Bebek Beslenmesi Bebeklerde beslenme sorunu ve önereceğiniz doktor ankarada

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim bebeğim 6 aylik suan 9 kilo
bağırıp istiyordu değil mi benimkinin ayındayken biz de tepki yok ben saate bakıp vermeye çalışıyorum içmiyor diliyle ittiriyo öğürüyo falan ben de kabahat ben 2 saate bir beslemedim hiç hee ağladığın da verdim bi düzen oturtmadım saate bakıp bakıp duruyorum simdi düzeni nasıl oturtcam

Benim kızım 3 aylik olduğundan itibaren mama reddi başladı o zamanlar 2 saatte bir 90 cc yediriyordum zorla da olsa yiyordu bazen 3 saatte bir yiyordu 4 aylık oldu tukurmeye başladı şimdi 4 5 saatte bir 150 cc anca yiyor bebeğin daha çok küçük o yüzden en fazla 4 saatte bir beslemen gerek gündüz geceleri ben 3 aydan itibaren hiç uyandirmadim mama için kendi uyandigimda zaman yedirdim uykusunu bolmedim eğer bebeğin uyanik ken yemiyorsa uyutup öyle yedir bi kaç gün mama saatlerinde sonra sonra belki alisirsin 3 saatte bir yemeye

örnek olarak 2 de yedirdin 4 de bi daha mı yedirdin ben 90 cc içirene kadar 1.5 saat geciyo

Umarim şu anda iyidir bebeginiz hala aynı durum var ise size gazı üni tip fakültesi çocuk gastroenteroloji yi öneririm. Hocalar özel muayene yapıyor ben kızımı götürmüştüm
aldım haftaya en erken perşembe gününe veriyolar ac duruyo ses cikarmiyo bakalım ne olcak 102 liraymış muayene ücreti

aldım haftaya en erken perşembe gününe veriyolar ac duruyo ses cikarmiyo bakalım ne olcak 102 liraymış muayene ücreti
Öyle bir şey di canım bölüm başkanı bir kadın doktor var adını şu an hatırlamadım. Dünya çapında ünlü biri çok da mütevazi sizinle çok iyi ilgileneceksin merak etmeyin ben çok memnun kaldım. Bebeğiniz ek gida almıyor mu değişik tarifler deneyebilir siniz

Pardon şimdi gördüm 3 aylık mis bu durumda ek gida mümkün değil. Mama değiştirmeyi denediniz mi yada biberon.benim kızımda 3 ayını yeni bitirdi biz sma kullanıyoruz gayet severek içiyor

Pardon şimdi gördüm 3 aylık mis bu durumda ek gida mümkün değil. Mama değiştirmeyi denediniz mi yada biberon.benim kızımda 3 ayını yeni bitirdi biz sma kullanıyoruz gayet severek içiyor
şuan sma var evde denedim beslenmek istemiyo bi çocuk öyle yatar mi aglamadan ters giden birşey var iste umarım beynine vurmamıştır iyice tedirginim biberon da oynuyo ağzında

Telaş etme annesi kaşıkla vermeyi denedin mi.Aptamil in milumum serisi var iştahsız bebekler için ondan bir dene istersen .ama zorla biraz onun keyfine de bırakma kaşıkla olsun mutlaka ver

Telaş etme annesi kaşıkla vermeyi denedin mi.Aptamil in milumum serisi var iştahsız bebekler için ondan bir dene istersen .ama zorla biraz onun keyfine de bırakma kaşıkla olsun mutlaka ver
saatlerce duruyo tıksam da ağzına cekmiyo niye boyle oldu bilmiyorum

Off şu an çok çaresiz hissediyorsun ama bu bir dönem gibi düşün geçecek ama onun da beslenmesi gerek kucağınıza alarak ayakta besle seniz yürüyerek farklı olsa belki yer

OKYANUS302 bebeğin nasıl oldu canım merak ettim seni.
hala ayni sorun var çözemedik emmiyo zaten mama da zor iciyo gidiyoruz normal diyolar ama normal değil sürekli ikiniyo bagiriyo sadece gaz sıkıştırınca uyaniyo onun dışında acim diye aglamiyo bilgisizlik kimsenin olmaması benim bilinçsizligim çocuğunu ben kendi elimle hasta ettim sağlıklı doğmuştu oysa simdi bi anormallik var sordugun için teşekkür ederim

canm hacetrepeye götr belki sindirim problemi var . acilden giriş yap biraz abrtı anlat . coçugun aglamıyor olusu seni yanıltmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…