Bebekle yolculuk?

Mantıken doğrusuda bu aslında ama duygularıma yenik düşüyorum :)
Eğer bebekle giderseniz deneyimlerinizi anlatın. Bebekle uzun yolculuk nasıl oluyor bir Türk annesi gözünden görmek istiyorum çünkü. Benim en sevdiğim seyahatler uzak doğuya olanlar ve ilerde bunu bebekle de yapmak istiyorum. Nasıl oluyor çok merak ediyorum. 2-3 saatlik uçuşlarda az buçuk insanlar deneyimleyip anlatıyorlar ama bu çok daha uzun bir uçuş. Üstüne yemek olayı da değişik.
Nereleri göreceksiniz?

Deneyimi olan vardır diye heveslenmiştim ama yok sanırım.. bebekle gidersem mutlaka yazarım. Net gezi planı yok henüz dün karar verip bugün bilet baktık sadece :) tokyo'ya gidicez kinkakujiydi sanırım trenle gidilecek yer. Fuji'ye tırmanmam heralde :) dedim ya net plan henüz yok.

Koyo ya da hanami zamanlarında gidebilseniz keşke.
Aslında hanami zamanını iyice araştırın ve ağaçların çiçek açma zamanında gidin. Henüz bilet almadıysanız kesin yapın bunu. Gün gün şehir şehir tahminler var. Küresel ısınmadan biraz şaşabiliyor. Ama gene de parklardaki manzara inanılmaz. Deneyimleyebilirseniz çok güzel onsenleri var. Ben geçen sene kaldığımız otelin ismini bulabilirsem size söyleyeyim. Kinkakujiye gidemezseniz çok üzülmeyin "Fushimi Inari Shrine" ona bin basar ama çocukla biraz zor olabilir en tepeye çıkması. Gideceğiniz şehirler kesinleşince gene konuşalım.
Bir kere de Koyo zamanı gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim ama.

7 aylik bir bebegim var, esimin gozunun icine bakiyorum bebegi anneme biraksak da bir yere gitsek diye... bence kendinize kadin ve erkek olarak kafa dinleyebileceginiz bir tatil bahsedin.

Sakuri denen olay mı ? Eşim japonyada 1 yıl yaşamış 10 yıl önce,deneyimli o yüzden :) nisan ayında oluyor dedi sakuri için ama bilet fiyatlarıda artıyor. Mayıs için rezervasyon yaptırdık,ona rağmen çok uçuk fiyat..

7 aylik bir bebegim var, esimin gozunun icine bakiyorum bebegi anneme biraksak da bir yere gitsek diye... bence kendinize kadin ve erkek olarak kafa dinleyebileceginiz bir tatil bahsedin.
Kendinize eziyet etmeyin.. biz emmeyi bıraktığından beri haftada iki gün bırakıyoruz :) günü beraber geçirip akşam üstü anneanne yada babaaneye bırakıyoruz. O yüzden bırakma konusunda sıkıntım yok,alışkın kızım.
Günübirlik kaçamaklar yapıyoruz ve çok iyi geliyor.

Çocuksuz gidersek hepsini göreceğimden şüphem yok.

biz ne yazik ki gorev geregi yurt disinda bulundugumuz icin ve bulundugumuz ulkede de kimsemiz olmadigindan tuvalete bile ancak bir digerimiz bakiyorsa gidebiliyoruz. buna istinaden yazmistim :))))

ne mutlu size!

Kaynım, eltim, kayınvalidem, görümcemden sonra böyle güzel bir derdi bdv de görmek beni çok mutlu etti.

Benim gözlemlediğim kadarıyla yurtdışında insanlar küçücük bebekleriyle gayet de gezip dolaşıyor. İş sizin çocuğunuzu tanımanızda bitiyor bence. Bıraksanız da aklınız kalmasın, anneanneler babaanneler sevinir bile bu duruma. Çocuğunuzla veya degil ama Umarım Harika bir tatil olur.

biz ne yazik ki gorev geregi yurt disinda bulundugumuz icin ve bulundugumuz ulkede de kimsemiz olmadigindan tuvalete bile ancak bir digerimiz bakiyorsa gidebiliyoruz. buna istinaden yazmistim :))))

ne mutlu size!
Ahh çok zor.. allah yardımcın olsun:)

Hiç sormayın herkeste bi elti bi kayın bi kardeş derdi var sanki :)
Dertmi bu diye bombalanırım sandım ama korktuğum gibi olmadı,şükür..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ettim.. :)

Evet kiraz çiçeklerinin açma zamanı. Eşiniz deneyimlemişse çok güzel ama çift olarak daha da güzel.
Ama evet fiyatlar biraz uçuyor. Ben skyscannerla yatıp kalktığımdan ucuz bilet zamanlarını yakalıyorum, ama o da aylar önce.

çocukla zor olur ufakmış birde

Çift olarak hayaliydi zaten,güzel olacak inşallah :)
Dün baktık sakuri zamanı çok uçuyor fiyat..
süper fırsatlar oluyor dimi.. takip etmek lazım aslında.

Takmayın bukadar kafanıza alt tarafı bir hafta bak sonra pişman olursun demedi deme yap bi kaçamak. Kızını terketmiyosun ya
Haklısın.. psikolojik olarsk etkilenir,özler diye düşünüp üzülüyorum.. yoksa bişey olmaz 1 hafta kimseye..

Yani çocuktan çocuğa değişir bu durum. Bir hafta bırakmak için de çok küçük bence. Bir iki gün idare edilir de. Her ortama uyum sağlayan bir pozitif bir bebekse sıkıntı olmaz. Ama hasta olup sizi zor durumda da bırakabilir. Zor bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…