Bebekle otobüs yolculuğu

Uçakla 800lira tutuyor. Otobüsle 250lira. Maddi açıdan sıkıntımız var. Ayrıca gitme diyen olmuş. 1 senedir gitmiyorum. Bebegimiz oldu akrabalar görmedi.

Abooo sonradan gördüm 15 saat demişsiniz. Sürükleyerek götürmeye çalışsalar gitmezdim, iyi cesaret sizdeki. Şöyle maksimum 3-4 saat idare edilir de, ya da kendi aracınızla gitseniz sık sık mola verirdiniz, ya da uçakla gitseniz ona da tamam ama 15 saat otobüs, bana azıcık uç bir durum gibi geldi.

Portbebe var onu alıcaz ama umarım rahat eder

Çok ağlar biliyorum da maddi açıdan sıkışık durumdayız canım.

Ben sapka aliyorum ucak veya otobuse. Gece yolculugunda uyur muhtemelen ama keske 3. Koltuk olsaydi.. en azinda uyuyunca yatirirdin yaninda sen otururdun. Insanin kucaginda vicik vicik oluyo sanki. guvenli degil gerci baska bi koltuk o kadar kucuk cocuga. Mumkunse geliside geceye ayarlayin cunku gercekten cok uzun

Gelişte uçak biletleri daha uygun uçakla gelicez

Otobus yolculugunda bebek kucakta gitmez
Allah korusun kaza olsa camdan firlar gider ki boyle olumler defalarca yasandi
Lutfen ekstra koltuk alin ve ana kucagi da denen araba koltugunu o koltuga baglayin bebeginiz onda yolculuk yapsin
Ana kucagında iki büklüm oluyor diye pırt bebesine yatıracagız. Ama çok haklısınız

Sakin bir bebekse uyku zamanına denk gelirse rahat geçer. Çantalı ana kucaklari oluyor ya ona koyup kucağınıza bırakırsınız.

Birde otobüste , çocuk sevmeyen biri olmazsa rahat geçer. :)

Uçakla 800lira tutuyor. Otobüsle 250lira. Maddi açıdan sıkıntımız var. Ayrıca gitme diyen olmuş. 1 senedir gitmiyorum. Bebegimiz oldu akrabalar görmedi.

Biri bunu bana dese görmedilerse görmediler görüntülü ararız derim..

Yetişkin tek başına insana zor geliyor o yolculuk. Küçücük bebek ve anneye zulüm olur. Etme eyleme kardeşim ya..

Senin şu an yapacağın maksimum yolculuk 5 ila 6 saat..

Ben de tam tersini düşünüyorum. Biraz daha büyüse mümkün değil de şimdi asıl daha kolay gibi geldi

Sart mi bu yolculuk benim de bebegim hemen hemen seninki kadar kendi aracimizla gidecegimiz halde bayramda memleket ziyaretini yapmayacagim. İlk cocugumda 8 saatlik yola cikmistim susuzluk yasadi kabiz oldu vs. Onda hep yollardaydik cocuk hasta ola ola buyudu. Artik farkli dusunuyorum.

Ayy hastalık deyince korktum. Şart ailemi 1 yıldır görmüyorum. Hem bayram hem tatil olucak bize deniz kenarı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…