Ysmdfn
Geçen sene kaldığımız oteli söyleyecektim:
http://www.booking.com/hotel/jp/yamazato-no-iori-soene.tr.html
Bir de belki sonra unuturum. Koyasan'da tapınaklarda kalıp sabah ayinlerine katılabiliyorsunuz. Oraya da yolunuz düşerse aklınızda olsun.
Bir de Kyoto'ya gidecekseniz (kinkakuji ordaydı o yüzden gideceksiniz sanırım)
Shorenin tapınağının olağanüstü bir bahçesi var. Kesinlikle görülmeli. Kinkakuji değil ama Ginkakuji tapınağı tek kelime ile harika. Ve Eikando tapınağı akşamları çok güzel bir aydınlatmada ziyaret edilebiliyor. Sizin tarihlerde var mı bilmiyorum ama harikaydı.
Teşrkkür ederim tavsiye için planı yazıyorum olduğu gibi gün gün hatta :)
& shinjiku,yasukuni shrine,tokyo tower,tokyo imperial palace,akihabara,asakusa,asakusa-odaiba,odaiba,ueno park
& nijo castle,sento imperial palace,kyoto imperial palace,kiyomizudera,higashiyama(çarşı)
& sanjusangendo,gion,kodaiji temple,heian shrine,fushimi shrine,tofukuji shrine,kinkakuji,ryoanji temple,imperial ville,kibune,katsura villa
& todaiji temple,horyuji temple,isuien garden,kasuga taisha,osaka castle,osaka bay area,osaka akvaryum,umeda sky build
& universal sutidios,peace memorial palace,shukkeien garden,downtown,hiroshima castle
& disneyland
& yoyogi park,harajuki,shibuya,zojoji temple,koishikawa karauken,tokyo skyfree,ikebukuro,sensoji temple,rikiguen garden,sumida akvaryum..
İşte böyle bişey :) gün gün yazmaya çalıştım:)