Bebek Beslenmesi Bebeklerde beslenme sorunu ve önereceğiniz doktor ankarada

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

OKYANUS302

17.09.2017💕🧿💕25.10.2022
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
6.320
4.934
173
34
Bebeğim aç duruyo tepki vermiyo aglamıyo ve yemiyo hangi dal ilgileniyo nereye götürmeliyim

Bebeğin kaç aylık? Herhangi bir pediyatri uzmanına götürebilirsiniz. Genel muayenede bir sorun tespit ederse sizi ilgili branşa yönlendirir.

3 aylık bugün tam hiç birşey yemedi dünden beri aç duruyo mama süt yok

3 aylık bugün tam hiç birşey yemedi dünden beri aç duruyo mama süt yok
İştahsızlık harici davranışlarında da değişiklikler varsa tavsiyem acile götürmeniz. Endişelendirmek istemem ama tepkisizlik, ağlamama vs normal değil. Güven Hastanesi’nin çocuk acili çok iyidir, tavsiye ederim.

aç olmasına rağmen ağlamaması ciddi sorun belirtisi olabilir.
acile gidin.
hiç birşey yemedi dün de böyleydi tepki de yok tutuyorum içmiyo da

Ac bebek aglar, beklemeyin doktora goturun.Insallah ciddi bir seyi yoktur.Gecmis olsun.

hiç birşey yemedi dün de böyleydi tepki de yok tutuyorum içmiyo da
burada kimse teşhis koyamaz acile gidin.
belki sarılığı var, belki alerjisi, belki reflüsü ya da bağırsaklarında sorun var ve sindirim sorunu var.

siz gidin.

Benim bebeğimde aynı canım 6 aylik mama yemek istemiyor anne sutu de almıyoruz malesef ek gıda da kabul etmiyor ama dün götürdüm orta kulak iltihabı olmuş ve kaninda mikrop varmış antibiyotik başladık sende götür mutlaka bi cocuk doktoruna

kan da birşey yok idrar da temiz niye anlamıyorum

kan da birşey yok idrar da temiz niye anlamıyorum

O zaman normal canım 3 aylik evrede meme reddi yaşar bebekler biberonu da kabul etmeyebilir geçici bir süreç olabilir gülüp sizinle oyun oynuyor mu mesela benim bebeğimde kolay kolay acliktan ağlamaz ama kucağıma almasam ağlar anlarsınız yani

bizde bi tuhaflık var ya 2 aydan beri böyle ağzına sıksan da yutkunmuyo çok uğraştım ilk zaman her ağladığında veriyordum içiyordu sond o de tepki vermiyo tam tersi oldu 3 saatte bir beslenmesi gerekiyo bizimki geceden beri aç duruyo öyle ne bileyim

Benim bebeğimde aynı tükürüyor zorla ağzına versemde biberonu diliyle itiyor

Canim doktora goturup herseyine baktirdiysan belki geçicidir. Benim buyuk kizim 2 aylikken enfeksiyon gecirdi 6 gun atesi 42 lerdeydi dusmedi ondan sonra agzina hic birsey surmedi resmen acti zorla bir iki damla cay kasigiyla verirdim hicte acliktan aglamazdi. Buyudu sukur ama hala ayni yemek yemeyi sevmiyor. Kucukte 3 aylikken dedigin gibi ne meme aldi ne baska birsey hic yemiyordu ama cok agliyordu o gecis doneminde olmustu. Yinede iyi bir doktor baksin genel durumuna gatadaki cocuk doktorlarida iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…