Bebeklerimiz ve Biz

bu arada kızlar esım görevden gelmıştı ya sırnaktan 8 gun ızın vermışler bugun nöbetçiydı geldı çok sevındım 8 gun daha bırlıkteyız cnm askım benım

ayyy çok isterdim gerçekten
ama aramızda 1000 km var canım yaaa

kadisçim ben 1,5 yıl bu bireysel emeklilik işindeydimiçinde fazi var canım ne yazıkki devlet tahvili ve hazine bonuosu şeklinde kazanım oluyor onlkarın kazancını belirleyende faizdir.
evet
bugün aradım iptal edelim dedim
bi sürü şey zırvaladılar
gelin dediler
ama gelsem bile iptal etmicekler eminmi
internet ettirebilirmiyim acaba
tellerini arıyorum sürekli meşgül
ya istemiyorum ben faizi ya
bir daha araştırmadan da bu işe girmicem aman aman yaaa
bu arada kızlar esım görevden gelmıştı ya sırnaktan 8 gun ızın vermışler bugun nöbetçiydı geldı çok sevındım 8 gun daha bırlıkteyız cnm askım benım
gözün aydın canım

bende çıkayım artık
yarın tatil yokum
ama arada uğramaya çalışcam yine
bizim yarın evlilik yıldönümümüz bir yaşpasta yapcam
hediye almıcak büyük ihtimalde napim
büyüyorum arıtk galiba yada alışıyorum
tutlarız öyle bir pastaylaaaaaa
keşke bugün vaktim olsaydı şöyylee güzel bir yaş pasta atrifi bulsaydım
hep aynılarını yapmaktan bende bıktımmm
çok seviyorum yapmayı ve de en önemliis yemeyiii

öpüyorum hepinizi kızlar
kendinize çokk iii bakın
bebişlerinizedeeeee

ADAŞ NİCE SENELERRRRa.s.

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, bugun hastalığının üçüncü günü, arda da hala blirti yok

çıkarsa da üzülmeyeceğim, bir an önce atlatır inşallah...

bu arada ardam kol bastı oynuyor, bakıcıs öğretmiş, ayaklarını hızlı hızlı yere vuruyor sıpa

Son düzenleme:
Kızlar selam, herkes iyidir umarım, geçmişi okuyamadım.
Tuvalet eğitimine başlık açtım, size sormak istiyorum, bu müzikli tuvaletlerden kullandınız mı? hani tuvaletini yapınca ödül olarak müzik çalıyo onlardan. Almak istiyorum ama kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum.

canım çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Demek arda kolbastı öğrenmiş heee :) maşallah ona

yelizcim hayatım bizim buluşma olayı güneşli bi cumartesine kaldı gibi görünüyooo(

özümcüm nasılsın cnm, bayadır görüşemedik, tuvalet eğitine geçemedik biz kendi adımıza
baya uzun bi süre de böle devam eder zannımca(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…