Pegasus'a ortakmışsınız gibi konuşuyorsunuz. Rötarın hava trafiğinden olduğunu biliyorum. Sana da sormayacağım kaç paraya nereye gideceğimi. Önce şöyle bir saldırmadan, kavga etmeden konuşmayı öğrenin. Ondan sonra konuşabilirsiniz.
Hava trafiği dışında eğer birkaç kereden fazla seyahat ettiysen havalimanlarında öncelikler vardır.
Onun da dışında THY'de sefer iptali ya da uzun rötarlar durumunda ücret iadesi bile yapılır. Pegasus'da ise 6 saati geçen rötarlarda yolcuyu otele yerleştirme zorunluluğu olmasına rağmen 12 saat rötar yapıp, yetkili göndermeyip, otele yerleştirmeyip yolcuları kalkıyoruz diye uçağa doldurup 2 saat kapalı bekletmişlerdir. Akabinde 2 kişi astım krizi geçirmiş olaya polis vs. müdahale etmiş. THY'de böyle bir rezillik yaşamazsın. Bu bahsettiğim olay 16 Haziran İstanbul-Antalya uçuşu, 21.40. Böyle bir duruma düşeceğime 230 TL'ye giderim, 80 TL'ye sürünmek varken sakın tercih etme.
Ben konu sahibi çocuğu ile rahat eder diye önerdim. Neyin niye olduğunu okumadan muhalefet olmak için saldırıyorsunuz şu forumda bile günlük hayatınızdaki sorunlarınızı başkalarından çıkartmak üzere geziyorsunuz.