Ayy hastalık deyince korktum. Şart ailemi 1 yıldır görmüyorum. Hem bayram hem tatil olucak bize deniz kenarı çünkü.
Çantalı taşıma dediginiz port bebe galiba.Hava değişikliğinden elbet etkilenir her çocuk , gerekli önlemleri alırsınız , takılmayın.
Çocuk evde de hastalanabilir.
Ben her türlü yolcugu yaptım çocuklarla.olan anneye oluyor :)
Çantalı taşıma ile çok rahat oluyor bilginize. Onun içinde uyur 4 aylık bebek.
Çekirdek ailem geldi zaten doğuma. Ama anneanne mi teyzelerimi amcalarımı özledimAilenizin bir manisi mi var size gelme konusunda?
Sadece bebek görmek değil ailem deniz kenarı bi şehirde yaşıyor tatil de yapcazAkrabalar bebek görecek diye hem kendine hem bebeğe eziyet bu ama
Hadi hasta var cenaze var desen gene neyse dicem de
Nasıl olsa pişman olucan
Iki buklum olmiyorAna kucagında iki büklüm oluyor diye pırt bebesine yatıracagız. Ama çok haklısınız
Ben de tam tersini düşünüyorum. Biraz daha büyüse mümkün değil de şimdi asıl daha kolay gibi geldi
Ayy hastalık deyince korktum. Şart ailemi 1 yıldır görmüyorum. Hem bayram hem tatil olucak bize deniz kenarı çünkü.
Muhtemelen ağlayacak yapacak fazla bir şey yok. Aksine bazı bebekler de yolu ve arabayı çok sever genelde uyurlar ama yaşayarak öğreneceksiniz. Allah kolaylık versin.Malesef bayram tatili için memlekete otobüsle gideceğiz. 4 aylık bebegimiz var. Eşimle sadece 2 koltuk aldık kucakta gider mi bebeğim? Çok ağlayan bi bebek değil ama huysuzlanır mı? Emzirirken zor oluyor mu? Rezene ıhlamur çayı okudum nette deneyen var mı? Başka önerisi olan var mı? Çizgi film ya da oyuncaktan henüz anlamıyor ne yap cam bilmiyorum. Metro turizm ile gidicez
Yıl 15 saat
Akşam 8 de yola çıkacağız
Şu an 3 aylık yolculukta 4 aylık olucak
Portbebeye koyu caz.
15 saatte büyükler telef oluyor da 4 aylık bebeyi düşünemiyorum bile.
Hadi bebeğinizi düşünmüyorsunuz, hadi kendinizi de düşünmüyorsunuz peki otobüste yolculuk yapan yolcuları da mı düşünmüyorsunuz. Bebiş sorun çıkarırsa o kadar uzun yolda şikayetlerde başlar.
Millete de yazık yani.
Beni silah zoruyla bile götüremezler.
Bebişinizi görmek isteyen akrabalar bir zahmet size gelsinler.
Kimse bebekli kadınlara dışarı çıkmasın demiyor ama 15 saatlik otobüs yolcuğunda da ağlayan bebeğe kimsenin anlayış göstereceğini düşünmüyorum ben. 2-3 saatlik yolculuk olsa neyse ama 15 saat kimse kimsenin bebeğinin sesini çekmek zorunda değil bence ki ben bebek ağlaması konusunda aşırı anlayışlı biriyim, benim umrumda olmaz. Ayrıca zaten 15 saat o bebek için bile kötü, klimalar çalışacak araçta, bebek hasta bile olur. Uçakla gidemiyorsam gitmem ben. Çok görmek isteyen gelsin görsün derim.bende bunu anlayamadım, 15 saat yolda bebek çok agladı deseler burda topa tutulur, vay anne dısarı cıkmasınmı, vay bebek bilerek mi ağlatılır denir kimse otobüstekilere hak vermez
4 aylık bebekle kapı agzında 15 saat 2 koltukta gidip tatil hayal etmek bana hayal geliyor hem o gece geçmez hem de ben kapı agzında gece gidemem o bebek aç kapa hasta olur o gece bitmez
Kimse bebekli kadınlara dışarı çıkmasın demiyor ama 15 saatlik otobüs yolcuğunda da ağlayan bebeğe kimsenin anlayış göstereceğini düşünmüyorum ben. 2-3 saatlik yolculuk olsa neyse ama 15 saat kimse kimsenin bebeğinin sesini çekmek zorunda değil bence ki ben bebek ağlaması konusunda aşırı anlayışlı biriyim, benim umrumda olmaz. Ayrıca zaten 15 saat o bebek için bile kötü, klimalar çalışacak araçta, bebek hasta bile olur. Uçakla gidemiyorsam gitmem ben. Çok görmek isteyen gelsin görsün derim.
Malesef bayram tatili için memlekete otobüsle gideceğiz. 4 aylık bebegimiz var. Eşimle sadece 2 koltuk aldık kucakta gider mi bebeğim? Çok ağlayan bi bebek değil ama huysuzlanır mı? Emzirirken zor oluyor mu? Rezene ıhlamur çayı okudum nette deneyen var mı? Başka önerisi olan var mı? Çizgi film ya da oyuncaktan henüz anlamıyor ne yap cam bilmiyorum. Metro turizm ile gidicez
Yıl 15 saat
Akşam 8 de yola çıkacağız
Şu an 3 aylık yolculukta 4 aylık olucak
Portbebeye koyu caz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?