Mantıken doğrusuda bu aslında ama duygularıma yenik düşüyorum :)Bir hafta sabredip tadını çıkartın Bence hem kafa dinlemiş olursunuz. Eşinizi dinleyin derim
Eğer bebekle giderseniz deneyimlerinizi anlatın. Bebekle uzun yolculuk nasıl oluyor bir Türk annesi gözünden görmek istiyorum çünkü. Benim en sevdiğim seyahatler uzak doğuya olanlar ve ilerde bunu bebekle de yapmak istiyorum. Nasıl oluyor çok merak ediyorum. 2-3 saatlik uçuşlarda az buçuk insanlar deneyimleyip anlatıyorlar ama bu çok daha uzun bir uçuş. Üstüne yemek olayı da değişik.Mantıken doğrusuda bu aslında ama duygularıma yenik düşüyorum :)
Deneyimi olan vardır diye heveslenmiştim ama yok sanırım.. bebekle gidersem mutlaka yazarım. Net gezi planı yok henüz dün karar verip bugün bilet baktık sadece :) tokyo'ya gidicez kinkakujiydi sanırım trenle gidilecek yer. Fuji'ye tırmanmam heralde :) dedim ya net plan henüz yok.Eğer bebekle giderseniz deneyimlerinizi anlatın. Bebekle uzun yolculuk nasıl oluyor bir Türk annesi gözünden görmek istiyorum çünkü. Benim en sevdiğim seyahatler uzak doğuya olanlar ve ilerde bunu bebekle de yapmak istiyorum. Nasıl oluyor çok merak ediyorum. 2-3 saatlik uçuşlarda az buçuk insanlar deneyimleyip anlatıyorlar ama bu çok daha uzun bir uçuş. Üstüne yemek olayı da değişik.
Nereleri göreceksiniz?
Deneyimi olan vardır diye heveslenmiştim ama yok sanırım.. bebekle gidersem mutlaka yazarım. Net gezi planı yok henüz dün karar verip bugün bilet baktık sadece :) tokyo'ya gidicez kinkakujiydi sanırım trenle gidilecek yer. Fuji'ye tırmanmam heralde :) dedim ya net plan henüz yok.
Öncelikle herkese merhaba..
Buda dert mi şimdi diyebileceğiniz bir konu şuanda gündemim haline geldi. Dert değil biliyorum sadece deneyimi olan varsa fikir almak istiyorum.
Mayıs ayında Japonya'ya gitmeyi planlıyoruz,1 haftalık bir seyahat olacak. Eşim başbaşa gitme taraftarı ama bende 1 hafta kızımı bırakmak istemiyorum bizimle gelsin diyorum. Mayıs ayında 16 aylık olacak.
Uçak yolculuğu,japonya hava durumu,ne yer ne içer,jetlag.. gibi birsürü soru var kızımla ilgili kafamda. Daha önce bebeğiyle böyle bir seyahat gerçekleştiren var mı ? Varsa yardımcı olabilir mi ?
Not: Uçak yolculuğu bussines class olacak muhtemelen,kısmen daha rahat olacak orda kızım.
Sakuri denen olay mı ? Eşim japonyada 1 yıl yaşamış 10 yıl önce,deneyimli o yüzden :) nisan ayında oluyor dedi sakuri için ama bilet fiyatlarıda artıyor. Mayıs için rezervasyon yaptırdık,ona rağmen çok uçuk fiyat..Koyo ya da hanami zamanlarında gidebilseniz keşke.
Aslında hanami zamanını iyice araştırın ve ağaçların çiçek açma zamanında gidin. Henüz bilet almadıysanız kesin yapın bunu. Gün gün şehir şehir tahminler var. Küresel ısınmadan biraz şaşabiliyor. Ama gene de parklardaki manzara inanılmaz. Deneyimleyebilirseniz çok güzel onsenleri var. Ben geçen sene kaldığımız otelin ismini bulabilirsem size söyleyeyim. Kinkakujiye gidemezseniz çok üzülmeyin "Fushimi Inari Shrine" ona bin basar ama çocukla biraz zor olabilir en tepeye çıkması. Gideceğiniz şehirler kesinleşince gene konuşalım.
Bir kere de Koyo zamanı gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim ama.
Kendinize eziyet etmeyin.. biz emmeyi bıraktığından beri haftada iki gün bırakıyoruz :) günü beraber geçirip akşam üstü anneanne yada babaaneye bırakıyoruz. O yüzden bırakma konusunda sıkıntım yok,alışkın kızım.7 aylik bir bebegim var, esimin gozunun icine bakiyorum bebegi anneme biraksak da bir yere gitsek diye... bence kendinize kadin ve erkek olarak kafa dinleyebileceginiz bir tatil bahsedin.
