Merhabalar hepinize dediğim yolculuk bu gece gerçekleşmekte 23.00'da bindik 5.15 iniş görünüyor bakalım inşallah rötar yapmazsa.
2 kişilik koltuk alıp bebegimi cam kenarındaki koltuğa pusetiyle koydum emniyet kemeriylede sabitledik.
Fakat bebeğim evden çıktığımızdan beri uyanıktı yolda emzirdim yine de uyumadı farketti dışarıya çıkarıldığını.
Otobüste de baya uyanıktı ikram servisi bitince ışıklar kapanınca öyle emerek uyudu. Sonrasında pusetine koyunca biraz uyudu sonra rahat edemedi bana yapıştı koynumda uyuyor.
Pusette gitmek için oğlum baya büyükmüş pusette ayakları rahat edemedi eklediğim görseldeki gibi olması gerekiyo emniyet kemeri takılabilmesi için. O yüzden ayakları koltuğa çıktı çapraz kaldı rahat edemedi.
Sonuç koynumda yatıyor keşke kanguru taksaydim kilitler uyuyabilirdim şimdi onu tutmaktan uyuyamıyorum malesef :) hepinize çok teşekkürler :) ben idare ederim de inşallah çok sık aglamasın dua edin bikaç kez ağladı zor susturdum tüm otobüsü rahatsız ettiğim için ekstra tedirgin oluyorum