- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Arkadaslar bugun arkadasim dogum yapti kucagima bebek verdi ama ben cok korktum aman bi yeri kirilir aman birsey olmasin diye sabit durdum, aslinda bizde bebek istiyoruz nerdeyse 4 yildir evliyiz ama istesek bile ben bebegi kucagima alamiyorum tutamiyorum inanin birsey olursa diye ödüm patliyor kemik kücük ya yanlis hatayla kolay kolay kemik kirilirsa diye ödüm kopuyor sence bizim cocugumuz olunca alisabilecek miyim? Rahatlikla kucagima alabilecek miyim özellikle yeni doganlara kucagima alamiyorum hic öpmedim zaten simdiye kadar bebekleri bulasir hasta olursa kendimde sorun ederim benim yüzünden hastalandiysa diye ki ne bileyim bi yanim cok istiyor ama bi yanim diyor ki sen bebekleri daha tutmayi bilmiyorsun nasil davranacagi bilmiyorsun kendine gel diyorum kendi kendime
Allah en hayirlisindan en dadlisindan evlat nasip etsin canım ici. Bebe olunca adını x köybende biyerini acitirim diye korkuyorum. ya tikanirsa diyip panik oluyorum.
bide keske benimde bebegim olsaydi diye dusunup gereksiz duygusallasiyorum. biyolojik saatime karsi koyamiyorum.
kendimizin olsa korkmayiz ama eminim.
aminnnn bayanx'cigimmmAllah en hayirlisindan en dadlisindan evlat nasip etsin canım ici. Bebe olunca adını x köy
Ben de hiç küçük bebekleri tutamazdım fakat kendininki olunca öyle bir tutuyosunki :)Arkadaslar bugun arkadasim dogum yapti kucagima bebek verdi ama ben cok korktum aman bi yeri kirilir aman birsey olmasin diye sabit durdum, aslinda bizde bebek istiyoruz nerdeyse 4 yildir evliyiz ama istesek bile ben bebegi kucagima alamiyorum tutamiyorum inanin birsey olursa diye ödüm patliyor kemik kücük ya yanlis hatayla kolay kolay kemik kirilirsa diye ödüm kopuyor sence bizim cocugumuz olunca alisabilecek miyim? Rahatlikla kucagima alabilecek miyim özellikle yeni doganlara kucagima alamiyorum hic öpmedim zaten simdiye kadar bebekleri bulasir hasta olursa kendimde sorun ederim benim yüzünden hastalandiysa diye ki ne bileyim bi yanim cok istiyor ama bi yanim diyor ki sen bebekleri daha tutmayi bilmiyorsun nasil davranacagi bilmiyorsun kendine gel diyorum kendi kendime
Bende ilk kizimdan once oyleydim insanın kendi çocuğu olunca diğer çocuklara bile daha merhametle şefkatle yaklasiyosunuzArkadaslar bugun arkadasim dogum yapti kucagima bebek verdi ama ben cok korktum aman bi yeri kirilir aman birsey olmasin diye sabit durdum, aslinda bizde bebek istiyoruz nerdeyse 4 yildir evliyiz ama istesek bile ben bebegi kucagima alamiyorum tutamiyorum inanin birsey olursa diye ödüm patliyor kemik kücük ya yanlis hatayla kolay kolay kemik kirilirsa diye ödüm kopuyor sence bizim cocugumuz olunca alisabilecek miyim? Rahatlikla kucagima alabilecek miyim özellikle yeni doganlara kucagima alamiyorum hic öpmedim zaten simdiye kadar bebekleri bulasir hasta olursa kendimde sorun ederim benim yüzünden hastalandiysa diye ki ne bileyim bi yanim cok istiyor ama bi yanim diyor ki sen bebekleri daha tutmayi bilmiyorsun nasil davranacagi bilmiyorsun kendine gel diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?