Bebekle yaz tatili....

cedish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
200
42
73
İstanbul
Arkadaşlar, bekar anneyim ve 1 yasına yakın bir bebişim var. Bir arkadaşı da ayarlayıp tatile gitmek istiyorum ama bebekle ilk tatilim olacak ve nereye gidilir nerede kalınır pek cahilim. Bana bebek için de uygun olabilecek bir yer önerebilir misiniz? Otel ismi de olursa süper olur. Zaten kendim pek dinlenemeyeceğim ufaklık ayaklanmış olacak büyük ihtimalle ama bir değişiklik olsun istiyorum. Güzel bir değişiklik.

Kaliteli bir otel secersen zaten cocuk icin butun sartlar uygun olur.. Hatta kendine vakit ayirmak istersen bakici bile var otellerde( ben guvenemedim ama birakan cok vardi)
Mini club falan super oluyo bence kesim git tatile bebek sonucta evde nasilsa oyle olucak:)

tatile hangi şehre gidebileceğiniz, ne kadar bütçe ayırabileceğiniz gibi bilgiler verirseniz, ona göre daha isabetli dönüşler alırsınız bence

Bende bebegım 5-6 ayllıkken + 15 ayllıkken tatıle gıtmıstım
bodrumda mio bianco hlc devremülklerin devamı aslında ama var sessiz sakin bir yer ama biraz merkeze uzak , torbada tatil köyü olabilir ora veya onura , ama biraz aktif bebek sıkılabilir gündüzleri bol uyuturaak(zaten havuzdan dolayı hamur gıbı oluyolar)
aksamlarıda gezmeye cıkabılırısnız bebek arabasıyla
bodrumda acık mekanlar cok ben gece klubune bile gittim e tabi şakkıdı şakkıdı oynamadık ama acık idi gayette eglenceli oluyor yanı herseyı yapabılırsın tekne turu zaten her aksamda dısarı cıkmazsınız bodrum uzak gelıyorsa kusadası veya antalyada olabılır ama ben sahsen sevmıyroum

Son düzenleyen: Moderatör:
Otel odasi dar gelebilir

Apart yada yazlik kiralamani oneririm yada apart otel

Bodrum cesmenin denizi bebege soguk gelir

Akdenizi dusun derim

Antalya fethiye yada didim olabilir tabi bebegide suya sokmak istersen

Teşekkürler. Bakıcıya ben de birakamam...zaten bi arkadaşımı götürmem gerekecek. Ama gidecegim kafaya koydum:)

tatile hangi şehre gidebileceğiniz, ne kadar bütçe ayırabileceğiniz gibi bilgiler verirseniz, ona göre daha isabetli dönüşler alırsınız bence

Bütçe pek problem degil ama ege istiyorum serin sulari severim. Akdeniz tuzlu ve ılık bana gore degil pek

Teşekkür ederim. Önerilerini arastiricam. Gece klubune gitmek gibi bi istegim yok. Bebeğimi denize sokayim kumda oynasin gunes gorsun istiyorum. Ben zaten onun pesinde kosturacagimdan pek dinlenemicem sanirim.
Bu arada kusadasina ve antalyaya gittim bana da pek sevimli gelmedi. Antalyanin suyu öyle ılık ki biri çişini yapmış kaçmış gibi hissettim :) antalyalilar kizmasin güzel sehir o ayrı:)

onyria claros beach izmir özdere çocuklar için uygun bir otel... özellikle çocuk aquaparkı muhteşem.... etrafı tamamen çam ağaçları le kaplı yani sizde bütün gün orada oturabiliyorsunuz serin serin .. mini club hemen yanında.. ayrıca genelde bütün etkinlikler çocuklara göre ayarlanıyor .. akşamları bir saat çocuk eğlencesi yapıyorlar...biz 2 çocuk ve 2 bekar anne beraber gittik ve çok eğlendik.. yemekleri otel çalışanlarının hizmeti iyiydi...

A izmiri severim oraya da bir bakayim ama benim bidik bir yaşı biraz geçiyor olacak aqua parkta eglenemez galiba. Ben daha cok guzel bir kumsal ve bana tatili kolaylaştıracak bir otel, pansiyon. ..vs ariyorum. Bir de arkadaşa ihtiyacım olacak tabii. Benim etrafımda baska bekar anne yok hatta anne yok:) siz sansliymissiniz.
Ama 2012 zor oldu benim icin tatil yapamadim doğum bosanma derken ancak kendime geldim. Tek hayalim kizimla denize girmek kumda onunla oynamak. Egenin serin sularini ozledim...

