• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Bebekler

sevmmmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
13
1
1
21
Doktora gittim bebeğim bacaklarını açmıyor hata kendi doktorum bakmadı asistan doktor bakti %90 kiz dedi bende inanmıyorum rüyamda hep erkek gördüm eşimde görmüş erkek hissediyorum ne yapmalıyım

Eklentiler

• 20250517_135727.webp
    20250517_135727.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 18
Biliyorum ama bu devlet hastanesi gidince şansıma doktor değilde asistanları bakıyor
Ben de şehir hastanesinde 16.haftada kontrolde asistan söyledi ve yanilmadilar, bende erkek değil mi emin misiniz demiştim öyle hissediyordum 😂

İkinci bı görüş al ondan sonra başlarsın 😊
Detaylı yaptırmamış mıydın orada görürlerdi

Siz 21. Haftada detaylı ultrasona girmelisiniz, oradaki perinatolog cinsiyeti çok net gözlemliyor ayrıca bebeğin organlarını kontrol etmesi şu an en büyük önceliğiniz olmalı.
Devlete yapılmıyor özelde çok pahalı maalesef gidemiyorum o yüzden çok yoruldum psikolojik olarak

Devlete yapılmıyor özelde çok pahalı maalesef gidemiyorum o yüzden çok yoruldum psikolojik olarak
Yoo ben devlette yaptırdım, kim diyor yapılmıyor diye

Randevu alırken detaylı yapılmaz ibaresi yazıyor diye öyle söylüyorsan takılma hemen randevu al, yapıyorlar, bende detaylı yapılmaz yazıyordu sordum yapıldığını söylediler, gititm.taramalari da detayliyida hep devlette yaptırdım

Öyle bı durum yok aramakla olmaz gecistirirler, sen perinatolojiye randevu alıp gidecektin, onlar haftana bakıp ne gerekiyorsa yapıyorlar, ben de gittim yapılmaz yazan randevuyla, kapıdan girer girmez işlem yaparken detaylı zamanı gelmis diye onlar söyledi ben anlatmadım derdimi

İzmirde yaşıyorum ve bi sürü hastaneyi aradım yapılmıyor
13 sene önce özel hastane yapıyordum kontrolü beni kadın doğum hastanesine yolladı cihaz olmadığı için detaylı bakılması gerekiyor du demem o ki 13 yıl önce bile devlette bakılıyordu randevu almak zor bir ay beklemiştim tanıdık olsa kolay oluyor hemşire çalışan vs arasitirin İzmir büyükşehir hastneler mevcut

Öyle bı durum yok aramakla olmaz gecistirirler, sen perinatolojiye randevu alıp gidecektin, onlar haftana bakıp ne gerekiyorsa yapıyorlar, ben de gittim yapılmaz yazan randevuyla, kapıdan girer girmez işlem yaparken detaylı zamanı gelmis diye onlar söyledi ben anlatmadım derdimi
Çok teşekkür ederim bende yapılamaz diye randevu almadım

13 sene önce özel hastane yapıyordum kontrolü beni kadın doğum hastanesine yolladı cihaz olmadığı için detaylı bakılması gerekiyor du demem o ki 13 yıl önce bile devlette bakılıyordu randevu almak zor bir ay beklemiştim tanıdık olsa kolay oluyor hemşire çalışan vs arasitirin İzmir büyükşehir hastneler mevcut
Aynen öyle bende araştıracam bakalım

Back
X