Çocuksuz gidersek hepsini göreceğimden şüphem yok.Koyo ya da hanami zamanlarında gidebilseniz keşke.
Aslında hanami zamanını iyice araştırın ve ağaçların çiçek açma zamanında gidin. Henüz bilet almadıysanız kesin yapın bunu. Gün gün şehir şehir tahminler var. Küresel ısınmadan biraz şaşabiliyor. Ama gene de parklardaki manzara inanılmaz. Deneyimleyebilirseniz çok güzel onsenleri var. Ben geçen sene kaldığımız otelin ismini bulabilirsem size söyleyeyim. Kinkakujiye gidemezseniz çok üzülmeyin "Fushimi Inari Shrine" ona bin basar ama çocukla biraz zor olabilir en tepeye çıkması. Gideceğiniz şehirler kesinleşince gene konuşalım.
Bir kere de Koyo zamanı gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim ama.
biz ne yazik ki gorev geregi yurt disinda bulundugumuz icin ve bulundugumuz ulkede de kimsemiz olmadigindan tuvalete bile ancak bir digerimiz bakiyorsa gidebiliyoruz. buna istinaden yazmistim :))))Kendinize eziyet etmeyin.. biz emmeyi bıraktığından beri haftada iki gün bırakıyoruz :) günü beraber geçirip akşam üstü anneanne yada babaaneye bırakıyoruz. O yüzden bırakma konusunda sıkıntım yok,alışkın kızım.
Günübirlik kaçamaklar yapıyoruz ve çok iyi geliyor.
Ahh çok zor.. allah yardımcın olsun:)biz ne yazik ki gorev geregi yurt disinda bulundugumuz icin ve bulundugumuz ulkede de kimsemiz olmadigindan tuvalete bile ancak bir digerimiz bakiyorsa gidebiliyoruz. buna istinaden yazmistim :))))
ne mutlu size!
Hiç sormayın herkeste bi elti bi kayın bi kardeş derdi var sanki :)Kaynım, eltim, kayınvalidem, görümcemden sonra böyle güzel bir derdi bdv de görmek beni çok mutlu etti.
Benim gözlemlediğim kadarıyla yurtdışında insanlar küçücük bebekleriyle gayet de gezip dolaşıyor. İş sizin çocuğunuzu tanımanızda bitiyor bence. Bıraksanız da aklınız kalmasın, anneanneler babaanneler sevinir bile bu duruma. Çocuğunuzla veya degil ama Umarım Harika bir tatil olur.
Sakuri denen olay mı ? Eşim japonyada 1 yıl yaşamış 10 yıl önce,deneyimli o yüzden :) nisan ayında oluyor dedi sakuri için ama bilet fiyatlarıda artıyor. Mayıs için rezervasyon yaptırdık,ona rağmen çok uçuk fiyat..
çocukla zor olur ufakmış birdeÖncelikle herkese merhaba..
Buda dert mi şimdi diyebileceğiniz bir konu şuanda gündemim haline geldi. Dert değil biliyorum sadece deneyimi olan varsa fikir almak istiyorum.
Mayıs ayında Japonya'ya gitmeyi planlıyoruz,1 haftalık bir seyahat olacak. Eşim başbaşa gitme taraftarı ama bende 1 hafta kızımı bırakmak istemiyorum bizimle gelsin diyorum. Mayıs ayında 16 aylık olacak.
Uçak yolculuğu,japonya hava durumu,ne yer ne içer,jetlag.. gibi birsürü soru var kızımla ilgili kafamda. Daha önce bebeğiyle böyle bir seyahat gerçekleştiren var mı ? Varsa yardımcı olabilir mi ?
Not: Uçak yolculuğu bussines class olacak muhtemelen,kısmen daha rahat olacak orda kızım.
Çift olarak hayaliydi zaten,güzel olacak inşallah :)Evet kiraz çiçeklerinin açma zamanı. Eşiniz deneyimlemişse çok güzel ama çift olarak daha da güzel.
Ama evet fiyatlar biraz uçuyor. Ben skyscannerla yatıp kalktığımdan ucuz bilet zamanlarını yakalıyorum, ama o da aylar önce.
çocukla zor olur ufakmış birde
çocukla zor olur ufakmış birde
Mantıken doğrusuda bu aslında ama duygularıma yenik düşüyorum :)
Haklısın.. psikolojik olarsk etkilenir,özler diye düşünüp üzülüyorum.. yoksa bişey olmaz 1 hafta kimseye..Takmayın bukadar kafanıza alt tarafı bir hafta bak sonra pişman olursun demedi deme yap bi kaçamak. Kızını terketmiyosun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?