J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.041
ooh iyi uykular diliyorumSelam kızlarr....
Kızımla bir güzel cıbı cıbı yaptık onu yatırdım birde sizlere bakiim dedim...
Mavilim tatil resimleriniz çok güzeldi umarım daha güzel tatillere çıkarsınız..!
yok cnm olmadiSelam kıslar ben geldim
Acayip uykum var resmen gözümden uyku akıyor. İrem sultan gece hiç uyumadı. Kendi odasına alıştırmaya çalışıyorum. Biraz zor olacak sanırsam. Onun fendi beni yendi ve yine benim odamdaki beşiğine geldi bakalım bu gece nasıl olacak.
Kızlar ya bişey sorucam iremin dişlerinde siyah lekeler var. İnternetten araştırdım demir damlası yapıyordur diyorlar sizde böyle birşey oldumu?
masallah Caganciga erken konuşan gewezelerimizden :)iyi gecelr kızlar nasılsınız bakalım
ben iyiyim ama bu valet hergecen gün daha fazla yorucu oluyor
artık yardımsız 9-10 adım atabiliyor emekleyerek zaten heryere gidiyor karıştırmadık dökmedik yer bırakmıyor
akşama kadar anne anne anne geveze hiç susmuyor babasına etan ge (ertan gel) diyor abisine daata ge ( çağatay gel ) diyor ellememesi gereken birşeye el uzattımı ben hayır diyorum ada bana dönüp hayıııı diyor çok cevik bir çocuk abisinin üstüne atlayıp yolmak istiyor çokda fena...
bu arada dişlerimiz altı oldu
sizin kuzularadan naber
kız kardeşimin nişanlısı gelmişti bursadan bugün birlikte bana geldiler akşama kadar onlarlaydım
sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah sizleri ve meleklerinizi koooocaman öpüyorummmmm iyi geceler...Şeniz
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
umarım herkes iyidir.
naz çok yaramaz ve huysuz oldu çekyat tepelerinden inmiyor
napcam ben bu kızla.ablamın evide kalabalık 4 biz varız 4 ablamlar 5görümcem
gelen giden oluyor sormayın
ama bayağı zayıfladım kızlarr.
bizde pazar günü evimize dönüyoruz hayırlısıyla evimi özledeim
iyi gecelr kızlar nasılsınız bakalım
ben iyiyim ama bu valet hergecen gün daha fazla yorucu oluyor
artık yardımsız 9-10 adım atabiliyor emekleyerek zaten heryere gidiyor karıştırmadık dökmedik yer bırakmıyor
akşama kadar anne anne anne geveze hiç susmuyor babasına etan ge (ertan gel) diyor abisine daata ge ( çağatay gel ) diyor ellememesi gereken birşeye el uzattımı ben hayır diyorum ada bana dönüp hayıııı diyor çok cevik bir çocuk abisinin üstüne atlayıp yolmak istiyor çokda fena...
bu arada dişlerimiz altı oldu
sizin kuzularadan naber
kız kardeşimin nişanlısı gelmişti bursadan bugün birlikte bana geldiler akşama kadar onlarlaydım
sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşallah sizleri ve meleklerinizi koooocaman öpüyorummmmm iyi geceler...Şeniz
masallah Caganciga erken konuşan gewezelerimizden :)
bizimkinde konusmak adina tık yok diyebiliriz...ama derdini cok iyi anlatabiliyo buna ragmen
yaramazlık mı
alası war hepimizinkinde maşallah
demekki sagliklilar :)) hhahaha
herseyin bası sağlık canları saolsun ..........
ayyy ne tatlı olmuştur şimdi çağatay
yarım yarım konuşmuyolarmı bayılıyorrum bunlara benŞeniz
demek abisini yolmak istiyo keratakaydirigubbakcemile3
zeynepte abisinin saçlarını çok yoluyo, bide emir ona yaklaşır yaklaşmaz hemen elleriyle itiyo onu, sıkıntıya hiç gelemiyo yanihihoyyyt
bizim de 3 altta , 4 üstte 7 dişimiz oldu ama yürüme çabasına rastlayamadım henüz
halen yürüteçte fır dönüyo:a015:
akşam bereketi çökmüş topiğe, kocişler maç izlerken hatunlar pc de almış soluğu galiba
çok uykum var arda uyurken ben de uyusam iyi olacak
bu arada arda artık meme istediğini ağlayarak değil meme meme diye bağırarak istiyor
o kadar tatlı oluyor ki, anne meme diyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?