tesekkür ederim cevabin icin haklisin yasayis bicimide önemli. bendede bi pimpirikli hal basladi galibadeneyerek ve kendi hayat şartlarına göre değerlendir
eşim çok pimpirikli
aslında biz önce kendi odasında yatıracaktık hemşirenin biri yarım saatte bir bakarsanız olur dedi
eşim de bizim odada beşikte yatsın dedi
bir süre yattı ama yatak odası soğuk oldu
ben onun odasına taşındım
oğlum gece dönünce uyandım emzirdim, gece bile ağlamadan memesini emdi ve ikimiz de uyduk böylelikle, gece uykumuz az bölündü
sonra iki yaş civarında ben odama taşındım, o hep odasında olduğu içi hiç yabancılamadı, hatta bir yıl sonra başka eve taşındık ama odası eşyaları aynı olduğu için yabancılamadı
herkesin kendi yaşayışı farklı ama burada çoğu kişi ayrı yatmayın aranıza soğukluk girer diyor mesela bizde olmadı öyle şeyler
Aynı yatakta yatmayin bebekler için tehlikeli bu tür olaylarda bebek ölümleri oluyor maalesef. Aynı oda da Besik iÇinde olabilir ama aynı yatak olmasın.benim pedagogun anlattiklarindan anladigim ayni yatakta cünkü bir konusmasinda sizinde söylediginiz gibi tehlikeli olmaz mi diye sorduklarinda olmadigini bu tür vakalar incelendiginde örnegin bazi ilaclari kullananlarda antideprasan gibi yada uyku sorunlari olan insanlarda olan vakalarmis yoksa saglikli olan kisilerde olmazmis bilmiyorum inanin cevabiniz icin tesekkür ederim ayrica. cocugumun egitim temellerini Saglam atmak istiyorum ne yapacagimi bilemiyorum annelik güzel oldugu Kadar zormus gercekten
Allah aşkına 4 aylık 5 aylık nasıl ayırıtorsunuz şaşırıyorum
isin uzmanlari ayri yatirlmali deyince insan ister istemez onun egitimi icinse düsünüyor ancak güvenle baglanmada var isin bi tarafinda
tesekkür ederim cevap verdigin icin6 aylıkken ayırdim kızımn odasını
ayirmada zorlanmadin o zaman sorunsuz gecti odasinaDoğru yada yanlış aynı odada kendi beşiğinde 2 yaşa kadar kaldı. Kendisinin bir odaya heveslenmesini ve öyle oda yapmayı istemiştim.sonuç olarak her şeyini kendi seçti ve çok cici bir odası oldu severekte yatıyor ilk günden itibaren.
haklisiniz. tesekkürlerBende simdilik ayni odada besiginde yatiriyorum. 6 ay en az boyle devam etmeyi dusunuyorum ama bakalim. Ama ayni yatakta yatma konusunda ozellikle yeni dogan bebekte bende dogru bulmuyorum. Uyku halinde naaptimizi bilemeiz cunku.
oglunuzla araniz nasil simdi yani güvenle baglandi mi yoksa kaygilari falan var mi bayagi ayrica cevabin icin tesekkürlerKesinlikle ilk iki yıl anneyle sonraki iki yıl aynı odada farklı yatakta.Adem hoca ne diyorsa doğrudur.zaten savunduğu şey Anadolu pedagojisi.eskiden Anadolu'da nöyleymiş.oğlumda geç kaldım ama kızım şimdi benimle uyuyo.benimle derken baba da var tabi
Sana oda yapacağız,odanı boyuyoruz, duvarını şöyle yapalım,bak bu halın derken çok heveslenmişti zaten. Gayet mutlu geçti odasına yüzden. 2 yıldır hastalanması dışında yanımda yatmadı.ayirmada zorlanmadin o zaman sorunsuz gecti odasina
güzelmisssSana oda yapacağız,odanı boyuyoruz, duvarını şöyle yapalım,bak bu halın derken çok heveslenmişti zaten. Gayet mutlu geçti odasına yüzden. 2 yıldır hastalanması dışında yanımda yatmadı.
tesekkür ederim cevabinaOglum 19 aylik. Bizimle yatiyor. Bn de adem gunes takipcisiyim cevremde olumlu orneklerini de gordum. 24-30ay arasi guvenli ayrilma suresi bu aylarda rahatca ayriliyor cocuklar.
Yaza dogru kendi yatagina gecirecegim. Yukarda bi arkadasin dedii gibi herseyini secebilecek heyecanla oda isteyecek yasa geldiginde -ki tahminen 2.5-3 yas olur- odasini ayiracagim insallah.
Oğlum nerdeyse dört yaşa kadar sorumluydu uykusu.gece terörleri bile yaşadık.çok zor zamanlardı .onu da 9aylıkken Yanıma almıştım Adem hocayla tanışınca ama o zamana kadar geçen sürede kendisi uyuması için elimden geleni yapmıştım.çok ağladığı zamanlar olmuştu.yani uyku fobisi oluşmuştu artık.ama şimdi kızım çok farklı ve babası da bende onunla uyumaktan çok mutluyuz.emzirmek ve beraber yatmaktan daha güzel bir duygu yok.tabi rahat edemezseniz ayrı.ben de ÇOĞU gece tutulmuş halde oluyorum ama dert etmiyorum.en azından uykum bölünmüyor ve her istediği anda yanındayım.oglunuzla araniz nasil simdi yani güvenle baglandi mi yoksa kaygilari falan var mi bayagi ayrica cevabin icin tesekkürler
tesekkürler. bende duydum öyle vakalar... cok düsünmekten isin icinden cikamiyorumBugun kuzenlerimle bu konuyu konustuk. Cocugum falan yok sadece duyduklarimi soyluyorum suan. Bir tanidigi gece uykusu da uyku sersemiyle bebegi emzirirken bebegi cok sıkmıs bogulmus. Ayri odalarda kalmasini oneriyormus cogu insan. Odasina gidene kadar uykunun acilmasi acisindan. Ne kadar dogrudur bilemem. Veya kac aylikken ayirmak dogrudur. Her ayrinti dusunulmeli tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?