- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
kızlar birde biberon tercihiniz nedir cam mı yoksa plastiklermi? cam daha sağlıklı diye düşünüyorum ama bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
OOOOOOO kızlar maşallah valla kıskandım ya biz daha çıkıcaz alışverişe sabırsızlıkla bekliyorum.
Büyük parçalara başladık biz puset, telsiz, bebek arabası, 9 ayına kadar yatabileceği sepet, park
yatak falan bide annemin ewine park yatak aldık işimiz çookk daha annem benden hevesli bir odasını
torununa ayırdı şimdiden yatağını falan koydu.
Ama biberon emzik kıyafet alışverişi daha zevkli olur ya çok tatlılar çünkü şimdilik kocaman 1
çekmecem kıyafetle doldu ama daha almam lazımmmmmm
sana tavsiyem eminönüne git irem bebe ve havuzlu han ı tavsiye ediyorum okadar güzel şeyler varki çeşit bol ve fiyatlar uygun[/QUOT
Herkes Eminönü nü tavsiye ediiyor şu hanı çok merak ediyorum A dan Z ye herşey
mevcutmuş, bian önce cumartesi gelse geçen hafta için çok heveslenmiştim olmadı
annemler Denizli ye memlekete düğüne gittiler bizim alışveriş kaldı hayırlısı bakalım geç
olsun da güç olmasın:dance:
herşey hallolur kızlar panik yapmayın...aslında en doğrusu 7. aydan sonra başlamak ama insan buldumcuk oluveriyor valla....32 yaşında benim gibi ilk çocuğunuzu doğuracak olursanız çarşı/pazardan çıkamıyorsunuz...arkadaşlar ben mağaza kazığı çok yedim...içinde 2 takım olan, çok parçalı hastane çıkışlarına (idilbaby nin ) 60 ytl para verdim...ama geçen cumartesi mercan/tahtakale/mahmutpaşa ya gidince beynimden vurulmuşa döndüm...şimdi size bir adres vereceğim...gidin bir bakın...aynı hastane çıkışları (marka farklı) 20 ytl...mevlüt takımını ben 45 ytl ye aldım..orda 15 ytl...nevresim takımları 14 ytl...3 parça çıtçıtlı body 7.5 ytl...pijama takımları 7 ytl...havlu tulumlar (şapkaları da var) 7.5 ytl...boşu boşuna mağaza kazığı yedim kızlar...uyku tulumları 13-14 ytl...mercan / çakmakçılar yokuşu / no:18/1 / üçler çeyiz& bebe mağazası....oraya gitmişken mahmutpaşayı da gezin derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?