ilk 4 yıl annemle uyumuşum. güvenle bağlandığım doğrudur.[/QUOTE
tesekkür ederim
bilmiyorum esimde bir yil kalsin diyor. tesekkür ederimçocuğum yok ama 1 yıl bana daha uygun geliyo 1 yıldan sonra daha çok şey öğreniyolar. Alışıp ayrı yatırmak daha zor olabilir. Gözlemlerime göre söylüyorum
benim pedagogun anlattiklarindan anladigim ayni yatakta cünkü bir konusmasinda sizinde söylediginiz gibi tehlikeli olmaz mi diye sorduklarinda olmadigini bu tür vakalar incelendiginde örnegin bazi ilaclari kullananlarda antideprasan gibi yada uyku sorunlari olan insanlarda olan vakalarmis yoksa saglikli olan kisilerde olmazmis bilmiyorum inanin cevabiniz icin tesekkür ederim ayrica. cocugumun egitim temellerini Saglam atmak istiyorum ne yapacagimi bilemiyorum annelik güzel oldugu Kadar zormus gercekten2 yil ayni oda icin cok.
Anneyle mi uyumali darken kastettiginiz sirf oda mi, yoksa ayni yatakta birlikte yatmak mi bilemedim, ama bebeklerin yetiskinle ayni yatakta uyumasi kesinlikle cok tehlikeli ve onerilmeyen bir durum. Onu da ekleyeyim.
tesekkür ederim.1 yıl kafidir bence. Ben 1 yıl aynı odada tuttum sonra ayırdım odasını. Bir gece korktu rüyasında esimde aynı odada yapalım dedi korkuyo dedi yanımıza aldık yatağını çektirdi bize gidin ben tek yatmam odamda diye geri götürdük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?