ilk doğunca anlamışlarmıydı bizim 2.5 aylıkken nöbet gibi kasılmaları oldu 6 gün sürdü bir daha olmadı hamdolsun 1 hafta hastanede yattık eeg çekildi az bozukluk çıktı epilepsi dediler emarından da şüphelendiler ama bu yaşta yalnış çıkma ihtimali olduğu için 2.5 yaşında tekrar çekeklim dediler sonra 4 aylıkken tv de doktorum programında görmüşsündür sabiha paktuna keskin çocuk nöroloğu ona götürdüm motor sisteminde sorun var bir sürü test isterler ama yaptırmaya gerek yok zamana bırakıp ne olduğunu anlayalım dedi sonra 5 aylıkken hastalandı kusmaya başladı özele götürdük antibiyotik verdi fayda etmedi 5 gün sonra araştırma hastanesine yattık iyikide yatmışız orda b 12 eksikliğini buldular iğne yaptırdık 1 ay ondan sonra başını tutmaya başladı 20 gün yattık ama neler demedi doktorlar şu var bu var Allah hiç bir anneye yaşatmasın hepimizin bebeğine acil şifalar versin senin bebeğinede fizik tedavi iyi gelir inş. peki büyüdükçe fizik tedaviyle düzelir diyolar mı
canım muhtemelen akraba evliliğinden...çok geçmiş olsun rabbm acil şifa versin..
biz de gidiyoruz fizik tedaviye zaten bi arkadaş linkimizi vermiş okumuşsundur...
bol sabır, dua ve çabalarla inşallah iyileşecek bebeklerimiz...
ben de bazen bi umutsuzluk sarıyor içimi sonra geçiyor sımsıkı sarılıyorum kızıma...
önünde çok uzun ve çok yorucu bir yol var rabbim radımcınız olsun inşallah çok uzun sürmeden iyileşir kuzucuk...
canım benim kızım 3 aylıkken başını tutmaya başlamıştı o yüzden başını neden tutamaz hiç araştırmadım canım...geçmiş olsun canım fotoğrafını gördüm kızın çok tatlı en kısa zamanda iyileşir inş. sana birşey sorabilirmiyim okumuşsundur benim oğlum 9 aylık fizik tedavi olmadan b 12 iğnelerinden sonra başını tutmaya başladı 1 testi kaldı çıkmamış doktor onun için herhalde şu hastalığı var demiyor metabolik bir hastalığı olsaydı başını kendi kendine tutmaya başlarmıydı
canım benim kızım 3 aylıkken başını tutmaya başlamıştı o yüzden başını neden tutamaz hiç araştırmadım canım...
muhtemelen Mr EEg falan çekilmiştir değil mi...
onlar temiz çıktıysa bence endişelenmene gerek yok..
ama kontrollerini aksatmayın...
inşallah en kısa zamanda iyileşir sizinki de...[/QUO
Amin Allah hasta olan bütün bebeklere şifaversin peki canım nasıl anladınız bir sorun olduğunu
canım muhtemelen akraba evliliğinden...çok geçmiş olsun rabbm acil şifa versin..
biz de gidiyoruz fizik tedaviye zaten bi arkadaş linkimizi vermiş okumuşsundur...
bol sabır, dua ve çabalarla inşallah iyileşecek bebeklerimiz...
ben de bazen bi umutsuzluk sarıyor içimi sonra geçiyor sımsıkı sarılıyorum kızıma...
önünde çok uzun ve çok yorucu bir yol var rabbim radımcınız olsun inşallah çok uzun sürmeden iyileşir kuzucuk...
selam ..acıl sıfalar tum bebeklere ınş..benımde üçüz kızlarımdn bırınde var bu sıkıntı sol bacagında hafıf sıpastısesı var........fızık tedavıye gıdıyoruz evde devamlı hareket yapıyoruz ama hoslanmıyo ınş cabuk yurur kızım
kızım 8 aylık ve fizik tedaviye başlıyacagız.umarım bi faydasını görürüz şuan oturamıyor ve başını tutamıyor.acaba aranızda cocugunu fizik tedaviye götürmüş olan varmı.
tecrübenizi benimle paylaşın lütfen.!!
ben istanbuldayım benim oğlumda 6 aylıkken başını tutamıyordu şimdi tutuyor Allaha hamdolsun
Slm arkadaslar 3 aylik bebegim basini tutamiyo gulmuyo hamileligim sikintili gecti bole kalcak diye cok korkuyprum aranizda bole sorunlari olan varmi bi arkd yazmisti 8 aylik bebegi basini tutamiyomus 2 aylik bebek gibi davraniyomus beyni gelismedigi icin bole biseyi varmi diye kafam cok karisik bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yazsin tesekkurler hayirli cumalar
nöroloğa gittiniz mi?
ben de 4,5 aylık başladım,nöroloğa.Şu an fizik başladı.Doktora gitmekte gecikmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?