kesinlikle haklısınız çevremdeki herkeste aynı şeyi söylüyor boşanma lafı hiç hoş değil lakin yaşadıklarımdan dolayı biyanım çok dolu ağzımdan çıkıveriyor.Dikkat ediyorum söylememeye artık...Yaşım geçiyor ondan korkuyorum süre belli değil ne kadar daha beklicem düşüncesi içimi kemiriyorBen evlilikte ya da ilişkide “bitti,boşanalım” kelimelerinin her kavgada kullanılmasını çok yanlış buluyorum.
Ayrılığın ya da boşanmanın ciddiyeti kalmıyor, ilişki laçkalaşıyor
Önce borçlarınızı halledin, eşinizle sürekli kavga halindeymişsiniz böyle sağlıksız bir ortamda çocuk büyütmeyin derim, öte yandan çocuk isteiğinizi de anlıyorum lakin beklemeniz taraftarıyım.
evet bu düşüncede üzüyor beni ama geliyor aklıma işte.....Yani eşinizi yüz üstü bırakacaksınız öyle mi?
Seviyorum,oda seviyor derken Birden ailemin yanına dönmek vs.yazmışsınız...
Bekleyin,sabredin...
öyle bi ihtimal de var tabi doğru söylüyorsunuz......Evet borc benimde cok nefret etdigim bir sey malesef bizimde var.ama bizde bebek istiyoruz her seyden cok hemde ama henuz olmadi kismet. Istiyorsaniz yapin borcunuz ne zaman biticek belli degil ALLAH korusun bebek borc bitdikden sonra bebeginiz olmayacak
amiiin inşallah evladım olmadan ne kadar sevgisini hissediyorum bi bilseniz...Ben her kadının doğurma için engeli yoksa ve isteği varsa anne olmalarından yanayım o duygunun ne tarifi var ne de o duygunun sahtesi veya başka bir avuntusu var
Sıkıntı çekilir mi çekilir maddi anlamda zorlar mı zorlar herşey en kalitelisinden olmaz ikinci el olur ana baba yardım eder o olur bu olur bir şekilde büyür
Allah isteyen her kuluna nasip etsin evlat sevgisi bambaşka
İnanın yazdığınızı okuyunca içimden bişe koptu sanki...Dilinize sağlık.2 aylık karnımda bebegimi kaybettigim de bir evladını yitirmek neymiş çok derin hissettim.Kaç ay gecti hala hissediorm.Demem o ki her ewlat rızkı varsa bu dünyaya gelir.Allah bir sekilde verir rızkını.Ben her kadının doğurma için engeli yoksa ve isteği varsa anne olmalarından yanayım o duygunun ne tarifi var ne de o duygunun sahtesi veya başka bir avuntusu var
Sıkıntı çekilir mi çekilir maddi anlamda zorlar mı zorlar herşey en kalitelisinden olmaz ikinci el olur ana baba yardım eder o olur bu olur bir şekilde büyür
Allah isteyen her kuluna nasip etsin evlat sevgisi bambaşka
Güzel temennileriniz için çok çok teşekkür ederim allah sizede gönlünüzden geçen ne dileğiniz varsa versin inşallah...Bırakmayın eşinizi belliki seviyorsunuz.Çocuk yapılır eğer kendinize ve eşinize güveniyorsanız.Terk edip gidince bütün sorunlar çözülecekmi.Evlilik bu iniş çıkışlar olur.Sabredin Allah bir evin rızkını karı koca muhabbeti arasına gizlemiştir.Çok muhabbetli olun eşinizle.İnşallah en kısa zamanda borçlarınızı ödersiniz .Rabbim bir kapı açsın tez vakitte size
kaybınız için çok üzüldüm allah sağlıkla nasip etsin inşallah sizede..evladınız varsada sağlıkla büyütmek nasip etsin...İnanın yazdığınızı okuyunca içimden bişe koptu sanki...Dilinize sağlık.2 aylık karnımda bebegimi kaybettigim de bir evladını yitirmek neymiş çok derin hissettim.Kaç ay gecti hala hissediorm.Demem o ki her ewlat rızkı varsa bu dünyaya gelir.Allah bir sekilde verir rızkını.
Amin saolun.Ilk hamileliğimdi.Esim askerde tek başıma kaldıgım için atlatabilmiş deilim.Allah boyle layik gördü demekki.kaybınız için çok üzüldüm allah sağlıkla nasip etsin inşallah sizede..evladınız varsada sağlıkla büyütmek nasip etsin...
hepimizin bi sınavı var hayatta maalesef allah daha beterlerinden korusun hepimizi..Amin saolun.Ilk hamileliğimdi.Esim askerde tek başıma kaldıgım için atlatabilmiş deilim.Allah boyle layik gördü demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?