- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.141
Öyle yapıcam zaten şekercim başka türlü kalkamam altından zaten...
Çıktı çok şükür zeynepcim hiçbirinde leke kalmadı. Bende çok korkmuştum leke kalacak diye...
Bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun hepbirlikte sağlıklı mutlu nice nice yıllara....
Sevil'cim kötü bir haftasonu geçirmişsin, bizim evde biraz rutubet var şimdi bende bütün yazlıkları yıkıyacağım. Ve oldum olası o kadar nefret ederim ki rutubetten ne kadar temizlik yapsan hep pis gelir bana.
Kızlar dün akşam misafirlerimizle balkonda otururken.
arkaarkaya 3 itfaiye 1 ambulans geçti..
eyvah dedik biryerde bişi oldu..
meğer bizim çok yakınımızdaki kız yurdunda yangın çıkmış ve 17 yaşında 2 genç kız vefat etmiş..
10 a yakında yaralı var.. yatmdan önce kanallara bakarken sondakika haberi geçtiler gördüm öyle üzüldümki oturup ağladım..
hangi annenin yüreği yandı kimbilir..
Allah rahmet eylesin..
Aaa aşkolsun neden saklayayım, o kadar dedim benim fotoğrafımı çekmediler.Demek gördün beni çokta paspalım orada sen onları unut. Sen beni bolbol gördün zaten, ben seni yolda görsem tanırım sen beni tanır mısın?
Biz iyiyiz şükürler olsun kk. buluşmasından sonra bostancı sahilinde keyif yaptık, serin serin uyudu Asya. Sonrada eve dönerken çok mızmızlandığı için caddede yürüdük biraz hiiç sesi çıkmadı eşime yoksa cadde kızımı olacak dedim. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor, siz gittiğiniz mi Polonezköy'e.
keçiboynuzu vermek çok zor yabenim kuzu öksürüp duruyor bu arada yaa ne yapıcam ben ventolin veriyorum ama inş. geçer
yeliz keçiboynuzunu nasıl veriyordun bir zahmet olucak ama birçok kez yazdın ama aklımda tutamadım canım
oooo nice mutlu yıllara canımbizde dün eşim, ikizi ve dayılarının doğum günlerini kutladık..
çok yoruldum ama herşey çok güzeldi..ikramlarımız da çok beyenildi.. :)
buda çok ii bir formül bende yapmalıyım galiba bal ve lımon birebirKadiscim ben hani küçük mama kavonozları varya ona bal koydum yarım limon sıktım 2 tatlı kaşığıda tarçın döktüm
eğer öksürüğü vs olursa ondan bir çay kaşığı kadar veriyorum.
Eğer sen bir tatlı kaşığı bala yapacaksan üç-dört damla limon bir fiskede tarçın yapabilirsin.
Dediğin gibi şekercim herşey üst üste geldi. Birden ev öyle kalk gidelim haline gelince kopu vermişim.
Hallederim Allahın izniyle...
Bugün çok daha iyiyim. Akşam üstüde ablamın evinde boya işleri olduğu için çocukları bana kalmaya gelecek dahada bir mutlu ve huzurluyum. Şimdi yemek yapıyorum onlara pür neşe... İrem bayılacak bu duruma abileriyle çok iyi anlaşıyor. Onlarda prenses gibi kızımı el üstünde tutuyorlar.
Senin ağrın nasıl biraz hafifledimi???
Dediğin gibi şekercim herşey üst üste geldi. Birden ev öyle kalk gidelim haline gelince kopu vermişim.
Hallederim Allahın izniyle...
Bugün çok daha iyiyim. Akşam üstüde ablamın evinde boya işleri olduğu için çocukları bana kalmaya gelecek dahada bir mutlu ve huzurluyum. Şimdi yemek yapıyorum onlara pür neşe... İrem bayılacak bu duruma abileriyle çok iyi anlaşıyor. Onlarda prenses gibi kızımı el üstünde tutuyorlar.
Senin ağrın nasıl biraz hafifledimi???
yaa kızlar dün akşam eşimin dayısı ben çikolata seviyorum diye 2 paket çikolata getirmiş..
şimdi oturdum pc başına kütür kütür yiyorum..
dizginliyemiyorum kendimi.
biri beni durdursun yahuuu..
kızlar az buçuk okudum, az işim var
birazdan yorumlarımla aranızda olacağımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?