arkadaşlar selam, 1 yaşında hareketli bi oğlum var ve bu ay estetik olacağım. zaman yaklaştıkça korkularım ve oğlumun hareketleri artıyor. sevinçten yüzüme vuruyo henüz hiçbirşey anlamadığı için burnumun estetik sonrası darbe almasından korkuyorum. ama karar verdim olacağım da. benzeri durum deneyimleyen var mı, önerilerinizi bekliyorum...
Ben bugun kontrole gittigimde yanlislikla elimle falan vuruyorum arada bisey olur mu dedim yeni oldugu icin bebek eliyle vursa bile dagilir su an burnun dedi doktor darbe alma diye tembihledi ozellikle de dikkatli olmak lazim cok
Ben bugun kontrole gittigimde yanlislikla elimle falan vuruyorum arada bisey olur mu dedim yeni oldugu icin bebek eliyle vursa bile dagilir su an burnun dedi doktor darbe alma diye tembihledi ozellikle de dikkatli olmak lazim cok
of of of çok tşkler bilgi için bu hafta cuma günü tekrar görüşeceğiz dr. beyle. yine bi danışayım ne kadar süre sonra burun darbelere karşı dayanıklılaşacak diye ama çok istiyorum yaşı büyüüdkçe daha da hareketlenip başka sorumlulukları artacak hiç vakit ayıramayacağım diye düşünüyorum. artık full dikkat bi müddet..
Ruyalarimda burnum dagilmis oluyo ya nasil bi korkuysazaten su an burnuma dokundugumda kulak memesi gibi resmen yumusacik nasil dayansin zaten garibim diyorum
Ruyalarimda burnum dagilmis oluyo ya nasil bi korkuysazaten su an burnuma dokundugumda kulak memesi gibi resmen yumusacik nasil dayansin zaten garibim diyorum
Bugun 15.gunum izmir dokuz eylulde ameliyat oldum haluk vayvada ya sonuctan cok memnunum daha tam kavusamadim burnuma iki gun sonra bantlar tamamiyle cikcak heyecanla bekliyorum
Bugun 15.gunum izmir dokuz eylulde ameliyat oldum haluk vayvada ya sonuctan cok memnunum daha tam kavusamadim burnuma iki gun sonra bantlar tamamiyle cikcak heyecanla bekliyorum