- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
hazır mamalara bende güvenmiyorum açıkcası ne olduğu belli değil.. ama pekte önemseyen yok kullanıyor insanlar birde savunuyorlar elleriyle yapmış gibiArkadaslar
Hazir mamalarda cok zararli maddeler oldugu
Bebegin genlerini tamamen degistirdigi
Buyuduklerinde cok sikintilar yasayacaklarini okuyrum
Kahroluyorum
mama takviye zorundayim
8aylik bebege inek sutu de verememki
Ne yapicam ya icim yaniyor napmaliyim lutfen gida onerin
Dr mama devam diyor ama ben vermek istemiyorum
Sagolasin canim not alyorum
arkadaşın tarifi güzel ama tuz koymamalısın kesinlikle arkadaşım.iki yaşına kadar çocuğa tuz ve şeker tattırmamalıyız elimizden geldiğince..ilerisi için ,tansiyon şeker hastalığı olmaması için önemliymiş bu.ben böyle yaptım ve kızım 3buçuk yaşında tuzlu da olsa tuzsuz da olsa yiyor.yumurtaya falan hiç atmam tuz.bir de blendırdan geçirirsen hem vitamin falan kalmaz bunu da geçtim herşeyi blendırdan geçirilip yiyen çocuklar zor yemek yiyor.pütürlüye mutlaka alışmalılar.
Beni en cok endiselendiren su
Bilirsiniz turk neslini yok etmek istiyorlar
Son yillarda bebegi olamayan ciftlerin sayisi artti
Coguda sebepsiz infertilite diyorlar
Tup bebek merkezilerinin sayisi %80 artmis
Dogan bebeklerede bu oyun oynaniyormus
Bugunun bebekleri yarinin kisir bireyleri olacakmis
Bu planlara inaniyorum artik
Kafaya taktigim ya yavruma zarar veriyorsam en iyisini yapayim derken
Akadslar beni aydinlatti sagolsun
Bu tum gidalarda var artik mama vermesem verecegim tavuk suyundada katki var
Suan istedigim organik olduguna inandigim gidalarla beslesem
Mamayi tamamen biraksam
Neler onerirsiniz
Aklıma gelmişken son 1 şey paylaşayım.
Bebeğine ıslak mendil kullanıyorsan ya organik bileşenler içeren ürün kullan.Yada aldığın ıslak mendili paketinde çıkar bir kaç kez sudan geçir.En son ılık su ile (((kalıp halinde ama kalıbını bozma mendilin canım)yıka ve gülsuyu dökerek saklama kutusu falan varsa onda sakla.Ve öyle kullan.
İnan bebeğinin cildinde poposunda değişiklik farkedeceksin.Ben oğlumun başını hala Ispartadan getirttiğim gül sabunu ile yıkarım.Başka birşey kullanmam.Maşallah misler gibi kokar ve saçları ışıl ışıl.
Arkadaşım ıslak mendil üretilen firmada çalışıyor ve görseniz asla kullanmazsınız diyor.İnan kendiside kullanmıyor kullanacaksa sana dediğim gibi yıkayıp öyle kullanıyor.Evde koca bir kutusu var.Pamukları güzelce kesmiş kutuya doldurup gül suyu ve saf su ile ıslatmış.Evinde bunu kullanıyor.Dışarı çıktığında ise yıkadığı ıslak mendilleri.
Benim oğlum ilk etaplarda bilmediğimden çok pişik olmuştu onun oğlunda maşallah hiç görmedim hatta bizim oğlan pişik oldu dediğini duymadım.
Gul suyu demek...
Ne guzel dikirler paylasmissin sagolasin canim
İslak mendili bende sevmiyorum ama mecbur kalinca kullaniyorum
Gul suyu demek...
Ne guzel dikirler paylasmissin sagolasin canim
İslak mendili bende sevmiyorum ama mecbur kalinca kullaniyorum
Dikirönemli değil canım.
Evet aklında olsun hani çok sıkışınca evet bizlerde kullanıyoruz ama bahsettiğim gibi yaparsan çok daha sağlıklı olur.Gülsuyu bulmak zor değil.Bir de maddi durumun iyi ise Ispartadan kargo ile bile isteyebilirsin yani.Çok fazla birşey değil.Piyasadaki şeylere tonlarca para harcıyoruz birde öyle düşün bebeklerimiz için neler yapmayız değilmi ama.
Arkadaslar
Hazir mamalarda cok zararli maddeler oldugu
Bebegin genlerini tamamen degistirdigi
Buyuduklerinde cok sikintilar yasayacaklarini okuyrum
Kahroluyorum
mama takviye zorundayim
8aylik bebege inek sutu de verememki
Ne yapicam ya icim yaniyor napmaliyim lutfen gida onerin
Dr mama devam diyor ama ben vermek istemiyorum
8 aylık bebeği sadece yemekle besleyemezsiniz, kalsiyum ihtiyacını karşılamak için bol bol yoğurt, peynir yedirmelisiniz.
ayrıca keçi ve inek sütünü az az vermeyi deneyin, olumsuz bir reaksiyon görmezseniz arttırabilirsiniz.
kadir tuğcu nun mamayla ilgili yazılarını okuyun, çok güzel açıklamaları var, 6 aydan sonra inek sütü verilebilir diyor, ben denemedim ama formül süttense günlük şişe inek sütü verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?