- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
arkadaşım,
anne sütüyle bebeğini besleyecek kadar şanslıymışsın sanırım.
bir de şu açıdan baksan doğum sonrası kansere yakalanma gibi sağlık sorunları bulunan,
ya da çocuk sahibi olma şansı olup da sütünün gelmesiyle ilgili bedensel sorunlar yaşayan kadınlar
ne yapsın.. her yanda anne sütü şöyle değerli böyle değerli diye anlatılırken ağlaya ağlaya formül mamaya
güvenmek zorunda kalan, sütüm yok bebeğime zarar mı veriyorum diye düşünmekten,aaa anne sütü vermiyor musun emzir emzir
gelir diyenlere kulak tıkayamayıp depresyona giren 2 damlacık sütü de biten anne ne yapsın?
evet gönül ister ki bebek bırakana kadar annesini emsin,sağlıklı olsun,her şey doğanın akışına uygun olsun..
olmayınca böyle şeyler yazıp,kırıcı olup daha da üzmüyor muyuz bu anneleri?
hiçbişey vermeyelim o zaman karbondioksit alıp,gunese koyarız onlarda fotosentez yaparak mı buyurler.arkadaşlar türkiyede yaşam süresi uzuyor ayrıca sütün yetmiyorsa 6 aydan sonrada (ek gıda 2çay bardağını geçmeyecek sekilde) devam sütü vermelisin.kavanoz ek gıdaların tek farkı taze olmamasıdır.bu ek gıdalar ve formul mamalar dunyanın her yerinde aynı üretimde ve sağlık bakanlıgı onaylı.doktorumuz kendide vermek zorunda kalmış ve verıyorum dıyor.gonul ısterkı sutumuz yetsın hıc mama almasınlar ama yetmıyorsada almak zorundalar yoksa gelısım gerılıgı başlar.her verdıgın ek gıdanın degerını hesaplayamazsın sonucta.doğru yapalım derken yanlış yapmayın .bende yoğurdumu kendım yapıyorum ama gunluk sutle.acık sutten bulasacak cok hastalık var.kaynatınca bır yararı kalmıyor zaten.ek gıdaları taze hazırlamaya calısıyorum.bırseylerı abartmadan yapsak daha ıyı olacak ama nedense toplum olarak musaitiz.
SEK markalı günlük sütlerin %80 i bozuk çıkıyor. kesinlikle denedim de gördüm hatta internette bile bu şikayetler mevcut. Aman diyeyim tadına bakmadan verme çocuğuna
ben de 5 yaşındaki kızıma uzun zamandır kutu süt yerine sek günlük süt veriyorum ama bugüne kadar bozuk bir sütüyle karşılaşmadım. Çünkü aynı sütten ben de içiyorumŞişe olandan bahsediyorsun değil mi? bir de onların kutu olanları var, belki onlar bozuk çıkıyordur.
arkadaşım,
anne sütüyle bebeğini besleyecek kadar şanslıymışsın sanırım.
bir de şu açıdan baksan doğum sonrası kansere yakalanma gibi sağlık sorunları bulunan,
ya da çocuk sahibi olma şansı olup da sütünün gelmesiyle ilgili bedensel sorunlar yaşayan kadınlar
ne yapsın.. her yanda anne sütü şöyle değerli böyle değerli diye anlatılırken ağlaya ağlaya formül mamaya
güvenmek zorunda kalan, sütüm yok bebeğime zarar mı veriyorum diye düşünmekten,aaa anne sütü vermiyor musun emzir emzir
gelir diyenlere kulak tıkayamayıp depresyona giren 2 damlacık sütü de biten anne ne yapsın?
evet gönül ister ki bebek bırakana kadar annesini emsin,sağlıklı olsun,her şey doğanın akışına uygun olsun..
olmayınca böyle şeyler yazıp,kırıcı olup daha da üzmüyor muyuz bu anneleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?