Bebekle yalnız otobüs yolcuğu

Bende 9 aylık kızımla 12 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım ve gece gitmeyi tercih etmiştim , genel olarak uyumuştu kucağımda , sabah saatlerinde yolculuk bitmek üzereyken uyanmıştı ve son iki üç saat işkence gibiydi , çok sıkılmıştı.
Çocuklu olunca gece yolculuğu daha cazip geliyor..

Bende 9 aylık kızımla 12 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım ve gece gitmeyi tercih etmiştim , genel olarak uyumuştu kucağımda , sabah saatlerinde yolculuk bitmek üzereyken uyanmıştı ve son iki üç saat işkence gibiydi , çok sıkılmıştı.
Çocuklu olunca gece yolculuğu daha cazip geliyor..
Biz evden çıkar çıkmaz uyandı otogara gidesiye kadar cin gibiydi huysuzlandı otobüste de cin gibiydi ilk ikram servisi falan bitince ışıklar kapanınca öyle emerek uyudu yani ilk bikac saat işkence gibiydi sonrasında da sık sık gazdan kalktı ağladı sürekli kucağımda pış pış yordu en son saatlerde iyice yorgun düştü sona doğru az daha rahattı

Merhabalar hepinize dediğim yolculuk bu gece gerçekleşmekte 23.00'da bindik 5.15 iniş görünüyor bakalım inşallah rötar yapmazsa.
2 kişilik koltuk alıp bebegimi cam kenarındaki koltuğa pusetiyle koydum emniyet kemeriylede sabitledik.

Fakat bebeğim evden çıktığımızdan beri uyanıktı yolda emzirdim yine de uyumadı farketti dışarıya çıkarıldığını.
Otobüste de baya uyanıktı ikram servisi bitince ışıklar kapanınca öyle emerek uyudu. Sonrasında pusetine koyunca biraz uyudu sonra rahat edemedi bana yapıştı koynumda uyuyor.

Pusette gitmek için oğlum baya büyükmüş pusette ayakları rahat edemedi eklediğim görseldeki gibi olması gerekiyo emniyet kemeri takılabilmesi için. O yüzden ayakları koltuğa çıktı çapraz kaldı rahat edemedi.

Sonuç koynumda yatıyor keşke kanguru taksaydim kilitler uyuyabilirdim şimdi onu tutmaktan uyuyamıyorum malesef :) hepinize çok teşekkürler :) ben idare ederim de inşallah çok sık aglamasın dua edin bikaç kez ağladı zor susturdum tüm otobüsü rahatsız ettiğim için ekstra tedirgin oluyorum :KK43:
Bebegi cam kenarina koltuga yatir.. bosluk kisma da kat kat yapip battaniye koy batanyenin ustune de bacagini uzat dusmez

11 aylik cocuk pusete sigiyormu ?
Evet evde denedim sığıyodu öyle ayakları çok taşmamıştı hafif ucundaydı sadece. Ama puset direkt koltuga sıfır yapışınca ayakları yukarda çaprazlandı sığamadı o yüzden rahat edemedi. Emniyet kemeri takılması icin oyle olmasi gerekiyodu önceki yorumumda görsel ekledim.

Valla ben kanguruyla giriyorum. Biraz o mikroplu havaya maruz kalıyorlar ama yapacak bir şey yok. Zorunluluklar olacak hep sonuçta .

Back
X