Bebeklerimiz ve Biz

bugün anneler günü eğlencemiz vardı ezgide anne resmimi çek senin siteye koy
diye ısrar etti .nasıl büyümüşmü benimm cadııı

41 kere maaşşllaaahhhhhhhhhhhh, çok canlar yakacak bu kızlar çok . anam ikisideee tam şekerpareeeeeeeeeee

allah kolaylık versin canım, nasıl olsa bi şekilde toplanacak. zeynebi kayınvalidene bırak hızlıca yaparsın canım. ben öyle yapmıştım

yatak örtüsü pek bi cafcaflıymış canım. iyi günlerde kullansınlar. allah mutluluklarını daim etsin.

hayırlı cumalar fıstıkoooooooooooooooooooooo

merhaba kızlar
dün gelemdim hiç ya
bilde sorun var iş yerinde
yeni bir sisteme geçiyoruz
bakalım işler yine hız kazandı oy
öpüyorum hepinizi

sanada kolay gelsin canımcım.

sağol semihacım
bende başlıycam tuvalet eğitimine önümüzdeki 1 ay inşallah.aramızda varmı kızlar başka tuvalet eğitimi veren

valla ben 2 yaşını geçene kadar vermeyi planlamıyorum. seneye yaza inaşllahhh

bu arada hepinize hayırlı cumalar, günaydınlarr gerçi öğlen oldu galiba artık ama.
hepiciğinizi öpüyorummmmmmmmmmmm

bişey sorcam kızlar yaa
iş yerinden bi arkadaş nişanlanıyor bu haftasonu, maddi durumlar malum, nişanda illa bişey takmak gerekirmiiii
ya bide haremlik selamlık olcakmış. kocişten bi ton laf yicem

sağol semihacım
bende başlıycam tuvalet eğitimine önümüzdeki 1 ay inşallah.aramızda varmı kızlar başka tuvalet eğitimi veren

yok cnm valla benim cadının hiç öle bi niyeti yok
altı pis gezmekten hiç şikayetçi değil, altını dolduruyo kokusunu hissetmezsem öle geziyo hiç umurunda değildelikafadulden

ya kızlar valla çok tembelsiniz hepiniz ya
ne biliyim ya da cimrimirmirmirmir

başka topiklerde slm yazsan 3-5 kişi repleri sıralıyo:jeyyar: bizim topik ölmüş anacımmmmm:1no2:

kaç yıllık üyeyiz yerlerde sürünüyossssssCADIARZU
millet yeni üye 20.000 replerdeşutarafagitti

millet canlanın accuk yaaaaananiknanik

ulee nefinn ben sana bu repi tam öğremiştim:ecrin_bebek:
gene unutmuşsun-tatlicadiarzu-
bak 367puanın var, işte o rep yani itibar puanınsengözlerimebaksanabkullanıcı paneline tıklarsan görüyosun, kimden hangi konudan rep aldığını
teraziyi tıklayıp veriyoduk ya hanişakkıdı

Son düzenleme:
Selam kızlar
Herkese hayırlı cumalar....
Esmacım ablanın Yelizcim anneciğinin doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla mutlulukla nice nice yaşlara...
Fatmacım Ebrarımada maşallah sorunsuzca bırakacak memeyi. Darısı bıraktırmak isteyen tüm annişlerin başına...
Yelizcim üzüldüm olumsuz sonuçlanmasına ama herşeyde vardır bir hayır. Tüm arkadaşlara şiddetle katılıyorum onlar kaybetti. Reytingler patlıyacaktı oysa....
Aynurcum hadi gözün aydın bitirmişsin. Darısı benim başıma hafta sonu kesin halledeceğim. Bir dahaki haftaya kalmaması lazım. Çünkü haftaya salı günü küçük bir misafirim gelecek 1 hafta bende kalacak ablamın oğlu.
Zeynepcim maşallah zilline çok ama çok güzel. Ben bayılırım esmerler. Rabbim bahtınıda yüzü gibi güzel yapar inşallah.
Varsa unuttuğum affola. Hepiciğinizi kocaman öpüyorum.

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

kadis düğünüde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.yatak örtüsünün rengini çok beğendim.
..
Sağol canım inş. teşekkür nasılsın berra sultan nasıllar

Allah hayırlı etsin kadiscim mutluluk versin.daha iyiyiz çok şükür ikimizde.evi birde derleyip toplasam daha mutlu olacağım

allah razı olsun amin canım cümlemize
aynı dert bendede var eve giresim yok pazar günü bütüngün evimi temizliycem

Slm kızlar nasılsınız bugun gece arkadaslarımız şırnaktan dönuyor görev bıtıyor çok şukur hepsının psıkolojısı bozulmuş gercekten herkes bırbırıne kusmuş konuşmuyormuş ee artık gelınce barışırlar.

Bı kötu haberım var tabı benım ıçın kötu temmuzda esım yıne göreve gıdıyor...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…