• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde iki göz renginin birbirinden farklı olması

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Kızlar 1,5 aylık bebegım dıkkatlıca bakınca iki göz renginin bırıbırnden farklı oldugunu gördum eşim ışıktandır falan dıyor ama yok bence renklerını farklı boyle olup duzelen var mı acaba iki ayrı renk mı olacak yoksa cok kucuk oldugu için mı acaba zamanla buyudukce duzelır mı böyle bırşey yaşayan var mı aranızda??*

Aranizda boyle bir durum yasayan veya duyan yok mu zamanla ayni renk olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmm değişir mi bilmiyorum ama iki gözü birbirinden farklı insanlar gördüm. Daha ilgi çekici oluyor. Aslına bakarsanız çok kötü bir şey değil. Sağlıklı olsunlar da.

Evet kesinlikle ilk istegm saglikli gozlernin olmasi saglikli gormesi ama bu durumda canimi skmyor dgl daha dogrusu bebegim icin endiselenyrm buyudugu zmn kendini diger cocuklardan farklı hissettgnde veya cevrenin ona karşı tepkisi psikolojisni olumsuz etkiler diye endiselenyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bebegiminde farklı. Biri yesil diğerikahve.dogdugundan beri pek değişmedi. Daha belirginlesti.bi ara cok takmistim ama alistim.bazen sacma sorular can sıkıyor ama saglikli olmasi en onemlisi.ne hastaliki bebekler doğuyor. Bu güzellik aslinda.

Merhaba,
Ayni durum su an bizde var benim kizimda 1.5 aylik :( sizin bebeginizin duzeldi mi?

Hayir duzelmefi ama tamamen farkli değil bir gözü acik kahve oldu diğer gözünde yarisi acik kahve yarisi yesil.bu durum varsa değişmiyor duzelmiyor canim tedavisinde yok koromoznlsrdan kaynaklı olduğu için duzeltilemiyr

Hayir duzelmefi ama tamamen farkli değil bir gözü acik kahve oldu diğer gözünde yarisi acik kahve yarisi yesil.bu durum varsa değişmiyor duzelmiyor canim tedavisinde yok koromoznlsrdan kaynaklı olduğu için duzeltilemiyr

:( dokoruna yazdim onemi yok demis duzelir demis ama demek sizinkinde duzelmedi..
Bizimkinin de biri yeşil gibi diğeri kahve
Sağlığı iyi olsun da napalım...

Back
X