüzde de sürekli bebeklerinden bahsettiler.Bebeğe beşik aldıklarında bile bebeğimizi kaybedeli 2 hafta olmuşken eşimi beşik monte etmeye çağırdılar.Ya da olağan konuşmalardı olası şeylerdi ben çok üstüme çektim.İçimde kıskançlık yokken kıskançlık oluştu kıskançlık da değil duyguyu adlandıramıyorum bebek sağlıkla doğdu şükür gözüm yok Allah her türlü kötülükten korusun ama elimde değil işte üzülüyorum kıskanıyorum benim bebeğim de doğacaktı nasip olmadı diyorum onlar adına sevinip kendime üzülüyorum.Dün eşim eve gelip bebek doğdu dediğinde oturdum hüngür hüngür ağladım ben nasıl ziyarete giderim nasıl görüp de güçlü durabilirim diye ne hamile kadın göresim var ne bebek göresim var asla güçlü duramam ama gitmek zorundayız.Gitmesek kıskandı diyecekler belki de.Eşim de kızıyor kıskançsın o adam benim kardeşim gibidir o bebeğin amcasıyım ben gitmemiz lazım bizimki öldüyse onların suçu ne diyor ama benimki fesatlık kıskançlığı değil üzüldüğüm için böyle hissediyorum.Herşey kader kısmet biliyorum kalbime söz geçiremiyorum o bebeğe hediye almak için mağazaya girdiğimizde hüngür hüngür ağlayarak çıktım iyi değilim ne yapayım ben bana moral verin
Atalarımız ne güzel demiş değil mibebeklerını kaybetmıs bır ınsana gel bebegımızın besıgını kur denır mı bu bıldıgınız terbıyesızlık
arkadassanız bu arkadaslık ıkı taraflı
sımdı allah var durust olayım ben cocuk ısteyen bekleme surecınde olanların habıre hamıle gorunce yenı bebek gorunce histerık krızlerıne gırmesını abartılı bulurum . kımsenın sucu yok herkesın ıstedıgı seye sahıp olması ıcın bır zamanı var cunku . ama tutup da yenı bebegını kaybetmıs bırıne besık monte ettırenıde cok terbıyesız bulurum. ınsan dusunur öküz degılse tabı. sıze karsı ıyı arkadas olduklarını dusunmuyorum . bu konuda sızın ıyı nıyetınızı hıssettım genelde bebek bekleyen bazı konularda kıskanclıklar vardı ama sızınkı tamamen haklı gecerlı ben samımıyetınızı hıssettım ve o arkadas dedıklerınıze burdan sinir oldum
ben olsam arar hayırlı olsun der gecerım o sıze gecmıs olsuna eve geldı mı arkadassanız kotu gununuzde yanınızda olmalı havanız degıssın dıye eglencelı sohbete davet etmelı yapmadıysa sızde yapmayın arkadaslıklar karsılıklıdır
Sızı o kadar çok ıyı anlıyorum ki..Eşimin en yakın arkadaşı bana oldu.Eşi de benim arkadaşımdır eşli olarak görüşüyoruz iyilerdir sağolsunlar.Düğünlerimiz bile 1 hafta arayla oldu.1 ay öncesine kadar ben de hamileydim ama kalbi durdu işte miniğimin...Sağolsunlar geçmiş olsun dediler arayıp sordular ama bebek heyecanından olsa gerek her yerde ultrason fotosu paylaşıp görüştüğümüzde de sürekli bebeklerinden bahsettiler.Bebeğe beşik aldıklarında bile bebeğimizi kaybedeli 2 hafta olmuşken eşimi beşik monte etmeye çağırdılar.Ya da olağan konuşmalardı olası şeylerdi ben çok üstüme çektim.İçimde kıskançlık yokken kıskançlık oluştu kıskançlık da değil duyguyu adlandıramıyorum bebek sağlıkla doğdu şükür gözüm yok Allah her türlü kötülükten korusun ama elimde değil işte üzülüyorum kıskanıyorum benim bebeğim de doğacaktı nasip olmadı diyorum onlar adına sevinip kendime üzülüyorum.Dün eşim eve gelip bebek doğdu dediğinde oturdum hüngür hüngür ağladım ben nasıl ziyarete giderim nasıl görüp de güçlü durabilirim diye ne hamile kadın göresim var ne bebek göresim var asla güçlü duramam ama gitmek zorundayız.Gitmesek kıskandı diyecekler belki de.Eşim de kızıyor kıskançsın o adam benim kardeşim gibidir o bebeğin amcasıyım ben gitmemiz lazım bizimki öldüyse onların suçu ne diyor ama benimki fesatlık kıskançlığı değil üzüldüğüm için böyle hissediyorum.Herşey kader kısmet biliyorum kalbime söz geçiremiyorum o bebeğe hediye almak için mağazaya girdiğimizde hüngür hüngür ağlayarak çıktım iyi değilim ne yapayım ben bana moral verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?