Bebekler için hangi internet sitelerinden, mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz?

engidi

prenses kizimin kardesi
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
573
0
96
İstanbul
malum kış.. şahsen ben eskiden çok gezerdim. özellikle pazar gezmesini çok severim. ama şimdi cadı bi kızım olduğu için mağaza mağaza dolaşamıyorum haliyle. :ecrin_bebek:hatta hiç dolaşamıyorum desem yeridir. bu durumdan idil'im de çok şikayetçi maalesef. kim nereden kaça ne aldı, nerede indirim var kampanya var paylaşırsak zamandan da tasarruf etmiş oluruz diye düşündüm. doğumdan önce sadece yeni doğan ve 0-3 ay almıştım bikaç bişey. şimdi artık 68 beden giyiyoruz. cicişlerimiz olmuyor. alışveriş ihtiyacımız var:)
:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ben hepsi buradadan alıyorum ınternet uzerinden..ama genelde wenice ve lcw şuan :%50 ye varan ındrımler var lcw da wenice de %50 ındırım +1 öde 3 al kampanyası var çok güzel kız şeyleri var kaçırma derim..

ben de 0-3 çok almıştım..gerçi hepsini kullandım ama artık küçük gelmeye başladılar..bi kısmını kaldırdım bile..bi yaşında giycek elbiselerde almıştım bisürü aradaki zamanı atlamışım:))) wenice ankda nerdeki aceppp

hehh buldum antareste warmış:) gidip bi bakmalı..mersi şeymaa:)

cnm bende annem gelince ancak gidip bebişime bişeyler alıyorummm....
kanzda şuan %50 ye varan indirim var....
zuzum antarese gitmişken c&a yada bak çok hoş şeyler var....antaresde kanz da varrr...antares bu arada bana çok yakınn....yerimseniben
zaradanda bi kaç şey aldım ve zara ocağın ilk haftası indirime girecek bildiğim kadarıyla...
ben lcw dan hiç bişey almıorum artık ve almayacağımdaaaaaaaaaaaa................

0-3 ay o kadar cok sey almisim ki cogunu giydiremeden kuculdu :gitme: yaz icin de bi ton elbise almisim.ama su donem icin kisitli sayida kiyafeti var minnosun:umursamaz: hangi akla hizmet doldurduysam evi 0-3 ayla akannehir

ben mothcare den alıyorum,zara ve sobee den. dün mothercarede pırlanta günü vardi sezon ürünler 50% oluyor. her ayın 15 de oluyor güzel ciciler aldim 3-6 ay. Sobee indırime girdi ama gidemedim daha.

c&a dan bayramlığını aldım bende. lcw neden almıycan canım merak ettim..

Tchibo

cuma günü sipariş verdim bugün geldi. fiyatı muadillerine göre oldukça uygun..
defne çok ana kucağında oturup sakin duran bi bebek değil ama dikkatini çekti bugün epey oyuncakları. işe yarar umarım...

simdi bilmem dikkatini cekermi ama ben büyük kizima bundan almistim mothercare´den cok uzun zaman oynadi. önce anakucaginda oyniyordu, ama biraz daha büyüktü böyle 4-5 aylik. Sonrada emmekleye basladi yere koyuyordum onu yerde onunla oyniyordu.

Anakucagina ben birtane minik dönence aldim, Tiny Love marka. Tiny Love gezgin ismi.

çok sewimli görünüyo.. accık dene bakalım..kuzunun dikkatini çekicekmi..benim de hoşuma gitti.

https://www.cocukkiyafetleri.com/Default.aspx

kızlar bu siteyi inceleyin derim. satış mağzası zeytinburnu olivyum karşısı. çiçek export adı. ama maalesef bebekle gidemedim ne zamandır aklımda. indirim olduğunu da duymuştum. internet satışları varmış yeni buldum ben de. 3,6 tl istanbul içi kargo ücreti. gayet uygun bence. ürünlerini de çok beğeniyorum ben. bazen çok güzel ve uygun şeyler denk geliyor...

kızlar lcw'de %70 indirim var.şimdi gittim kuzucuğuma etek,pantolon,badi ve patik ayakkabı aldım.hepsine 35 tl verdim.çok şirinler

kızlar ben cıcek exportdan alısverıs yapıyorum ama ınternetde oldugunu bılmıyorum suan hersey etıketın yarısı ve gercekten cok kalıtelı malları var tavsıye ederım

kızlar ben cıcek exportdan alısverıs yapıyorum ama ınternetde oldugunu bılmıyorum suan hersey etıketın yarısı ve gercekten cok kalıtelı malları var tavsıye ederım

ah bie gidebisem oraya beni kimse tuamayacak. içimde kaldı valla. ben yıllardır alırım ordan çok ta memnunum. malları çok güzel ve piyasada en hesaplı yer bence o kaliteye..
sen zeytinburnu na yakınsın o zaman canım ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…