Geçmiş olsun. Rahatsızlığı nedir kızınızın. Bir başlık vardı, orada da anneler fizik tedaviden bahsediyordu. Ama o başlık belli bir rahatsızlıkla ilgiliydi. Bir göz atın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eriventrikuler-lokomalazi-cerebral-palsi.html
geçmiş olsun canım bebeğinin rahatsızlığı ne
Geçmiş olsun canım inşaallah ciddi birşey yoktur bende benzer şeyler yaşadığım için sordum başka ne sorunları var tepkileri nasıl söylediklerinizi anlıyormu sadece motor sistemindemi sorun beyninin gelişmediğini nasıl anladılar emarla mı birde hangi şehirdesin çokmu sordum kusura bakma sadece yardımcı olabilirmiyim diye
Geçmiş olsun canım inşaallah ciddi birşey yoktur bende benzer şeyler yaşadığım için sordum başka ne sorunları var tepkileri nasıl söylediklerinizi anlıyormu sadece motor sistemindemi sorun beyninin gelişmediğini nasıl anladılar emarla mı birde hangi şehirdesin çokmu sordum kusura bakma sadece yardımcı olabilirmiyim diye
ben istanbuldayım benim oğlumda 6 aylıkken başını tutamıyordu şimdi tutuyor Allaha hamdolsun
ben çok araştırdım netten b12 eksikliği bebeklerde nörolojik gelişimi geciktiriyormuş başını tutması oturması yürümesi gecikiyormuş zamanında tedavi olunmazsa kalıcı hasarlar bırakabiliyormuş sende bir baktır istersen belki ondan olabilir başını tutmaması hem küçük bebeklerde emar yalnış sonuç verebiliyormuş beynini çoğu suyla dolu olduğu için
Allah en kısa zamanda şifasını verir inş. çok üzüldüm canım benim oğlum şimdi 9 aylık dediklerimizi anlıyor oyuncaklarla oynamaya başladı ama basmıyor oturmuyor Allah bütün hasta bebeklere şifa versin içlerinde bizimkilerede versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?