Çocuk Hastalıkları Bebeklerde fizik tedavi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seyyide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
133
0
0
Ankara
kızım 8 aylık ve fizik tedaviye başlıyacagız.umarım bi faydasını görürüz şuan oturamıyor ve başını tutamıyor.acaba aranızda cocugunu fizik tedaviye götürmüş olan varmı.
tecrübenizi benimle paylaşın lütfen.!!

geçmiş olsun canım bebeğinin rahatsızlığı ne

sagolasın valla rahatsızlıgının adı yok malesef bir tehşis konulamadı,bebegimin beyni gelişmedigi icin motor gelişimi cok zayıf yani başını tutamama,oturamama gibi şikayetimiz var.fizik tedaviye başlıyacagız bu yüzden.

Geçmiş olsun canım inşaallah ciddi birşey yoktur bende benzer şeyler yaşadığım için sordum başka ne sorunları var tepkileri nasıl söylediklerinizi anlıyormu sadece motor sistemindemi sorun beyninin gelişmediğini nasıl anladılar emarla mı birde hangi şehirdesin çokmu sordum kusura bakma sadece yardımcı olabilirmiyim diye

ankaradayım emar cekildi öyle anlaşıldı valla söylediklerimi anlıyor gibi tepki veriyor bazende umursamadıgı oluyor.şaştım allah şaşırtmasın.

ankaradayım emar cekildi öyle anlaşıldı valla söylediklerimi anlıyor gibi tepki veriyor bazende umursamadıgı oluyor.şaştım allah şaşırtmasın.

sagol arkadaşım,emar cekildi öyle anlaşıldı ama bi tehşis koyaadılar.söylediklerimi anlıyormuş gibi tepki veriyor bazende umursamıyor.
ankaradayım ben sen nerdensin.

benim oğlumada bir teşhis koymadılar ama b12 eksiklği vardı iğne yedi 1 ay boyunca şimdi 9 aylık başını tutuyor ama oturamıyor inş. zamanla oda olucak sen vitamin testi yaptırdın mı

ben çok araştırdım netten b12 eksikliği bebeklerde nörolojik gelişimi geciktiriyormuş başını tutması oturması yürümesi gecikiyormuş zamanında tedavi olunmazsa kalıcı hasarlar bırakabiliyormuş sende bir baktır istersen belki ondan olabilir başını tutmaması hem küçük bebeklerde emar yalnış sonuç verebiliyormuş beynini çoğu suyla dolu olduğu için

ben istanbuldayım benim oğlumda 6 aylıkken başını tutamıyordu şimdi tutuyor Allaha hamdolsun

şimdi nekadarlık.benimkız basmıyo ve oturamıyorda birşeylere uzanmıyor hastalıgının ismi olsa ona göre bi care ararız doktorlar bişey demiyolar genetikmiş nasıl oluyorsa tehşis koyamadılar kac aydır.

bende baktırdım canım ama vitamin eksikligiyokmuş cok dua ettim keşke öyle olsa diyeama yok nedense beyni gelişmemiş 2 aylık bebek beyni diyolar şaştım kaldım

Allah en kısa zamanda şifasını verir inş. çok üzüldüm canım benim oğlum şimdi 9 aylık dediklerimizi anlıyor oyuncaklarla oynamaya başladı ama basmıyor oturmuyor Allah bütün hasta bebeklere şifa versin içlerinde bizimkilerede versin

amin canıminşallah rabbim büyük dua etmekten başka care yok inş. oturur ve basar sizde akrabamısınız eşinle?

evet canım eşim dayımın torunu bizim metabolik tarama testleri temiz çıktı kas biyopsisi yaptırmıştık 3 ay önce pazartesi onun sonucunu alacağız.senin kızına yaptıları metabolik tarama testleri sizin ilk çocuk mu benim ikinci siz nasıl akrabasınız kardeş çocuğumu

evet ilk cocugumeşim dayımın oglu,sürekli kan alıyorlar neye baktıklarınıda söylemiyolar sen özelemi götürdün.şimdiye kadar yapılan testler temiz cıktı en son idrar ve topuk kanı aldılar 1.5 aydır idrar tahlilinin cıkmasını bekliyoruz allahtan hayırlısı.istanbuldan bir doktor fizik tedaviye başlanmasını söyledi,mail atmıştım.birde almanyada gösterecegim Allahtan hayırlısı

ilk doğunca anlamışlarmıydı bizim 2.5 aylıkken nöbet gibi kasılmaları oldu 6 gün sürdü bir daha olmadı hamdolsun 1 hafta hastanede yattık eeg çekildi az bozukluk çıktı epilepsi dediler emarından da şüphelendiler ama bu yaşta yalnış çıkma ihtimali olduğu için 2.5 yaşında tekrar çekeklim dediler sonra 4 aylıkken tv de doktorum programında görmüşsündür sabiha paktuna keskin çocuk nöroloğu ona götürdüm motor sisteminde sorun var bir sürü test isterler ama yaptırmaya gerek yok zamana bırakıp ne olduğunu anlayalım dedi sonra 5 aylıkken hastalandı kusmaya başladı özele götürdük antibiyotik verdi fayda etmedi 5 gün sonra araştırma hastanesine yattık iyikide yatmışız orda b 12 eksikliğini buldular iğne yaptırdık 1 ay ondan sonra başını tutmaya başladı 20 gün yattık ama neler demedi doktorlar şu var bu var Allah hiç bir anneye yaşatmasın hepimizin bebeğine acil şifalar versin senin bebeğinede fizik tedavi iyi gelir inş. peki büyüdükçe fizik tedaviyle düzelir diyolar mı

canım senin bebeğinde b 12 testi yaptıklarından eminmisin benden mi kaynaklnıyor diye banada yaptılarda normal kansızlık için yapılan testten ayrı yapıyorlar sanırım ukalalık olarak anlamazsın inş. dr bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…