Bebeklerimiz ve Biz

slmmmmmmmm ben geldim döktürmüşsünüz

nimocum senin cadı iyi oynamış maşallah bu kuzulara herşeyden anlıyorlar ama bazen anlamazlığa veriyorlar işlerine nasıl gelirse öle davranıyorlar

elifcim sanada merhaba ruziş nasıl dişlerini kolayca çıkarır

semihacım slm Nasılsın berra hanım nasıllar

dünürüm efenin daha olmasına çok sevindim canım
ekincim maddi olarak şu asıralar herkes aynı durumda 15 gün izinli olması kötü olmuş canım allah namerte muhtaç etmesin nazın doğum gününde artık aile aranızda kutlarsınız can sağlığı olsun canım seni ve kuzuları öpüyorum

kadiscim hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında canım

tenzilecim yelizcim sizlerede slm kuzular nasıllar

alişimin anası gelmedi galiba bugün hiçççç

edacım canım allah hayırlı etsin tamamına erdirsin
asya kalabalık ortamdan dolayı belkide sana yapıştı canım alışık değilmi kalabalığa

Yaa Nimo sen birde parçanın hasını benim kuzudan dinle :)

Elinde gitarı koyu olan yerleri benden sonra tekrar ediyor. :):))))))))))))))))

Bebeğe bakar anne
Evine tapar anne
Gece gündüz çalışır
Yarını yapar anne

Selam kızlar...
Sabah erkenden kalktım koyuldum işlere... ıremin anakucağı, küveti, yürüteci ne varsa birgüzel poşetleyip çatıya kaldırdım. Birdahaki bebişime temiz temiz kalsın diye:))
Evi sildim süpürdüm iremin odası baştan aşağı elden geçti. Havalar ısındı diye yorganını falan kaldırdım yarında Allah izin verirse bizim yazlık kışlık değişimini yapacağım. Çok fazla giymediğim küçük gelen kıyafetim var dolaplarda boşu boşuna yer tutuyor.
Gerilerden okuduğum kadarı ile Fatmacığımın Ebrarı büyük bir kaza atlatmış. Geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın bizzat acısını çekmiş biri olarak hayatda en korktuğum şeydir yanık...
Nimetim sanada çok geçmiş olsun hem düşüş hemde evin için... Allahdan havalar iyi biran önce kurur inşallah...
Edacım sizede hayırlı olsun. Rabbim tamamını erdirsin....
Sibelcim sizede çok geçmiş olsun. Bugün daha iyi sanırım. ınşallah kısa sürede tamamen iyileşirsiniz.
Sende üzülme zeynebim... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Seneye en güzel pastaları alır kutlarsınız prensesin doğum gününü....

Nü'cüm benim kardeşimin nişanındada aynısı olmuştu. Yapacak bişey yok.
Evet tatlım ya yapacak birşey yok, bu arada iyi eğlenceler eminim iyi vakit geçirirsiniz

ms.eda hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..

bende bi parça tavsiye edeyim..

jerf-my tirp...

inanılmaz dinlendiriyo beni

Sağol Elif'çim

edacım canım allah hayırlı etsin tamamına erdirsin
asya kalabalık ortamdan dolayı belkide sana yapıştı canım alışık değilmi kalabalığa

Sağol kadiş'çim. Kalabalığa alışıkta herkes sevmek istiyor sanırım o biraz ürküttü :)

oyyy yesinler onu ne güzel şarkılar bilirmiş

Sevil'cim sana da çok teşekkür ederim.

Bende bir candan erçetin sever olarak ben kimim i şiddetle tavsiye ediyorum.

