Bebekle yolculuk?

Teşrkkür ederim tavsiye için planı yazıyorum olduğu gibi gün gün hatta :)

& shinjiku,yasukuni shrine,tokyo tower,tokyo imperial palace,akihabara,asakusa,asakusa-odaiba,odaiba,ueno park

& nijo castle,sento imperial palace,kyoto imperial palace,kiyomizudera,higashiyama(çarşı)
& sanjusangendo,gion,kodaiji temple,heian shrine,fushimi shrine,tofukuji shrine,kinkakuji,ryoanji temple,imperial ville,kibune,katsura villa
& todaiji temple,horyuji temple,isuien garden,kasuga taisha,osaka castle,osaka bay area,osaka akvaryum,umeda sky build
& universal sutidios,peace memorial palace,shukkeien garden,downtown,hiroshima castle
& disneyland
& yoyogi park,harajuki,shibuya,zojoji temple,koishikawa karauken,tokyo skyfree,ikebukuro,sensoji temple,rikiguen garden,sumida akvaryum..
İşte böyle bişey :) gün gün yazmaya çalıştım:)

Dikkatli olmanız gereken o dönemler grip vs olmasın. Benim de oğlum 17 aylık geçen hafta uçak yolculuğumuz vardı dr soğuk algınlığı atlattığından dolayı uçağa binmeyi yasakladı. Orta kulak iltihabına çevirir dedi.
En uzun uçuşum 10 saat+1 saat aktarma ile uzak doğuydu. Ben bile çok yorulmuştum 1 hafta yer ayağımın altından kaymıştı sanki. Çocuk için zor olacak elbette ama 1-2 gün sıkıntı yaşarsınız en fazla. Küçük olmasa eşinizle başbaşa gidin keyfini çıkarın derim ama Bebek sayılır. Turistler geziyor çocuklarıyla. Hep görüyoruz küçük küçük 3 çocuk. Siz de yaparsınız. İyi tatiller şimdiden...

Bebeğe göre değişir tamamen, benim kızım uçak yolculuğundan hiç etkilenmiyor.
Bence bebeği geride bırakırsanız çok zevk alamayabilirsiniz aklınız onda olacağı için. Yemek konusunda japonya sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Haşlanmış yumurtalı sushiler var, yumurta ve pirinç lapası şeklinde, ya da çoğu yemeğin suyu zaten çorba şeklinde vs. Çocuğa uygun yiyecekler bulabilirsiniz bence kolaylıkla.

Ablamın tek başına 6 aylık bebeyle Avustralya turkıye gıdıp gelmıslıgı var. Yanı sızınkı hem kızınız büyük hem esınız yanınızda hem mesafe kısa. Neden olmasın kı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…