- 1 Ekim 2013
- 8.852
- 18.981
- 448
- 35
İşte onu diyorum ya bende evliliğin bi anda kötüye gidip boşanmayacağının bi garantisi Yok ki evlilik oturmasını bekleyesin20 seneden sonra boşananı da gördüm canım ama bu mantıkla da hiç çocuk yapmamamız lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onu diyorum ya bende evliliğin bi anda kötüye gidip boşanmayacağının bi garantisi Yok ki evlilik oturmasını bekleyesin20 seneden sonra boşananı da gördüm canım ama bu mantıkla da hiç çocuk yapmamamız lazım![]()
bari ev alin.. yerleşin düzene. sora bebegi düşünürüsün :)canım ev için güzel bir peşinatımız var, ee kredi de çeksek zorlanmadan aylık ödemesini yapabiliyoruz, ben de istiyorum ki elin adamının evine kira ödeyeceğimize kendi evimizi hemen alıp, yerleşip, sonrada çocuk yapalım, böyle daha kolayıma gelir diyorum. yoksa imkan olmasa ev ev diye tutturmam tabiiki![]()
cocugu fazla ertelemeyin derim. hemen olcaginin da garantisi yok... bi sorunu olmadigi halde bebek senelerdir uğraşan insan var malesefyaşım 30![]()
Bazı testler var yumurtalıkla ılgılı onları yaptırdık tan sonra erteleyın bence nolur nolmaz gec kalmiş olmayınKızlar 4 aylık evliyim, eşimle bir sorunum yok, yani artık kafam o konuda rahat. İlk başlarda evlilik oturana kadar çocuk olmaz diyordum şimdi öyle bir sorunum kalmadı.
Evimiz yok kiradayız ve 3-4 aya kredi çekip bir ev almayı düşünüyoruz. Eşim 1,5 yıldan erken çocuk istemiyor, ben de istemiyordum ama bu ara hep bu konuyu dşünür oldum, aslında yaşım küçük olsa istemezdim ama bilmiyorum kafam karışık
Evimizi alalım, yerleşelim ve kendi evimde çocuk yapayım istiyorum, hani bebekliyken taşınma gibi bir derdim olmaz, hemde çocuk doğana kadar kredinin bir kısmı ödenir, ama ya ev mevzusu uzarsa ve hemen ev alamazsak? yada mesela 1 yıl daha beklersek sonra Allah korusun 2*3 yıl çocugumuz olmazsa? aklıma hep böyle şeyler geliyor, sizce biraz daha beklemekte fayda var mı yoksa bu fikri yavaş yavaş eşimle konuşup, ortak bir karara mı varmalıyız?
Bazı testler var yumurtalıkla ılgılı onları yaptırdık tan sonra erteleyın bence nolur nolmaz gec kalmiş olmayın
İnsanlar nedense bebekken zorluk yaşayıp sonra bu zorlukların hafifleyeceğini düşünüyor. Yap kurtul diye bir şey yok, büyüdükçe dertleri de büyüyecek. Okul çağına gelecek, meslek kaygısı olacak, evlenecek; tam kurtuldum derken torun bakacaksınız vsBence bu hengamenin içine girmek için biraz beklemekte fayda var. Sonra pişman olursunuz.
Büyükşehirler için konuşuyorum yok öyle bir dünya.bakıcı ortalama 700-800 ve ustu ıster...
10 yıllık evliyim. 3. Ayımda hamile kaldım. Oğlum şu an 9 yaşında. Evimiz arabamız yoktu. Ailem hayatını mahvettin dedi çocukla. Çok ezdiler.O sene eşim de iflas etti.
Çok büyük zorluklarla büyüttüm bebeğimi. İlk oyuncağını 3 yaşındayken alabildim.
2. Çocuk için işlerimizim düzelmesini istedim. 5 sene korundum.Bu sırada ben çalıştım. Formasyon aldım.Eşim yeni iş kurdu. 5 senenin sonunda evimiz, iki arabamız oldu çok şükür.
Ve 22 yaşında anne olan ben, 27 yaşımda ikinci için korunmayı bıraktım. Henüz gençtim, 30 a kadar iki çocuğum olur inşallah diyordum.
Olmayınca doktora gittim. Menapoza girdiğimi öğrendim. Şu ana kadar tüp bebek için 40 milyar filan gitmiştir. Tutmadı. Daha devam edeceğim. Muhtemelen bir 70-80 milyar görünüyor ufukta.
O zamanlar ailemi dinleseydim muhtemelen bebeğim olmayacaktı bile. Hatta zaten evdesin, birinin büyüdüğüyle 2. De büyür diyenleri dinlemediğim için de pişmanım.
Hayatta her şey plan projeyle ilerlemiyor. Çok da büyütmeyin meseleleri. İyi ki oğlum olmuş. Bilinçli olmak gerekli evet ama doktor takibinde olun en azından. Hayırlısı için dua edin.
bursada bu fıyata bakıcı varBüyükşehirler için konuşuyorum yok öyle bir dünya.
1500 tlden açıyorlar kapıyı.
bende öyle düşünüyorum ama ailem çok üsteliyor bende ben de mi gariplik var demeye başladım, evi alıp çocugu öyle düşünmek istiyorum ama bir yanım da korkuyor![]()