bebekle burun estetiği?

kleo85_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
438
54
53
arkadaşlar selam, 1 yaşında hareketli bi oğlum var ve bu ay estetik olacağım. zaman yaklaştıkça korkularım ve oğlumun hareketleri artıyor. sevinçten yüzüme vuruyo henüz hiçbirşey anlamadığı için burnumun estetik sonrası darbe almasından korkuyorum. ama karar verdim olacağım da. benzeri durum deneyimleyen var mı, önerilerinizi bekliyorum...

Önerilecek pek birsey yok, cünki benim yakinimada o yastaki cocugu yüzüne vurmus akil edememis haliyle ve sonuctada bu görülüyor.

Dikkatli olmaniz gerek..

Ben bugun kontrole gittigimde yanlislikla elimle falan vuruyorum arada bisey olur mu dedim yeni oldugu icin bebek eliyle vursa bile dagilir su an burnun dedi doktor darbe alma diye tembihledi ozellikle de dikkatli olmak lazim cok:KK17:

Ben bugun kontrole gittigimde yanlislikla elimle falan vuruyorum arada bisey olur mu dedim yeni oldugu icin bebek eliyle vursa bile dagilir su an burnun dedi doktor darbe alma diye tembihledi ozellikle de dikkatli olmak lazim cok:KK17:

of of of:mad: çok tşkler bilgi için bu hafta cuma günü tekrar görüşeceğiz dr. beyle. yine bi danışayım ne kadar süre sonra burun darbelere karşı dayanıklılaşacak diye ama çok istiyorum yaşı büyüüdkçe daha da hareketlenip başka sorumlulukları artacak hiç vakit ayıramayacağım diye düşünüyorum. artık full dikkat bi müddet..

Ruyalarimda burnum dagilmis oluyo ya nasil bi korkuysa:KK56:zaten su an burnuma dokundugumda kulak memesi gibi resmen yumusacik nasil dayansin zaten garibim diyorum:-)

Ruyalarimda burnum dagilmis oluyo ya nasil bi korkuysa:KK56:zaten su an burnuma dokundugumda kulak memesi gibi resmen yumusacik nasil dayansin zaten garibim diyorum:-)
geçmişler olsun.. hangi dr.a, nerede ne zaman ameliyat oldunuz?

geçmişler olsun.. hangi dr.a, nerede ne zaman ameliyat oldunuz?
Bugun 15.gunum izmir dokuz eylulde ameliyat oldum haluk vayvada ya sonuctan cok memnunum daha tam kavusamadim burnuma iki gun sonra bantlar tamamiyle cikcak heyecanla bekliyorum:KK75:

Bugun 15.gunum izmir dokuz eylulde ameliyat oldum haluk vayvada ya sonuctan cok memnunum daha tam kavusamadim burnuma iki gun sonra bantlar tamamiyle cikcak heyecanla bekliyorum:KK75:

:) geçmez şimdi o 2 gün ama az çok sonuç ortadadır şimdi. bizimle de paylaşır mısın fotoğrafını?

bebekler büyüdükce dahada akıllanıyolar bende ay önce oldum ve yasında kızım var ılk hafta yaklasmadı bıle yuzume bakıpp ayy burun acıyor dıyodu sımdıde acıyor dıyorum dokunmuyor bence bıraz daha bekle yasındakı bebekler vurmayı dokunmayı sevıyolar

Back
X