Bebeklerimiz ve Biz

Sevil'cim kötü bir haftasonu geçirmişsin, bizim evde biraz rutubet var şimdi bende bütün yazlıkları yıkıyacağım. Ve oldum olası o kadar nefret ederim ki rutubetten ne kadar temizlik yapsan hep pis gelir bana.

Kızlar dün akşam misafirlerimizle balkonda otururken.
arkaarkaya 3 itfaiye 1 ambulans geçti..
eyvah dedik biryerde bişi oldu..
meğer bizim çok yakınımızdaki kız yurdunda yangın çıkmış ve 17 yaşında 2 genç kız vefat etmiş..
10 a yakında yaralı var.. yatmdan önce kanallara bakarken sondakika haberi geçtiler gördüm öyle üzüldümki oturup ağladım..
hangi annenin yüreği yandı kimbilir..
Allah rahmet eylesin..

he iyi bari cnm sevindim leke kalmadığına...
güzel dileklerin içinde çok tşk ederiz cnm...

yaa kızlar dün akşam eşimin dayısı ben çikolata seviyorum diye 2 paket çikolata getirmiş..
şimdi oturdum pc başına kütür kütür yiyorum..
dizginliyemiyorum kendimi.
biri beni durdursun yahuuu
..

Sevil'cim kötü bir haftasonu geçirmişsin, bizim evde biraz rutubet var şimdi bende bütün yazlıkları yıkıyacağım. Ve oldum olası o kadar nefret ederim ki rutubetten ne kadar temizlik yapsan hep pis gelir bana.

Aynen canım aynen bende nefret ediyorum. Şimdi paronoyak gibi herşeyi koklayıp duruyorum. Sürekli kokulu yer temizleyicileriyle evi sildim.
Aslında başka yerde hiç görünmüyor koku falanda yoktu. Alt kat yanmayınca böyle oluyor kışın çok soğuk oluyor evim yazında bir okadar sıcak daha şimdiden cam kapı açık yatıyoruz. Dış cephem hiç emniyetli değil ondan böyle oluyor diye düşünüyorum.
Sanada şimdiden kolay gelsin şekercim. Allahdan havalar sıcakda hemen kuruyorlar. Ütü işini sende benim gibi kullandıkça yaparsın.

Daha gencecik 2 fidan Rabbim anacıklarına, ailelerine dayanma gücü versin. Tüylerim diken diken oldu resmen .Nekadar acı bir ölüm şekli yanarak ölmek...
Toprakları bol mekanları cennet olur inşallah....

Canım seni polenezköy resimlerinin dışında görmedim hiç.
Demek sen beni tanırsın,çokmu deşifre ettim kendimi :)
Bende seni görsem tanırım yani-galiba-herhalde:)

Ohh ne güzel gezmişsiniz sizde çok seviyorlar özgür yürümeyi değilmi?
Bizde pazar 17,00 den sonra çıktık dragos-maltepe arası gezdik,kuzuya dondurma yedirdim bu sene ilk defa.:)
Mc'in bahçesinde oturduk parkındada barış la deniz oynuyorlardı, kafamı masaya çevirdim bir döndüm barış yanımızda, Deniz nerde dedim oynuyor dedi, baktım göremedim hemen gittim deniiz denizz ses yok.
merdivenlerden tırmanıyorsun orda bir bölüm var kapalı sonra kapalı kaydırakdan yayıyorlar onun için içndeki görünmüyor acaba orda oturdumu dedim çıktım merdivenleri yok, sonra ben içerideyken görümcem" gel yeliz gel gelde gör deniz nerde" dedi bir indim mc in içine girmiş ateri koltuğuna oturmuş arkadaşda bulmuş kendine ateri oynuyor. :)

