Bebek...

sadece belli noktaları okuyup ona göre yorum yapıyorsunuz...uç noktalarda yaşamayı inanın MİLLETÇE bizde istemeyizde hayat şartları bazen bunu gerektiriyor

hayatı bi siz yaşamıyorsunuz sıkıntıyı da bi siz çekmiyorsunuz. hem bir ton sorun yaşayıp ailenin yanına dönmeyi düşünürken bir yandan çocuk düşünmek uç noktalardır. biraz olgunluk pls..

hayatı bi siz yaşamıyorsunuz sıkıntıyı da bi siz çekmiyorsunuz. hem bir ton sorun yaşayıp ailenin yanına dönmeyi düşünürken bir yandan çocuk düşünmek uç noktalardır. biraz olgunluk pls..
bi tek sıkıntı ben çekiyorum gibi bi iddiam olmadı gerginliğinizin sebebini anlayamadım.siz benden daha olgunsunuz demekki herşeyi çok olgulunlukla karşılıyorsunuz ne mutlu size

bi tek sıkıntı ben çekiyorum gibi bi iddiam olmadı gerginliğinizin sebebini anlayamadım.siz benden daha olgunsunuz demekki herşeyi çok olgulunlukla karşılıyorsunuz ne mutlu size

beğenmediğiniz yorumları gördüğünüzde insanlara gergin sıfatını yapıştırmanıza gerek yok. kendi söylediklerinizdeki çelişkilerin farkındasınız siz de. bunu kabul edin, çözüm yolunu bulmak daha kolay olacaktır.

beğenmediğiniz yorumları gördüğünüzde insanlara gergin sıfatını yapıştırmanıza gerek yok. kendi söylediklerinizdeki çelişkilerin farkındasınız siz de. bunu kabul edin, çözüm yolunu bulmak daha kolay olacaktır.
başta yazdığım gibi tam okumamışsınız ben zaten gel gitllerimn olduğunu belirttim kaç kere. gel gitlerim olmasa kafam karışık olmasa buraya neden yazayım?zaten konu benm karışık olmam :)biraz mantıklı olun allah aşkına bğenmediğim yorum diye bişey yok ben hepsini okuyorum ve olumlu olumsuz kendi kafamda tartıyorum hepsini..siz bi anda sert girdiniz benimde tepki vermem normal değil mi? 'herkesin derdi var' ' herkes sıkıntı çekiyo' 'milletçe uç noktalarda yaşıyoruz' 'olgunluk pls' vs bana çok ciddiye alınmış olduğunu hissettirmedi yazdıklarımın..bunları ben sizin konunuza yazsam tepkiniz benimkinden daha sert olurdu eminim..

Seviyorum derken bi taraftanda nasıl dön babanın evine diyebiliyosunuz değişik geldi bana

Seviyorum derken bi taraftanda nasıl dön babanın evine diyebiliyosunuz değişik geldi bana
yahu nesini anlamıyorsunuz insan çelişki yaşayamazmı zor durumda olduğum kafamın karışık olduğunu daha nasıl izah edebilirm ? biyandan eşimi seviyorum maddi sıkıntımız büyük hemen düzelecek türden değil 5 yıllık evliyim yaşım 32 çocuk çok istiyorum bu durumda git gel yaşamam kafamın karışık olması normal değil mi bu kadar zormu sizce anlamak beni? eşim diyor ki toparlanmamız uzun zaman alır..ben bunu 3 sene önce kabul ettim dahada zaman var toparlanmamıza (maddi açıdan) eşime sorsa nız çocuk şimdi yapar ama almak istediklerimi nasıl alıcaz zaten borçlar dağ bide çocuk masrafları......yaşımda geçşiyor...bu arada sormadan söyliim işte bakıyorum ama tecrübesizlik ve yaş kriterinden dolayı bulamıyorum..oyüzden kafam karışık ne yapabilirim diye düşünüyorum sizce anlaşılmam zormu çok mu absürd dğşünüyorum gerçekten?

Back
X