cnm bende annem gelince ancak gidip bebişime bişeyler alıyorummm....
kanzda şuan %50 ye varan indirim var....
zuzum antarese gitmişken c&a yada bak çok hoş şeyler var....antaresde kanz da varrr...antares bu arada bana çok yakınn....yerimseniben
zaradanda bi kaç şey aldım ve zara ocağın ilk haftası indirime girecek bildiğim kadarıyla...
ben lcw dan hiç bişey almıorum artık ve almayacağımdaaaaaaaaaaaa................
c&a dan bayramlığını aldım bende. lcw neden almıycan canım merak ettim..
opuyorumnanaktanhehh buldum antareste warmış:) gidip bi bakmalı..mersi şeymaa:)
lcw hakkinda yazilar cikti internete bende okumustum almamak lazim gercekten.turkbayragi
Tchibo
cuma günü sipariş verdim bugün geldi. fiyatı muadillerine göre oldukça uygun..
defne çok ana kucağında oturup sakin duran bi bebek değil ama dikkatini çekti bugün epey oyuncakları. işe yarar umarım...
https://www.cocukkiyafetleri.com/Default.aspx
kızlar bu siteyi inceleyin derim. satış mağzası zeytinburnu olivyum karşısı. çiçek export adı. ama maalesef bebekle gidemedim ne zamandır aklımda. indirim olduğunu da duymuştum. internet satışları varmış yeni buldum ben de. 3,6 tl istanbul içi kargo ücreti. gayet uygun bence. ürünlerini de çok beğeniyorum ben. bazen çok güzel ve uygun şeyler denk geliyor...
kızlar ben cıcek exportdan alısverıs yapıyorum ama ınternetde oldugunu bılmıyorum suan hersey etıketın yarısı ve gercekten cok kalıtelı malları var tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?