- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.641
Evet tatlım ya yapacak birşey yok, bu arada iyi eğlenceler eminim iyi vakit geçirirsinizNü'cüm benim kardeşimin nişanındada aynısı olmuştu. Yapacak bişey yok.
ms.eda hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..
bende bi parça tavsiye edeyim..
jerf-my tirp...
inanılmaz dinlendiriyo beni
edacım canım allah hayırlı etsin tamamına erdirsin
asya kalabalık ortamdan dolayı belkide sana yapıştı canım alışık değilmi kalabalığa
Yaa Nimo sen birde parçanın hasını benim kuzudan dinle :)
Elinde gitarı koyu olan yerleri benden sonra tekrar ediyor. :):))))))))))))))))
Bebeğe bakar anne
Evine tapar anne
Gece gündüz çalışır
Yarını yapar anne
Selam kızlar...
Sabah erkenden kalktım koyuldum işlere... İremin anakucağı, küveti, yürüteci ne varsa birgüzel poşetleyip çatıya kaldırdım. Birdahaki bebişime temiz temiz kalsın diye:))
Evi sildim süpürdüm iremin odası baştan aşağı elden geçti. Havalar ısındı diye yorganını falan kaldırdım yarında Allah izin verirse bizim yazlık kışlık değişimini yapacağım. Çok fazla giymediğim küçük gelen kıyafetim var dolaplarda boşu boşuna yer tutuyor.
Gerilerden okuduğum kadarı ile Fatmacığımın Ebrarı büyük bir kaza atlatmış. Geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın bizzat acısını çekmiş biri olarak hayatda en korktuğum şeydir yanık...
Nimetim sanada çok geçmiş olsun hem düşüş hemde evin için... Allahdan havalar iyi biran önce kurur inşallah...
Edacım sizede hayırlı olsun. Rabbim tamamını erdirsin....
Sibelcim sizede çok geçmiş olsun. Bugün daha iyi sanırım. İnşallah kısa sürede tamamen iyileşirsiniz.
Sende üzülme zeynebim... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Seneye en güzel pastaları alır kutlarsınız prensesin doğum gününü....
Ellerine sağlık sevilim, deniz olayına girmedim ben henüz bir girsem en çok eşya kıyafet onda olduğu için çıkması en zor iş. :))
bende gülben ergen giden günlerim olduyu çok severek dinliyorum
Yaa Nimo sen birde parçanın hasını benim kuzudan dinle :)
Elinde gitarı koyu olan yerleri benden sonra tekrar ediyor. :):))))))))))))))))
Bebeğe bakar anne
Evine tapar anne
Gece gündüz çalışır
Yarını yapar anne
Selam kızlar...
Sabah erkenden kalktım koyuldum işlere... İremin anakucağı, küveti, yürüteci ne varsa birgüzel poşetleyip çatıya kaldırdım. Birdahaki bebişime temiz temiz kalsın diye:))
Evi sildim süpürdüm iremin odası baştan aşağı elden geçti. Havalar ısındı diye yorganını falan kaldırdım yarında Allah izin verirse bizim yazlık kışlık değişimini yapacağım. Çok fazla giymediğim küçük gelen kıyafetim var dolaplarda boşu boşuna yer tutuyor.
Gerilerden okuduğum kadarı ile Fatmacığımın Ebrarı büyük bir kaza atlatmış. Geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın bizzat acısını çekmiş biri olarak hayatda en korktuğum şeydir yanık...
Nimetim sanada çok geçmiş olsun hem düşüş hemde evin için... Allahdan havalar iyi biran önce kurur inşallah...
Edacım sizede hayırlı olsun. Rabbim tamamını erdirsin....
Sibelcim sizede çok geçmiş olsun. Bugün daha iyi sanırım. İnşallah kısa sürede tamamen iyileşirsiniz.
Sende üzülme zeynebim... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Seneye en güzel pastaları alır kutlarsınız prensesin doğum gününü....
Benim kuzu uyandı, karnını doyurup hava almaya çıkacağız hepinizi öpüyprum kızlar. Bu aralar pc servise gidecek sanırım gelemeyebilirim özleyin beni anacımmm. ( anacım demişkenbir ara size anneler günü hediyemi göstereceğim )
İremin kıyafetlerini kaldıralı baya olmuştu. Dediğin gibi en zor onunkiler oldu. Görümcem yeni doğum yapıp bebişde kız olunca bir çok cicimizi ona verdik. O sıra herşeyini kaldırmıştım. Birtek kısa kollu kıyafetler ve şortlar var çıkacak. Onlarıda çok sürmez çıkarmamız. Bugün 26 haftasonu 31 derece görünüyor. Bu havalara hiç akıl sır ermiyor. Bir hafta on gün önce mont giyiyorduk bit anda kısa kollulara geçtik. Hiç ara mevsim kalmadı(
Haftasonu için iyi eğlenceler şekercim. Annene şimdiden nice seneler.
15 gün sonra eşim senelik izne çıkacak biryere gidemiyeceğimiz için bizde böyle yakın yerleri günübirlik gezmeyi düşünüyoruz. İlk sırada da Polonezköy var, birde Çanakkale ve Edirne yapmayı düşünüyoruz.
aaa oğuzhannnla beraber değilmi, seviyorum ben çocuğu yaaa
vay denom benimmmm akıllı bıdığımm anam benimkide sölermi aceppppreceppp
ooo hamarat hatunnn 2. bebsengözlerimebaksanabiş derken
göster gösterrrrrrrrrrrr merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmsositososito
yeniçiftliğede gelinnnn hatunnnnnnnnn, haftasonu neyim görüşürüzzz bariiiiiiiiiiiiiisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?