Bebek

Elbette bunda haklısınız. Allah kötü ile karşılaştırmasın ama eşim arkadaşımdı sonrasında sevgililik vs derken epey de zor süreçlerden geçtik ama nikahtan önce sonra diye ayıracak olsam adam nikahtan sonra olumlu yönde değişti. Tabi bu bir kıstas değil ama bir an önce atamamız olursa ayaklarım yere basa basa bebek bekleyeceğim inşallah

Demek ki biraz daha vakti var.

Şöyle ki geçtiğimiz yılların puanı ile bir mülakat olacak Aralık ayında.
Bu sene girdiğimiz sınavın sonucu gelecek hafta açıklanacak ama olmayacak gibi bir puan gelirse yeniden ders çalışmaya başlayacağım. Atanacağımdan kesin emin olsam beklemem sanırım bebeği istiyorum diye daha rahat söylerim kendime

bence atanmayı bekleyin henüz 1 yıl olmuş zaten evliliğiniz.görümcemin kızı evli 5. yılında atandı mezuniyetinin ama hamile şu an ve okula başladı 3 hafta sürecek mazeret iznine ayrılacak .o yıllarca atanmadığı için mecbur bebek yapacaktı öğrencilerinin öğretmensiz kalmasında hiçç suçu yok.ama siz daha çok gençsiniz 1 yıl daha bekleyin derimm.sevdiğim üyelerdensiniz umarım atanırsınız mutlu haberi de buradan verirsiniz

Ah inşallah çok teşekkür ederim.

Sağlık sorununuz var.mi
Yaşınız kaç
Hormon testi vs baktiirn bence

Sağlık sorununuz var.mi
Yaşınız kaç
Hormon testi vs baktiirn bence

28 yaşındayım.
Hormon vs bir sıkıntım yok şimdilik.
Geçtiğimiz aylarda adet gecikmesi yaşadım uzunca bir süre, o yüzden acaba mı derken fikir olarak bebeğe eskisi kadar soğuk değilim. Bundan 3 ay önce ürküyordum.

Hakkinizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…