Son düzenleme:
benim kuzu öksürüp duruyor bu arada yaa ne yapıcam ben ventolin veriyorum ama inş. geçer

yeliz keçiboynuzunu nasıl veriyordun bir zahmet olucak ama birçok kez yazdın ama aklımda tutamadım canım
keçiboynuzu vermek çok zor ya

bizde dün eşim, ikizi ve dayılarının doğum günlerini kutladık..
çok yoruldum ama herşey çok güzeldi..ikramlarımız da çok beyenildi.. :)
oooo nice mutlu yıllara canım
alkisalkisalkis

buda çok ii bir formül bende yapmalıyım galiba bal ve lımon birebir

canım üzülme hayat malesef
bazen bizi çok çok duygusallaştırıyor

Ohh ohh ne güzel,

Ben ilaç almasan sanırım aynı ağrıyı çekicem çünkü afif afif ağrıyor ilaç almış halimle.

yaa kızlar dün akşam eşimin dayısı ben çikolata seviyorum diye 2 paket çikolata getirmiş..
şimdi oturdum pc başına kütür kütür yiyorum..
dizginliyemiyorum kendimi.
biri beni durdursun yahuuu
..

yaaa sorma bende haftasonu haddimi açmışım,
Birde denize sebep kalkıyorum gece 1-2 kere o andada canım bişey isteyince hooop midede, dün gece kek yemişim sabah kalında anladım :):):):):)

Son düzenleme:
kızlar ya sormayın başıma geleni
cuma bankaya gittim limit arrttırayım diye
gel dedilre seni bireysel emeklilik hesabı yapalım yok yok dedim
aman kandım işte yaptırdım gitti
kredi kartından çekilmesi beni bağlayıcı unsurdu farkında olmadan ödenip gidicekti
derken aklıma faiz olabilceği hiç gelmedi
sonra düşündüm bu faize giriyor değil mi
ben faizle uğraşmak istemiyorum
korkuyorum yani dinen
sizce girer mi faize
yaptıran bilgisi olan var mı

ben ders çalıştım akşamalır ve hafta sonu çalışmaya da devam çünkü haftaya kursum var
sınav var
oğluşum gelip notlarımı dağıtıyo du bir görseniz onunla oynamaktan çalıştığım pek sölenemez

bende bu aralar kilo aldım dikat ediyorum
desemde götürüyorum valla ya
napcam bilmiyorum
akşama mangalda balık yapcaz komşularda gelcek eşim ve komşular 2 gündür balık tutuyolar gündüz gece yaaa
buyrun gelinnnn

anammmm kimler gelmiş
anammm denooooya bak seennnn
sevilcim sinri tavan yapmış şekerüm anladım ben onu
kadişcim oh oh balık keyfi
zeynepcim çikolata mı dedinnnnnnn
edacım valla yarım yamalak bende gördüm seni fotolardan, ama benim dünür maaşllah boy boy poz vermiş, manken gibiiiiiiiii.
ay unuttuğum varmıı aceppppppppppppppp
bende de bir başğarısı midemde bulanıyo direk mideme vuruyor benimde azcık biyere kıvrılsam çok iyi olacakta nerdeeeeeeeeee. şu telefonlarım bir susssaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar düşündüm taşındım bu cumartesi uygunsanız gelebilernleri evime davet ediyorummmmm:1shok::jeyyar:hihoyyytkaydirigubbakcemile5Şeniz:lepi:

ikramlar son erece güzel olucaktır, elimden geldiğince
sizi tüm misafirperverliğimle sarıcam kuşatıcam haberiniz olaaa
mü ye de haber veririz :içelim:

kadisçim ben 1,5 yıl bu bireysel emeklilik işindeydimiçinde fazi var canım ne yazıkki devlet tahvili ve hazine bonuosu şeklinde kazanım oluyor onlkarın kazancını belirleyende faizdir.

yelizcim geçmiş olsun cnm, umarım önemli bi rahatsızlığın yokturrr

eda cnm doyamadık kıss birbirimize, gel bu cumartesi ne yap ne et bekliyorum ona göre

kadişim zeynebin de öksürüğü var dr a götürdüm, alerji dedi, toza falanmış, halı serme odasına, battaniyeleri kaldır, 12 den sonra havalandır evi dedi
öksürükten başka hiç bi şikayetimiz yok aslında

betülcüm gelebilirsen seni görmeyide çok isterim cnm benim

sevilciöm çok yorulmuşsun haftasonu, üstüne üstlük arabasız kalmış sıkıntı yapmışsın doğal olarak
inşallah bu haftasonu çıkarırsınız acısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…