çocuk aquaparkı ama bebeklerin bile beline ancak gelen su seviyesi var....:)) denizi de güzeldi... tabi biz giremedik... akdenizin en sıcak suyuna sahip hatay dan geldiğimiz için bize soğuk geldi ama serin sulara alışıksanız siz ve bebiş çok rahat girebilir... dalgası yoktu... ayrıca kumdu... geceleri hava seerindi...kısacası biz memnun kaldık...umarım sizde kızınızla güzel bir tatil geçirirsiniz...

ya bu sorun bendede var kızım yazın 1.5 yaşında olacak otelde falan onunla sefil olmaktan korkuyorum

öyle lüks yerlere harcayacak maddiyatta yok

Merhaba ben geçen yaz bebeğim 6 aylıklken Kıbrıs a gittim denize bile girdi bebişim Akdeniz'e gitmenizi tavsiye ederim ve uçakla gidin çünkü uzun yolculuk bebekle çok zor hasta olabilir ve tatiliniz rezil olabilir

Geçen yaz kızım 6 aylıkken voyage sorguna, 8 aylıkken xanadu resort e gittik, xanadudan inanılmaz memnun kaldım, her konuda yardımcı oluyorlar, bebek menüsü falan var tam çocuklulara göre, bu yaz da oraya gitmeyi planlıyoruz, tavsiye ederim.
bodrum düşünürseniz voyage torba da bebeklilere uygun gibi, hamileyken gitmiştim, bolca bebek vardı

fethiye öğretmenevi(öğretmen olduğum için tercih ettim çok ta memnun kaldım) kum güneş deniz doğa harikaydı.ekstra bişey yoktu ancak kelebekler vadisine gezi,sahil otellerinin kafeleri,kumu,plajı tüm günümüzü eğlenceli geçirmenize yetecek güzellikteydi.mini club yoktu,bebek yemekleri yoktu ama karpuz peynire bayılan kızım arada da döner ve ızgara balıkla karnını doyurunca,beslenmemiz de gayet güzel oldu.
bodrum gümbette vela hotel:küçük bir ebeveyn ve küçük bir çocuk havuzu dışında bebeklere özel hiç bir şey yoktu.herşey dahil konsepti olduğu için bebeklerin de yiyebileceği çorba ve kahvaltı mevcuttu.2 yaşındaki kızımla bol bol disko barları dışardan gezdik,müzik dinledik.gündüz soğuk olsa da denize girip,plajda top oynadık ve gezilebilecek zeki müren evi,halikarnas ,çarşı,kale gezdik.daha ne olsun...bu yıl kucağımda 3 aylık bebekle gidemem ama 2014 yazında şöye afilli bir yere gidesim var valla,mini clubu ücretsiz olan,aquaparkı,bebek yemekleri olan bir yer...bakalım oralar nasılmış.inşallah balayında gittiğimiz Worrd of wonders oteli gibi çok büyük olup ta,tüm zamanımız otelin içinde restoran,hamam aramakla geçmez.vallahi günün yarısı odamızdan çıkıp 15-20 dk yürüyüş mesafesindeki restoran,havuz,hamama gitmekle geçiyor ve o yolları yürümek gerçekten yorduğu için tatilden hiç bir şey anlamamıştık:)))
ha,bu arada bana bir şekilde ulaşırsanız size çok uzun anlatabileceğim ucuz,pratik ve eğlenceli tatil önerilerim olacak.mesleğiniz nedir bu arada cedihs?

ya bu sorun bendede var kızım yazın 1.5 yaşında olacak otelde falan onunla sefil olmaktan korkuyorum

öyle lüks yerlere harcayacak maddiyatta yok

Sefil olunur mu bilmiyorum gidince göreceğim kendi adıma ama bebekle tatil yapan binlerce insan var. Bütçenizi bilmiyorum ama mutlaka herkes için bir alternatif vardır diye düşünüyorum. Size yardımcı olacak eş, arkadaş varsa bebekle de tatil yapılır.

Merhaba ben geçen yaz bebeğim 6 aylıklken Kıbrıs a gittim denize bile girdi bebişim Akdeniz'e gitmenizi tavsiye ederim ve uçakla gidin çünkü uzun yolculuk bebekle çok zor hasta olabilir ve tatiliniz rezil olabilir

Kesin uçakla gitmem lazım onun farkındayım. Daha önce uçakla yolculuk yaptık o bile zor ki otobüsle falan uzun saatleri düşünemiyorum. Zaten önceden alınca uçak biletiyle otobüs bileti arasında çok da fark olmuyor.

Merhaba, teşekkürler tavsiyeleriniz için. Bunları not alıyorum. Bu ucuz, pratik ve eğlenceli tatil önerilerini buradan yazmak istemiyorsanız özelden yazabilirsiniz. Mesleğimi de oradan paylaşmak isterim. Hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…