Bebekle yaz tatili....

Tatiliniz ister 5 yıldız ister 3 yıldızlı otelde olsun,hatta 10 yıldız dahi olsa o otelin çocuk bakıcısı yada kendi yardımcınız yanınızda yoksa nah tatil yaparsınız:))) benim ilk tatilim öyle olmuştu.en iyi otelde bile çocuğunuzun yemeklerini siz yedirecek altını siz değiştirecek,eşyaları siz taşıyacak,onu siz denize sokacaksınız.hatta büyük otellerde bir yerden bir yere ulaşmak daha uzun ve yorucu çocukla hatta düşünemiyorum. ilk tatilimiz zaten mersinli olduğumuz için memleketettydi,6 aylıkken denize girmişti ilk kızım.pusetiydi,mamasıydı,taşımasıydı bayağı zor oldu ilk gün ama 2. gün annemi de yanımda götürünce biraz olsun rahatladım.ama şimdiki aklım olsaydı bir yardımcı tutardım ki tatilden keyif alabileyim.
cedish özelden hakkım var mı bilmiyorum mesajım 100 olmamış olabilir,burdan ya da telden konuşacağız artık:) sakıncası yoksa tabi sizin için.....sevgiyle.
 
bence ege taraflarını unutun gıtsın.1 yasındakı bebegı o suya sokamazsınız cok soğuk oluyor.benım kızım 2yasındaydı gırmedı ağladı soğuk dıye.heyecanınız bebegınızı denıze götürmek suya sokmaksa olmaz benden demesı.kumda oynar orası ayrı sız gırersınız artık.ben bıle zor gırıyorum orda suya.hasta etmeyın derım.sız bılırsınız annesı sızsınız.
 
Çeşme Ilıca'nın suyu bebek için uygun olabilir.sığ olduğu için hemen ısınıyor.ama kendiniz için serin su derseniz Akçay derim.buzzzzz gibi :)
 
geçen sene 10 aylıktı kızım tatile gittiğimizde, bodrum ersan resorta gittik. emekliyordu, çok problem olmadı ama biz pek keyfini çıkartamadık ona hizmet etmekten :) denize sok havuza sok kurula üstünü giydir, mayo bezini tak, çıkart normal bezini tak , aman başına güneş geçmesin, dur yemek vakti aman meyve vakti, uyku saati kaçtı vs şeklinde günler hemen geçti anlamadık bişey :)
uyanıkken onunla giriyorduk havuza, uyuduğunda puseti gözümüzün önünde olacak şekilde eşimle beraber giriyoduk . denizi pek sevmedi bizim kuzu o yüzden pek giremedik.

gittiğimiz otelin bebek menüsüde vardı, kaşık mamaları kavanoz mamalar vs, zaten bizim yediklerimizdende yedi ufak ufak,
ama bu sene gitmek için valla cesaretim yok, çoook yaramaz 30 sn oturmuyor poposunun üstüne, zaptetmek güç olacak.
 

Ege aşktır benim için unutamam :) Zaten ağustos başında gitmeyi planladım. Sanırım o zaman o kadar da soğuk olmaz.
 

Ben de Bodrum'a gitme yönünde bir karara vardım. Dediğiniz yeri araştırayım. Zaten dinlenme açısından büyük beklentiler içinde değilim. Farkındayım minik bebeklerle çok zor oluyor. Benim kız da yürüyor olacak. İlk tecrübem olacak bu tatil. Bakalım. Belki de tövbe ederim bilmiyorum:)
 
Bebekle tatile öcü gibi bakmış kimi.Yardımcısız asla vb yazılmış.Uyku saati özel menü vs koşturma yazılmış.Bana garip geldi.Bebeğinizin özel bi sorunu yoksa neden sıkıntı olsun ki.Zaten 12-4 arası aşırı sıcaktan sahilde durulmaz.Bebek odada uyurken bebefon yardımıyla havuza girebilirim.Kendim yemeden önce onu doyururum.O şirinlik yaparken ben de yerim.Bunlar hayal olmadı bana.2 bebeğim var şu an.9 ve 34 aylık.bu yıl ikisiyle gideceğim.yardımcım da yok eşimden başka.Serin tuttuğum ve aç bırakmadığım sürece bi sorun yaşamadım tek bebeğimle de. iyi bi güneş koruyucu önemli. bebek mutfağı da pek önemli değildi. kızım 9 aylıktı ilk tatilimizde.evden getirdiğim çalma yoğurtlarım vardı sadece.tuz ve baharat atılmamış her şeyi yedirdim.Alerjenler hariç.Döner de yedi iskender de balık da. Kastıkça tatil olmuyor onun adı.Biraz toleranslı olun bebekle.Geç uyusun erken kalksın yesin döksün vs vs.En fazla 1 valiz daha eşya alırım yanıma.Olmadı etraftaki mağazalardan ekleme yaparım :))))) Dağ başına gitmiyorsam tabi :) Uyutmuyorsa da nöbete bindirin işi.Eş havuzda eğlendirsin siz uyuyun misal. Yada sıkı bi papatya çayı ile sakinlik sağlayın.3.haftadan sonra bitki çayı verilebiliyor bebeklere.rezene anason papatya ıhlamur.çocuğumu sersemmi edeyim diyor bazı anneler bana.Bence onun adı mola.Hem bebeğin bedenine hem annenin ruhuna.6 7 saat uyuyan bebek hastalık sahibi olmaz tek bi ölçü bitki çayıyla.Ben verdimmi hayır.Su ile oynayan kim olursa olsun bitap düşer zaten.Yoğurdu da verdimmi tatlı rüyalar annem derim sadece.Allah nazardan saklasın kuzularımı.Ama ben kasmıyorum tatilde.kurallar olmadan da 1 hafta geçirebilir insan.karakteri huyu değişecek değil ya :)
Kaliteli bi otel.temiz ve leziz bir mutfak.ferah bi ortam işimizi görür bence :) detaylar başağrıtır :)
Mutlu tatiller tüm anne ve babalara.Çünkü en iyi tatili onlar hakediyor :))))
 
hadi bana da bi otel tavsiye edin.
apart olsun her daim bişeyler atıştırmak biberon kaşık vs yıkamak için.
havuzu olsun zira ben her fırsatta suya giren biriyim.
mutfağı da kaliteli olursa bal olur :)
alanya-antalya merkez vs civarı.ama side manavgat değil :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…