Bakılmadı ama düzenli veriyorum zaten bütün vitaminleri kuşuma, özellikle enfeksiyon atlattığından beri ekstra bir durum mahvetti bizi geceleri uyuyamıyorum vicdandanKan değerlerine bakıldı mı. D vitamini eksikliği terleme yapabiliyor.
Üşüyo aslında benim gibi soğuk sevmiyor genel olarak 24 de sabitBelki evin derecesi yüksektir. Bizimki de mesela ev 25 dereceye çıktığı anda terlemeye başlıyor. 23 derece ideal oluyor bizde.
Yedi aylık ince uzun kollu zıbın ve Müslim ince örtü, valla zaten bıraktım mücadeleyi sabah uyanınca değişiyom ama inanın teri soğuyor hemen hasta oluyo. KıyamıyorumValla naparsanız yapın o terle mücadele etmeyin bez koymalar hemen üst baş değiştirmeler iyi olmuyo. Bırakın kurusun üzerinde. 24te de üşumez. Yattığı oda için özellille 24 çok fazla. Ne giyiyor? Ne örtünüyor? Kaç aylık?
bu arada oda da 24-25 derece arasıbenim oğlum da çok terliyor ama hiç hasta olmadıben sadece bez ve tulum giydiriyorum ayakları falan da çıplak. üzerini örtsem de açıyor o yüzden örtmüyorum. üzerini de sabaha kadar çıkarmıyorum. babası da çok terleyen biri ona çekti herhalde diyorum kan değerlerine de bakıldı bir sorun yok
Maşallah benim bebenin teri babasına hastalanması anasına çekikbenim oğlum da çok terliyor ama hiç hasta olmadıben sadece bez ve tulum giydiriyorum ayakları falan da çıplak. üzerini örtsem de açıyor o yüzden örtmüyorum. üzerini de sabaha kadar çıkarmıyorum. babası da çok terleyen biri ona çekti herhalde diyorum kan değerlerine de bakıldı bir sorun yok
Evin derecesini azaltın. Uyuduğu oda 3 4 gün 23 derece olsun sonra 3 4 gün 22ye indiririn filan. Inanin bu derecelerde üşümez.Yedi aylık ince uzun kollu zıbın ve Müslim ince örtü, valla zaten bıraktım mücadeleyi sabah uyanınca değişiyom ama inanın teri soğuyor hemen hasta oluyo. Kıyamıyorum
İçine bişi giydiriyor musunuz, altı aylık olup da grip olana kadar terleme nedir bilmiyorduk, grip oldu enfeksiyon atlattı terlemeler başladı.Benim bebeğim de terliyor gece bunda uyutuyorum 2.5 aylık
Deneyeceğim ama inşallah üşümezEvin derecesini azaltın. Uyuduğu oda 3 4 gün 23 derece olsun sonra 3 4 gün 22ye indiririn filan. Inanin bu derecelerde üşümez.
2,5 aylık sadece çıtçıtlı uzun kollu zıbın ve alt giydiriyorum ev 23 24 dereceİçine bişi giydiriyor musunuz, altı aylık olup da grip olana kadar terleme nedir bilmiyorduk, grip oldu enfeksiyon atlattı terlemeler başladı
Yataktan sipariş verdim dün gece gene çok terledi sırtı, burnu tıkalı uyandı, sıkıldım bu durumdan. Yatak işe yararsa mutlaka burda da güncelleme yaparım. Çok teşekkürlerBebeklerde özellikle de sırt bölgesinde terleme çok sık olabiliyor dostum.
Nefes alabilen, hava giriş çıkışı daha rahat olan bambu yataklar gerçekten fark yaratabiliyor. Ayrıca bilmiyorum ne kadar derece ama, odanın ısısını da biraz düşürmek ve ince pijamalar , giysi de kullanmak da işe yarayabilir . Öpüyorumbebişi ♥ .
Bunun markası neBenim bebeğim de terliyor gece bunda uyutuyorum 2.5 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?