Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu dönemde emmek sırf karın doyurmak için değildir.Bebek annesini ister annesinin kokusunu göğsünü ister.Bağ kurmak için çok önemlidir.Lütfen her istediğinde emzirin.
Bende iki saat emzirdigimi bilirdim ama bi göğüs ilk ay iki saatte bir 20 dk yeterliymis 2 saatte bir 15 dk bi göğüs 15 dk ikinci gogsunuzu verin gazini çıkarıp yatırın birde bunu deneyin
3 saat cok fazla. Sizi emzik yerine kullaniyor. Sutunuz normal geliyorsa, dikkat edin ne zaman gercekten emip yurmayi birakirsa, alin memeden. Illa birsey emmek isterse de emzik verin. Ama 40 gunluk bebegin her iki saatte bir acikmasi ve bu emzirmelerin 30-40dk olmasi Normal
Herkeste aynı olmuyor ya, hemen panik yapmayın. Benim bebe 5 dakikadan fazla durmuyordu memede, deli gibi de kilo alıyordu. Biraz bebeğin yapısıyla, biraz sütün geliş hızıyla alakası var. Ama normalde 10 dakika bir memede, 10 dakika diğer memede tutun diyorlar. 3 saat çok çok uç bir durum.
Lütfen emzik niyetine kullanıyo, keyif yapıyo saat koy diyenleri dinlemeyin. Bildiği tek şey emmek, anne memesi ve kokusu. Facebookta emzirme sanatı grubuna üye olun içiniz rahatlar. Benim oğlum 8 aylık ilk 3 4 ay memeler açık gezdim evde nerdeyse. Şimdi de emmeye çok düşkün çok şükür. İnanın emmeyen bebek daha zor. Evet yorucu ama annelik genel olarak güzelliğine rağmen zor. #emziringitsin
Emzik gibi kullanma tabiri doğru değil çünkü anne memesinden önce icat edilmemiş emzik. Emziği anne memesi yerine koyuyor bebekler.
Aslında çok doğal olan süreçlere o kadar araçlar sokuyoruz ki, kendimizi zora sokuyoruz. Bu bebek ve size muhtaç #emziringitsin
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler bebekten dolayı hepsini şimdi okudum gerçekten çok yorucu oluyo her yerim tutuluyor doktorumuza da danışacağım. Zayıf doğduğu için doymamasından korkuyorum genelde hep acaba doynuypr mu diyorlar korlutuyorlar
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler bebekten dolayı hepsini şimdi okudum gerçekten çok yorucu oluyo her yerim tutuluyor doktorumuza da danışacağım. Zayıf doğduğu için doymamasından korkuyorum genelde hep acaba doynuypr mu diyorlar korlutuyorlar