bizimki de 4.5 aylık. geçen hafta sonu safranbolu ya gittik dönüş yolculuğu öğleden sonraya denk geldi ve sıcak yorgunluk vs. çocuk bunaldı 6 saat yolculuktu. kendi aracımız olmasına rağmen zorlandık. otobüs ve 15 saat benim de gözüm kesmiyor ancak konu sahibi karar vermiş bir kereBiri bunu bana dese görmedilerse görmediler görüntülü ararız derim..
Yetişkin tek başına insana zor geliyor o yolculuk. Küçücük bebek ve anneye zulüm olur. Etme eyleme kardeşim ya..
Senin şu an yapacağın maksimum yolculuk 5 ila 6 saat..
bende bunu anlayamadım, 15 saat yolda bebek çok agladı deseler burda topa tutulur, vay anne dısarı cıkmasınmı, vay bebek bilerek mi ağlatılır denir kimse otobüstekilere hak vermez
4 aylık bebekle kapı agzında 15 saat 2 koltukta gidip tatil hayal etmek bana hayal geliyor hem o gece geçmez hem de ben kapı agzında gece gidemem o bebek aç kapa hasta olur o gece bitmez
Yanlış anlama ama ben bu mantığı anlayamıyorum. Ailen çocuğundan daha mı önemli yani? Sana muhtaç minicik bir sabiden. Üstelik çekirdek ailen doğuma gelmiş zaten, amcanı teyzeni de görmeyiver, tatilini de seneye yap. 4 aylık bebek, kapı ağzında, 15 saatlik bir yolda... Yazık yani ayrıca iki koltuk almışsınız sadece, kucağınızda zor olur diye düşünüyorum ben. Oğlum 13 aylık, ben daha tatile falan gitmedim hiç. 3-4 aylıkken kendi arabamızla gitsek diyorduk doğumdan önce, doğumdan sonra gözüm almadı açıkçası uzun yolu. Cesaretinize hayran kaldım o yüzden.
Küçük bebekle yolculuk daha kolaydır. Emzir gazını çıkar. Ağlayınca gezdir.
Ben de sizin gibi rahat biriyim. Olumlu bakıyorum. Teşekkürler. Başka öneriniz varsa yolculukla ilgili fikirlere açığımKüçük bebekle yolculuk daha kolaydır. Emzir gazını çıkar. Ağlayınca gezdir.
Gece sadece emmek için uyanır gözünü bile açmadan emer ve uykuya devam eder. Ondan rahatım sanırım. Ayrıca millet bağlamak demiş otobüslerde ben kemer bile görmedim nasıl baglayacaz ki.15 saat çok uzun.
Gece uyuyor mu bebeğiniz yoksa sık uyanıp huysuzlanır mı? Bu önemli zira sakin bir bebekse sizi hiç zorlamayabilir,emip uyuyabilir uzun süre ama gece sık uyanan bir bebekse baya zorlu bir yolculuk olur sizin için.
Otobüsü bilmem uzun zamandır binmedim ama kucağınızda zor olacağı kesin. Sonuçta hava sıcak üzerinizde portbebe ve bebek ile siz zorlanacaksınız. Bebek sakinse uyuyorsa bu avantaj tabi sizin açınızdan,emzirir uyutursunuz yol boyunca.Gece sadece emmek için uyanır gözünü bile açmadan emer ve uykuya devam eder. Ondan rahatım sanırım. Ayrıca millet bağlamak demiş otobüslerde ben kemer bile görmedim nasıl baglayacaz ki.
Ben de sizin gibi rahat biriyim. Olumlu bakıyorum. Teşekkürler. Başka öneriniz varsa yolculukla ilgili fikirlere açığım
Sizin bebeğiniz için geçerli sanırım o :) biz 2 aylıkken ankaradan istanbula gidelim dedik de bitmedi o yol bir türlü. Hadi bizim kendi arabamızdı da, otobüste ortamı istediğin gibi ayarlayamıyorsun malum.
Malesef bayram tatili için memlekete otobüsle gideceğiz. 4 aylık bebegimiz var. Eşimle sadece 2 koltuk aldık kucakta gider mi bebeğim? Çok ağlayan bi bebek değil ama huysuzlanır mı? Emzirirken zor oluyor mu? Rezene ıhlamur çayı okudum nette deneyen var mı? Başka önerisi olan var mı? Çizgi film ya da oyuncaktan henüz anlamıyor ne yap cam bilmiyorum. Metro turizm ile gidicez
Yıl 15 saat
Akşam 8 de yola çıkacağız
Şu an 3 aylık yolculukta 4 aylık olucak
Portbebeye koyu caz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?