Bebeklerimiz ve Biz

selam tekrardan fıstıklar
zeynebe yemek yedirdim, ütü yapıyorum ,arada dinlenip bakayım dedim

yedi şu ütü derdi bizi yediiii
yazın ne yapcaz sıcaklarda bu ütü işini-tatlicadiarzu-

Sorma yaa kim gelse ütü yapıyorum diyor, ben öyle incik incik ütülemiyorum.
gerekli olanları ütülüyorum. oda haftasonları 1 saatimi bile almıyor.

Benim teyzem balkonda yapardı, annemde vantilatörün karşısında. :)

üç gündür yalıkları çıkar yıka kkışlıkları yıka kaldır helak oldum her taraf çamaşır doldu koltuğumun minderlerini öktüm yıkadım bugün... birde kaynanalar var saolsun yemek yapıyorum tabi onlar olunca öyle geçiştiremiyorumda... 3 gündür k ç m çıktı valla

herkese iyi akşamlar

bugün anneler günü eğlencemiz vardı ezgide anne resmimi çek senin siteye koy
diye ısrar etti .nasıl büyümüşmü benimm cadııı

iyi geceler yarın misafirlerim var hazırlık yaptım bu saat oldu yatıcam bir bakayım dedim kıss zeynommm kız bu kızın çok tatlı yaaa nazda güüzelde bu çok kibar çok alımlı anacım çok canlar yakacak bu maşallah kıs kaçıncı sınıfa gidiyordu bu benim büyük oğlandan çokmu büyük:jeyyar: yani kanki olduk dünürde olsak fenamı olur maşllah diyeyim güzeller güzeli kızıma... allahım anasına babasına bağışlasın

zehram saol yavrum vallahi çamaşırlardan öğğğkk geldi artık birde ben çok çamaşır katla felan yapınca ilginçtir midem bulanır mahfoldum vallahi ya... neyseki bitti sayılır kışlıklar kalktıda yazlıkların bir kısmı yerleşicek daha kolayladım yani...

hepinizi kocaman öpüyor iyi uykular diliyorummm renkli rüyalara.s.

olsun canım hayırlısı buymuş diyelim ama acuna gıccık oldu ha

günaydınlar dün izinliydim öğleden sonra eve geçtim dinlendim ein hali berbat daha yeni taşındım ya feci durumdayım haftaiçide bi zeynep hasta bi ben bişey yapamadım ütü desen 2 sepet yerleşecek de çok şey vvar çok çalışmam lazım çooooookkkk

Herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah.

Aynurcum kolay gelsin şekerim.
Betülcüm hiç üzülme kısma kendini hepsi yavaş yavaş olur.
Fatoşcum sanada günaydın şekerim

GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR

nasılsınız canlar geçmişe şöle bir göz attım sıkıcı bir durum yok şükür

yelizcim biliyom datlum bende ölesine yazdım zati (bu arada o topik nerde anam)

bu arada mulakat sonucuna üzüldüm canım dediğin gibi onlar kaybeder boşverrrrrr başka yerden şansın açık olsun herzaman

zeynepcim ezgiye 41,5 kere maşllah canım ne kadar tatlı olmuş büyük cadın. allah annesine babasına bağışlasın

ayşegülüm nerdeydin anam sen kaçgündür

bu arada bir fenerbahçeli olarak beişktaşlıları tebrik ediyorum.

bizim dün çeyimizi geldi mühtiş bir yorgunluk var üstümde
çeyiz arabası sokağa girince kornalar basıldı kapının önünde durunca gözlerim doldu. sevinçten ağladım kızlarrr şükürler olsun kazasız belasız bunuda atlattık birtek düğünümüz kaldı onuda bir atlatsak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…