Çocuk Hastalıkları Bebeklerde fizik tedavi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

valla canım benim yeni dogdugunda biseyi yoktu göz titremesinden haric büyüdükce farkettik biz cocuk doktorumuz nörolojiye gitmemizi söyledi emar cektirdik işte beyni 2 aylık bebek beyni gibiymiş hastalıgın adı yok bir tedavide önermediler ben internetten bi dr mail attım o fizik tedaviye başlayın dedi burdakiler hic birşey söylemiyolar şaştım Allah şaşırtmasın.sabırlı olmalıyız sınavımız böyle.

canım muhtemelen akraba evliliğinden...çok geçmiş olsun rabbm acil şifa versin..
biz de gidiyoruz fizik tedaviye zaten bi arkadaş linkimizi vermiş okumuşsundur...
bol sabır, dua ve çabalarla inşallah iyileşecek bebeklerimiz...
ben de bazen bi umutsuzluk sarıyor içimi sonra geçiyor sımsıkı sarılıyorum kızıma...
önünde çok uzun ve çok yorucu bir yol var rabbim radımcınız olsun inşallah çok uzun sürmeden iyileşir kuzucuk...

geçmiş olsun canım fotoğrafını gördüm kızın çok tatlı en kısa zamanda iyileşir inş. sana birşey sorabilirmiyim okumuşsundur benim oğlum 9 aylık fizik tedavi olmadan b 12 iğnelerinden sonra başını tutmaya başladı 1 testi kaldı çıkmamış doktor onun için herhalde şu hastalığı var demiyor metabolik bir hastalığı olsaydı başını kendi kendine tutmaya başlarmıydı

canım benim kızım 3 aylıkken başını tutmaya başlamıştı o yüzden başını neden tutamaz hiç araştırmadım canım...
muhtemelen Mr EEg falan çekilmiştir değil mi...
onlar temiz çıktıysa bence endişelenmene gerek yok..
ama kontrollerini aksatmayın...
inşallah en kısa zamanda iyileşir sizinki de...

amin rabbim tüm hastalara şifalar versin biliyorum zor olacagını ama inşallah iyileşecek yavrularmız Allahtan ümit kesilmez

selam ..acıl sıfalar tum bebeklere ınş..benımde üçüz kızlarımdn bırınde var bu sıkıntı sol bacagında hafıf sıpastısesı var........fızık tedavıye gıdıyoruz evde devamlı hareket yapıyoruz ama hoslanmıyo ınş cabuk yurur kızım

AMİN CANIM.inşallah senin kızında benim kızımda yürür.gönül isterki hicbir bebek veya cocuk hasta olmasın ama elden birşey gelmiyor rabbim herkezin kuzusunu annelerine bagışlasın ve acil şifalar versin.

Slm arkadaslar 3 aylik bebegim basini tutamiyo gulmuyo hamileligim sikintili gecti bole kalcak diye cok korkuyprum aranizda bole sorunlari olan varmi bi arkd yazmisti 8 aylik bebegi basini tutamiyomus 2 aylik bebek gibi davraniyomus beyni gelismedigi icin bole biseyi varmi diye kafam cok karisik bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yazsin tesekkurler hayirli cumalar

ben dr.Feridun kunakdan duydum bebekler ilk dogdugunda 1 ay falan buyuk bez baglayin dedi bacaklari duzgun olsun kalca cikigi olmasin diye yeni dogan bebege 1 yasindaki cocuk bezi bagliyacagiz dogrumu?? uygulayan varmi ??

ben istanbuldayım benim oğlumda 6 aylıkken başını tutamıyordu şimdi tutuyor Allaha hamdolsun

Merhaba arkadaşım,

çocuğunuz şu an ne kadar,formun devamını okuyamadım.

benimde bebeğim 7 ayı bitti.15 gün oldu fiziğe başladık.
Merak ediyorum.

bir teşhis konulamadı.
Sizin ki ne durumda.

nolur cevabınızı bekliyorum.

nöroloğa gittiniz mi?

ben de 4,5 aylık başladım,nöroloğa.Şu an fizik başladı.Doktora gitmekte gecikmeyin.

arkadaşlar şu an fizik tedaviye giden var mı?
tedaviden cevap alan var mı?
hangi doktorlara ve hastanaelere gidiyorsunuz?

merhaba,

bebeğime mr çekilmedi ulrason ile bakıldı bi şey çıkmadı,
bebeğimde laringomalazi var nefes borusu kıkırdak dokusu tam gelişmediğinden anestesi ancak 1,5 yaşında olabilecek,

bebek gülüyordu ama ifadesi donuktu ,4,5 5 ay arası b12 iğnesi olunca ifade gelmeye başladı.

şu an emg istendi,genetik görecek,
cpk yapılacak,

bilmiyorum napıcam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…