İki dilim tost ekmeğine tereyağı sürüp yağlı kısımları içte kalacak şekilde içine 1dilim kaşar koyuyorum.bir tabakta 2bıldırcın yumurtasıyla 2kaşık kadar sütü çırpıp hazırladığım tostu bu yumurtalı sosa batırıp tamamını çekmesini sağlıyorum.az yağlı teflon tavada kısık ateşte iki tarafınını pişiriyorum.yanında taze sıkılmış portakal suyuyla veriyorum.bir de kahvaltılık olarak fındık ezmesini seviyor.şu şekerli dövülmüş fındıklar var ya,yüzde 70fındık,çikolatalı değil.sanırım bimde de var.
Aslında sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarından anlıyorum sorun hazırladıklarımda değil. Çünkü yaptıklarım hemen hemen aynı. Benim kızım yemeğe pek düşkün değil. Acaba emzirdiğim için mi? Siz emziriyor musunuz acaba?
İki dilim tost ekmeğine tereyağı sürüp yağlı kısımları içte kalacak şekilde içine 1dilim kaşar koyuyorum.bir tabakta 2bıldırcın yumurtasıyla 2kaşık kadar sütü çırpıp hazırladığım tostu bu yumurtalı sosa batırıp tamamını çekmesini sağlıyorum.az yağlı teflon tavada kısık ateşte iki tarafınını pişiriyorum.yanında taze sıkılmış portakal suyuyla veriyorum.bir de kahvaltılık olarak fındık ezmesini seviyor.şu şekerli dövülmüş fındıklar var ya,yüzde 70fındık,çikolatalı değil.sanırım bimde de var.
Aslında sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarından anlıyorum sorun hazırladıklarımda değil. Çünkü yaptıklarım hemen hemen aynı. Benim kızım yemeğe pek düşkün değil. Acaba emzirdiğim için mi? Siz emziriyor musunuz acaba?
merhaba benımde kızım 19 aylık bır hafta öncesıne kadar emıyordu ve hiç yemege düşkün değildi bir haftadır bıraktık memeyı cok sükür yemeklerını yiyor memeye güveniyorlar
Herkese merhaba benimde 9 aylık bir oğlum var ben kahvaltıda bebek bisküvisi 6 adet,bir tatlı kaşığı labne peyniri ,çay kaşığı pekmez ve 1 gün arayla yumurta koyuyorum ve süt ile hazırlıyorum severk yiyo acaba başka ne verebilirim birde sizce süt vermem sakıncalımı teşekkürler.
Zaten emdikleri için çok iştahları olmuyor başka şeylere. Ama Allah' ın izniyle 2 yaşını dolduruncaya kadar emzireceğim. Çünkü Kur'an-ı Kerim'de 2 yaşa kadar denilmiş. Mevla böyle demişse vardır bir hikmeti. Hani kimi sağlık otoriteleri 1,5 yaşa kadar yeterli diyorlar ya ben buna katılmıyorum. Geçenlerde bir yazar da " az emen çocukla tam emen çocuğun arasındaki farkı gözlerine baktığınızda bile anlayabiliyorsunuz" demişti.
tabiki 2 yaşa kadar emzirmek çok iyi ama hiç emziremeyen yada az emzirebilen anneler var annelerin psikolojisini düşünerek yazmanızı tavsiye ederim o cümleyi söyleyen kişide insan ayrımı bir zavallıdır ona yazar demek yazarlara hakarettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?