- Emoji Skoru
- 8.487
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi yenidennnnnn
Asiri sevinmek zorunda degilsiniz önce bunu bilin.
Beklenmedik bir hamilelikmis normal degil mi böyle hissetmeniz.
Acilen mutlu olmaniz gerekmiyor kendinize zaman verin, baski olusturmayin bu biir..
Ikincisi ise siz o bebege cok ama cok iyi bakacaksiniz onu da bilin, bakmak zorundasiniz hatta.
Olan olmus, bambaska bir yola giriyorsunuz.
Bu degisikligi kabullenip alismaya calisin.
Duygu patlamalari yasamaniz gerekmiyor, yeri gelir aglayin yeri gelir heyecanlanin.
Normal seyler bunlar, ama o bebek cok masum ve seni cok ama cok seviyor unutma.
Farkinda degilsin ama tüm dünyasi senin kokun olacak bir varlik gelecek dünyaya.
Senin gibi hamilelik gecirenlerden biri de bendim, simdi oynuyor halinin üzerinde piknik yapiyor.
Ben zaten anne olacak bir insan degildim ama olunca da dünyanin en iyi annesi benim ulan diye volta atiyorum.
Akisina birakin, pozitif düsünün. Kabullenin.
Beklenmedik bir hamilelikmis normal degil mi böyle hissetmeniz.
Acilen mutlu olmaniz gerekmiyor kendinize zaman verin, baski olusturmayin bu biir..
Ikincisi ise siz o bebege cok ama cok iyi bakacaksiniz onu da bilin, bakmak zorundasiniz hatta.
Olan olmus, bambaska bir yola giriyorsunuz.
Bu degisikligi kabullenip alismaya calisin.
Duygu patlamalari yasamaniz gerekmiyor, yeri gelir aglayin yeri gelir heyecanlanin.
Normal seyler bunlar, ama o bebek cok masum ve seni cok ama cok seviyor unutma.
Farkinda degilsin ama tüm dünyasi senin kokun olacak bir varlik gelecek dünyaya.
Senin gibi hamilelik gecirenlerden biri de bendim, simdi oynuyor halinin üzerinde piknik yapiyor.
Ben zaten anne olacak bir insan degildim ama olunca da dünyanin en iyi annesi benim ulan diye volta atiyorum.
Akisina birakin, pozitif düsünün. Kabullenin.