bebeklerde oksuruk ve burun tikanikligi icin sogan

leylam123

Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
776
6
46
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,
Sizinle bir deneyimimi paylasmak istiyorum eger bebeginiz oksuruyorsa veya burnu tikaliysa yataginin altina bir tabak icerisinde 2 ye kesilmis bir sogan koyun, butun gece kalsin ertesi gun odasi biraz kotu kokacak ama havalandirirsiniz.

bize çocuk doktorumuz söylemişti...Bir tülbente birkaç soğanı 4e bölüp bağlıyorum sonra başucucna asıyorum... yıllardır burnunun tıkandığını hissettiğim an uyguladığım ve olumlu sonuç aldığım uygulama... Paylaşımın için tşk...

çok ilginç ilk defa duydum benim kızım 5 aylık ona da olurmu

Güzel bir paylasim olmuş ilk tikanmada denenip bildirim yapilacak

Oglum daha 1haftalik ama burnu tikali birde balgam atamiyor genzinde bi hırıltı bazen kucuk kucuk cikariyo ama bi rahatlayamadi dogum mukozasidir dedi doktor emdirdikce gecer diyo ama en azindan burnunu acsam bu soganla bir haftalik bebege olur mu

Oglum daha 1haftalik ama burnu tikali birde balgam atamiyor genzinde bi hırıltı bazen kucuk kucuk cikariyo ama bi rahatlayamadi dogum mukozasidir dedi doktor emdirdikce gecer diyo ama en azindan burnunu acsam bu soganla bir haftalik bebege olur mu

iki oğlumda da doğuştan burunları tıkalıydı. büyüğün çabuk geçti ama ufaklığın 3 ay falan sürdü. 3. ayda doktor değiştirdim bize bir krem tavsiye etti. bitkisel ve mentolsüz bir krem burnu hemen açıldı. tıkanıklık devam ederse istersen bir doktorunuza sorun. Bella B Little Bee Rub.
oğlum on aylık hala tıkanıklık olduğunda sürüyorum

oğlumda hırıltı var doktor yenıdoğanda normal dedi ama bana hala normal gelmıyor. soğan deneyeceğim ama başka öerisi olan var mı ? yarında doktora götüreceğim zaten

Merhaba arkadaslar size birşey danisicam 6. Aylık bebeğim kuru öksürük vardı gittikçe artmaya başladı doktor iburamin zero verdi kullandıkça sanki bı fark göremez olduk hatta hırıltı başladı gibi . Bunlar ilacın başlangıç seyri için normal mi bu konuda bı fikriniz var mii

Back
X