Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 ama bacakları kapalı olduğu halde öyle dedilerNe yapmalıyım derken bebek kaç haftalık?
Biliyorum ama bu devlet hastanesi gidince şansıma doktor değilde asistanları bakıyorBaşka doktora da git için rahat etsin, hisle rüyayla olmaz o iş
Hata ultrasona bakın yarim yamalak elime verdilerBaşka doktora da git için rahat etsin, hisle rüyayla olmaz o iş
Ben de şehir hastanesinde 16.haftada kontrolde asistan söyledi ve yanilmadilar, bende erkek değil mi emin misiniz demiştim öyle hissediyordumBiliyorum ama bu devlet hastanesi gidince şansıma doktor değilde asistanları bakıyor
Yani doğru mu alışverişe başlamak istiyorum daBen de şehir hastanesinde 16.haftada kontrolde asistan söyledi ve yanilmadilar, bende erkek değil mi emin misiniz demiştim öyle hissediyordum![]()
Siz 21. Haftada detaylı ultrasona girmelisiniz, oradaki perinatolog cinsiyeti çok net gözlemliyor ayrıca bebeğin organlarını kontrol etmesi şu an en büyük önceliğiniz olmalı.21 ama bacakları kapalı olduğu halde öyle dediler
Devlete yapılmıyor özelde çok pahalı maalesef gidemiyorum o yüzden çok yoruldum psikolojik olarakSiz 21. Haftada detaylı ultrasona girmelisiniz, oradaki perinatolog cinsiyeti çok net gözlemliyor ayrıca bebeğin organlarını kontrol etmesi şu an en büyük önceliğiniz olmalı.
Yoo ben devlette yaptırdım, kim diyor yapılmıyor diyeDevlete yapılmıyor özelde çok pahalı maalesef gidemiyorum o yüzden çok yoruldum psikolojik olarak
İzmirde yaşıyorum ve bi sürü hastaneyi aradım yapılmıyorYoo ben devlette yaptırdım, kim diyor yapılmıyor diye
13 sene önce özel hastane yapıyordum kontrolü beni kadın doğum hastanesine yolladı cihaz olmadığı için detaylı bakılması gerekiyor du demem o ki 13 yıl önce bile devlette bakılıyordu randevu almak zor bir ay beklemiştim tanıdık olsa kolay oluyor hemşire çalışan vs arasitirin İzmir büyükşehir hastneler mevcutİzmirde yaşıyorum ve bi sürü hastaneyi aradım yapılmıyor
Çok teşekkür ederim bende yapılamaz diye randevu almadımÖyle bı durum yok aramakla olmaz gecistirirler, sen perinatolojiye randevu alıp gidecektin, onlar haftana bakıp ne gerekiyorsa yapıyorlar, ben de gittim yapılmaz yazan randevuyla, kapıdan girer girmez işlem yaparken detaylı zamanı gelmis diye onlar söyledi ben anlatmadım derdimi
Aynen öyle bende araştıracam bakalım13 sene önce özel hastane yapıyordum kontrolü beni kadın doğum hastanesine yolladı cihaz olmadığı için detaylı bakılması gerekiyor du demem o ki 13 yıl önce bile devlette bakılıyordu randevu almak zor bir ay beklemiştim tanıdık olsa kolay oluyor hemşire çalışan vs arasitirin İzmir büyükşehir hastneler mevcut
Yani yaşınızın gençliğine veriyorum lütfen ihmal etmeyin bu çok önemli asla ihmal edilmemeli cinsiyeti 1 ay sonra da öğrenirsiniz bunun haftasını kaçırmayın.Çok teşekkür ederim bende yapılamaz diye randevu almadım
Bende dedim boş ver detaylı ultrason yapmicam çok teşekkür ederimYani yaşınızın gençliğine veriyorum lütfen ihmal etmeyin bu çok önemli asla ihmal edilmemeli cinsiyeti 1 ay sonra da öğrenirsiniz bunun haftasını kaçırmayın.