Bebekle kilo vermek..

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
11.880
10.459
218
29
Kızlar 6 aylık bir bebeğim var. Tadımlara gectik ama hala ana besinimiz anne sütü.

65 kg hamile kaldım, 85 ile doğuma girdim. Doğumdan 4 gün sonra kilom 75’ti. Ama o dönemler her emzirme sonrası o kadar tatlı aseriyordum ve etrafımdaki herkes de o kadar “ye, ye emziriyorsun sen” dedi ki ben de yedim Resmen hiç kontrolüm yoktu.

3. ayda bir tartılayım dedim ve 82 kilo olduğumu görünce ufak bir kalp krizi yasadım kfkd Ben emzirdiğim için çok kilo almam sanıyordum.

O günden sonra dikkar etmeye başladım. Su an 76 kiloyum. Her gün yürüyüş yapıyorum. Bebeğim zaten sürekli kucakta. Evin içinde dolanıyoruz, oturamıyoruz. Ona rağmen kilo veremiyorum. 1.5 aydır 76dayım asla düsemedim.

aslında bebeğim ek gıdaya başlayınca diyetisyene başlamayı düsünüyordum ama bebeğim o kadar huysuz ki kendime diyetisyenin verdiği öğünleri hazırlayacak vaktim yok. Valla çocuğun yemeğini bile zar zor hazırlıyorum.

Evdeki yemekleri iki günlük yapıyorum bu yüzden her gün yemek yapmamak için.

Esim benim diyet listemle beslenmez cünkü o da çok hızlı kilo kaybediyor O kilo almaya calisiyor, ben vermeye.. Kaldı ki yediğimiz her sey de %90 aynı.

Bir seyler önerin kızlar ne olur. Napacağım? Aralıklı oruç önerdi bir arkadasım ama sütümü etkiler mi bilmiyorum

emzirme sonrası tatlı aşermesi bir çok annede mevcut..yemenizi azaltsanız da sıvıyı kesmezseniz sütünüzü etkilemez..benim iştahım yok bol bol sıvı tüketiyorum..bebeğiniz zorsa yürüyüşlerin yanına bebeğiniz oynarken yanında yapabileceğiniz yağ yakıcı spor haraketleri tablosu yapın kendinize..

kucağımdan inmiyor ki.. 3 gündür günde 12 bin adım atıyoruz sahilde.. biraz gıcık bir cocuk.. sadece dısarıda dikkati dağılıyor evde oyuncak vs asla biz olmadan dikkatini çekmiyor. birlikte oynarsak oynuyor

maşallah,demek ki dışar seviyor bebiş..benimki de oyuncaklarla ilgilenmiyor dışarıya çıkarayım başka bişey istemez az yatayım spor yapayım yanında diyorum üstüme yatıyor hemen chia tohumunun zayıflattığını duymuştum içiyorlar ya da yoğurda koyup yiyorlar

yiyorum chia, keten tohumu vs.. ama aksam yemeklerinde mecburen ayrı yemek yapamadığım için esimle birlikte öğünde ne varsa onu yiyorum. porsiyonu kücük tutmaya calisiyorum ama yok… dediğim gibi bir buçuk aydır gram kilo veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…