- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.661
zehra doğrumu söylüyorsun süperrrr bir haber buuuu
kızlar ben galiba 3. bebeğe hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
saol canım yaselam herkese
kadis sanada seminerde başarılar
bende ebrarın küçük gelenlerini annemle göndermiştim ihtiyacı olanlara vericek ama kıyamadığım birkaç tane var yine
ben ben ben ınsallah 5 ay sonra korunmayı bırakıyoruzzzzzz
Bazen düşünüyorum.:uhm: Hatta bu aralar biraz daha fazla düşünür oldum. :jeyyar:
Malum yaş 31 fazlada geç kalmamak lazım. Tek kalmasını istemiyorum kızımın.
Bazende boşver nene gerek senin 2. diyorum. Evde kalmak yaramadı çok gelgit akıllı birşey oldum şekercim.
Orayada geleceğiz merak etme... Ama haftasonuna denk getireceğim seni ve Nilimi göreyim diye... Belki bu hafta sonu annemlerle kaçarım oralara doğru. Gelirsem ben sana alo derim.
valla canımcım ben ayvalık sarımsaklıya gitmiştim, tam bir aile yeri, ve ev tutabiliyorsun apart olarak herşey var içinde içini bi temzileyip giiryorsun, gerçi ben son gidişimde otelde kalmıştım. ahh ahh bende çokn istyom bu seneneeeeşim yazın maaş almadığı için biz evlendiğimizden beri yaz tatillerini ailelerimizin yanında geçiriyorduk
bu yaz için para biriktiriyoruz nereye gideceğimize karar veremiyoruz şimdide
otel düşünmüyoruz ama devre mülk olursa iyi olur aklınızda olan bir yer varmı biz çok memnun kaldık diyeceğiniz
kızlar esımı 9 yıldır tanıyorum ama dun ılk defa revanı sevdıgını ogrendım onu yapıyorum yanınada kaymak aldım.gercı daha yemekte yapmadım adam 5.5 ta gelcek ben daha yemek yapıcam.
ben efenın yazlıkları çıkartalı 1 ay oldu bu taraf daha erken ısınıyor
ayrıca dun esımle oyuncak mıntıkası yaptık.
bıde kızlar efe gecen bebek gördu eve gelene kadar bebek bebek dedı gördugu bebek canlıydı bende eve gelınce uyku bebegını çıkardım smdı habıre elınde hatamı yaptım gercı bışı yapmıyor araba surduruyor onunla yatıyor
nimet sen ikinci çocuk düşünmeyenlerdenmisin
kızlar ben galiba 3. bebeğe hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?