Benim kuzu uyandı, karnını doyurup hava almaya çıkacağız hepinizi öpüyprum kızlar. Bu aralar pc servise gidecek sanırım gelemeyebilirim özleyin beni anacımmm. ( anacım demişkenbir ara size anneler günü hediyemi göstereceğim )

Ellerine sağlık sevilim, deniz olayına girmedim ben henüz bir girsem en çok eşya kıyafet onda olduğu için çıkması en zor iş. :))

Ellerine sağlık sevilim, deniz olayına girmedim ben henüz bir girsem en çok eşya kıyafet onda olduğu için çıkması en zor iş. :))

İremin kıyafetlerini kaldıralı baya olmuştu. Dediğin gibi en zor onunkiler oldu. Görümcem yeni doğum yapıp bebişde kız olunca bir çok cicimizi ona verdik. O sıra herşeyini kaldırmıştım. Birtek kısa kollu kıyafetler ve şortlar var çıkacak. Onlarıda çok sürmez çıkarmamız. Bugün 26 haftasonu 31 derece görünüyor. Bu havalara hiç akıl sır ermiyor. Bir hafta on gün önce mont giyiyorduk bit anda kısa kollulara geçtik. Hiç ara mevsim kalmadı(
Haftasonu için iyi eğlenceler şekercim. Annene şimdiden nice seneler.
15 gün sonra eşim senelik izne çıkacak biryere gidemiyeceğimiz için bizde böyle yakın yerleri günübirlik gezmeyi düşünüyoruz. İlk sırada da Polonezköy var, birde Çanakkale ve Edirne yapmayı düşünüyoruz.

selam herkese
mavili inşallah ankaradan kazanırsın sınavda
şimdilik bişeyi yok sabah akşam kem sürüyoruz
ekin sağol canım ya bizimd ilk doğum gününde kimse yoktu kendi aramızda yapmıştık daha iyi oldu
eda kardeşine tebrikler
kadis sanada seminerde başarılar
bende ebrarın küçük gelenlerini annemle göndermiştim ihtiyacı olanlara vericek ama kıyamadığım birkaç tane var yine

bende gülben ergen giden günlerim olduyu çok severek dinliyorum

aaa oğuzhannnla beraber değilmi, seviyorum ben çocuğu yaaa

vay denom benimmmm akıllı bıdığımm anam benimkide sölermi aceppppreceppp

ooo hamarat hatunnn 2. bebsengözlerimebaksanabiş derken

göster gösterrrrrrrrrrrr merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmsositososito

yeniçiftliğede gelinnnn hatunnnnnnnnn, haftasonu neyim görüşürüzzz bariiiiiiiiiiiiiisırnaşık şey

Bazen düşünüyorum.:uhm: Hatta bu aralar biraz daha fazla düşünür oldum. :jeyyar:
Malum yaş 31 fazlada geç kalmamak lazım. Tek kalmasını istemiyorum kızımın.
Bazende boşver nene gerek senin 2. diyorum. Evde kalmak yaramadı çok gelgit akıllı birşey oldum şekercim.
Orayada geleceğiz merak etme... Ama haftasonuna denk getireceğim seni ve Nilimi göreyim diye... Belki bu hafta sonu annemlerle kaçarım oralara doğru. Gelirsem ben sana alo derim.

eşim yazın maaş almadığı için biz evlendiğimizden beri yaz tatillerini ailelerimizin yanında geçiriyorduk
bu yaz için para biriktiriyoruz nereye gideceğimize karar veremiyoruz şimdide
otel düşünmüyoruz ama devre mülk olursa iyi olur aklınızda olan bir yer varmı biz çok memnun kaldık diyeceğiniz

kızlar esımı 9 yıldır tanıyorum ama dun ılk defa revanı sevdıgını ogrendım onu yapıyorum yanınada kaymak aldım.gercı daha yemekte yapmadım adam 5.5 ta gelcek ben daha yemek yapıcam.

ben efenın yazlıkları çıkartalı 1 ay oldu bu taraf daha erken ısınıyor

ayrıca dun esımle oyuncak mıntıkası yaptık.

bıde kızlar efe gecen bebek gördu eve gelene kadar bebek bebek dedı gördugu bebek canlıydı bende eve gelınce uyku bebegını çıkardım smdı habıre elınde hatamı yaptım gercı bışı yapmıyor araba surduruyor onunla yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…